elyasa malagaya transfer oldu...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak firlama tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakımda defans bloğunun hiç ama hiç alternatifi yokken bu ortasaha merakı nedendir anlamadım.. 8-10 tane ortasahada futbolcumuz var ve bugün kimse hangisinin yedek kalacağını bilmiyo.. kaliteli bence hepsi.. tek forvet oynayacakları içinde lige forvet transferi yapmadan başlayabilirler Gökhan'ı oynatmak için.. bana kalırsa tek bi forvet yeterli 11 için şuan.. ama alternatiflere ihtiyacımız var.. Cale kart cezası ya da sakatlıktan oynayamadımı yedeği yok.. Giray da aynı Egemende aynı.. Serkanın yedegıde Tayfun.. oda meçhul yani.. Song'u takımda düşünmeyerekten söylüyorum bunları tabi..!
Yorum
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehade ya oldumu transfer.....1 ay tatil yapalım dedik transferden uzak kaldık....neyse oda gitti yerli bek kalmadı gibi....ugur kavukda zivasa gitmiş
Sağbek için yabancı kontenjanı harcanmaz Orhan alınır.
Yabancı hakkımızı forvet için kullanırız.Hem hocanın istediği,tanıdığı forvetler vardır mutlaka Belçika'dan.
Yorum
-
Diyarbakır ve Kasımpaşa onu istiyor
hurriyet.com.tr 11 Temmuz 2009
Haberler Anında Cebinizde Hürriyet Mobil
Haberler Anında Bilgisayarınızda Haber Alarmı
Haber Kaçırmaya Son Hürriyet Mind
Sitene Haber Ekle Kazan Bumerang
Turkcell Süper Lig'in yeni takımları Dyarbakırspor ve Kasımpaşa aynı oyuncunun peşinde koşuyor.
Turkcell Süper Lig'e yeni çıkan Dİyarbakırspor ve Kasımpaşa, Gineli oyuncu Sambegou Bangura için yarışıyor.
Gineli oyuncu Bangura, 40 kez Gine milii takımı forması giydi ve 24 gol kaydetti. Standart Liege, Stoke City, Panatinaokas formaları giyen Bangura'nın değeri 350 bin Avro.
Daha önce Denizlispor bu oyuncuyu istedmiş ancak fiyatta anlaşılamadığı için transfer gerçekleşemedi. Standart Liege forması giyerken 2 kez gol krallığında 2. oldu ve 1.'liği 1 golle kaçırdı.
Bangura, İstanbul'daki 1-1 sona eren Beşiktaş - Standart Liege maçında takımına beraberliği kazandıran golü atmış ve temsilcimizi kupasının dışına itmişti.
ben bu transfer işini anlamıyorum, böyle adamlar nasıl bu kadar ucuz...
Yorum
-
İlk olarak firlama tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakımda defans bloğunun hiç ama hiç alternatifi yokken bu ortasaha merakı nedendir anlamadım.. 8-10 tane ortasahada futbolcumuz var ve bugün kimse hangisinin yedek kalacağını bilmiyo.. kaliteli bence hepsi.. tek forvet oynayacakları içinde lige forvet transferi yapmadan başlayabilirler Gökhan'ı oynatmak için.. bana kalırsa tek bi forvet yeterli 11 için şuan.. ama alternatiflere ihtiyacımız var.. Cale kart cezası ya da sakatlıktan oynayamadımı yedeği yok.. Giray da aynı Egemende aynı.. Serkanın yedegıde Tayfun.. oda meçhul yani.. Song'u takımda düşünmeyerekten söylüyorum bunları tabi..
Yorum
-
Türkiye'de Konyaspor ve Ankaragücü takımlarında forma giyen Ahmed Belal ise, Türkiye'yi, özellikle de Ankara'yı çok özlediğini belirterek, "Ankaragücü'nün takımını ateşleyen coşkulu bir taraftarı var. Ankaragücü'nde 6 ay oynadım, fakat çok güzel günlerim geçti. Ankaragücü taraftarını çok özledim. Teklif gelmesi halinde Ankaragücü'ne dönmek isterim" diye konuştu.
Türkiye'ye dönmeyi çok istediğini kaydeden Ahmed Belal, "Menajerim bana Trabzonspor'dan bir teklif olduğunu söyledi. Bu konuyu şu an düşünüyorum. Şu an kendi takımımda kaptanım. Bu sezon bittikten sonra transferimi düşüneceğim, ama şunu söylemeliyimki Türkiye'ye dönmeyi çok istiyorum" ifadelerini kullandı.
Kaynak- http://www.ajansspor.com/futbol/gene....html?ref=kf_7
Eğer doğruysa birşey demiyorum ...Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
bana kalsa ki kalmaz
yattara,alanzinho,isac,song gider
tom de mul,bia,bruls,ibrahim kaş,fatih sultan gelir
----------------tony---------------
göksu-----giray------egemen---cale
tom de mul----tjikuzu----selçuk--bia
-------fatih--------gökhan-----------
------------onur---------------
serkan---tayfun/mustafa yumlu----ibrahim kaş----ferhat
bruls----ceyhun----colman--------engin
---------zafer/barış------------------------
---------------------umut------------
bol alternatifli saglam bir 4-4-2 kadromuz olurdu..ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki sağbeke kim düşünülüyor?
isim vermesem ciddiyim gündem gelsin sonra veriyim verdiğim isimler bazen olmuyo ondan sonra yalancı duruma düşmek istemiyorumBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak Murat DMRCOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye'de Konyaspor ve Ankaragücü takımlarında forma giyen Ahmed Belal ise, Türkiye'yi, özellikle de Ankara'yı çok özlediğini belirterek, "Ankaragücü'nün takımını ateşleyen coşkulu bir taraftarı var. Ankaragücü'nde 6 ay oynadım, fakat çok güzel günlerim geçti. Ankaragücü taraftarını çok özledim. Teklif gelmesi halinde Ankaragücü'ne dönmek isterim" diye konuştu.
Türkiye'ye dönmeyi çok istediğini kaydeden Ahmed Belal, "Menajerim bana Trabzonspor'dan bir teklif olduğunu söyledi. Bu konuyu şu an düşünüyorum. Şu an kendi takımımda kaptanım. Bu sezon bittikten sonra transferimi düşüneceğim, ama şunu söylemeliyimki Türkiye'ye dönmeyi çok istiyorum" ifadelerini kullandı.
Kaynak- http://www.ajansspor.com/futbol/gene....html?ref=kf_7
Eğer doğruysa birşey demiyorum ...Hastikoz
Yorum
-
İlk olarak fanatikmühendis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFerhat alındı haberin yok mu. Direk 11 bile oynayabilecek kalitede bir adam.Gurbetçi Gençler.
Yorum
Yorum