Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• elyasa malagaya transfer oldu...
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak firlama tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      takımda defans bloğunun hiç ama hiç alternatifi yokken bu ortasaha merakı nedendir anlamadım.. 8-10 tane ortasahada futbolcumuz var ve bugün kimse hangisinin yedek kalacağını bilmiyo.. kaliteli bence hepsi.. tek forvet oynayacakları içinde lige forvet transferi yapmadan başlayabilirler Gökhan'ı oynatmak için.. bana kalırsa tek bi forvet yeterli 11 için şuan.. ama alternatiflere ihtiyacımız var.. Cale kart cezası ya da sakatlıktan oynayamadımı yedeği yok.. Giray da aynı Egemende aynı.. Serkanın yedegıde Tayfun.. oda meçhul yani.. Song'u takımda düşünmeyerekten söylüyorum bunları tabi..
      calenin yedegi ferhat öztorun varya
      !

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hade ya oldumu transfer.....1 ay tatil yapalım dedik transferden uzak kaldık....neyse oda gitti yerli bek kalmadı gibi....ugur kavukda zivasa gitmiş
        Orhan Şam'ı alma şansımız yok mu ki..

Sağbek için yabancı kontenjanı harcanmaz Orhan alınır.

Yabancı hakkımızı forvet için kullanırız.Hem hocanın istediği,tanıdığı forvetler vardır mutlaka Belçika'dan.

Yorum

• Diyarbakır ve Kasımpaşa onu istiyor

hurriyet.com.tr 11 Temmuz 2009

Haberler Anında Cebinizde Hürriyet Mobil

Haberler Anında Bilgisayarınızda Haber Alarmı

Haber Kaçırmaya Son Hürriyet Mind

Sitene Haber Ekle Kazan Bumerang

Turkcell Süper Lig'in yeni takımları Dyarbakırspor ve Kasımpaşa aynı oyuncunun peşinde koşuyor.

Turkcell Süper Lig'e yeni çıkan Dİyarbakırspor ve Kasımpaşa, Gineli oyuncu Sambegou Bangura için yarışıyor.

Gineli oyuncu Bangura, 40 kez Gine milii takımı forması giydi ve 24 gol kaydetti. Standart Liege, Stoke City, Panatinaokas formaları giyen Bangura'nın değeri 350 bin Avro.

Daha önce Denizlispor bu oyuncuyu istedmiş ancak fiyatta anlaşılamadığı için transfer gerçekleşemedi. Standart Liege forması giyerken 2 kez gol krallığında 2. oldu ve 1.'liği 1 golle kaçırdı.

Bangura, İstanbul'daki 1-1 sona eren Beşiktaş - Standart Liege maçında takımına beraberliği kazandıran golü atmış ve temsilcimizi kupasının dışına itmişti.

ben bu transfer işini anlamıyorum, böyle adamlar nasıl bu kadar ucuz...

Yorum

• İlk olarak firlama tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            takımda defans bloğunun hiç ama hiç alternatifi yokken bu ortasaha merakı nedendir anlamadım.. 8-10 tane ortasahada futbolcumuz var ve bugün kimse hangisinin yedek kalacağını bilmiyo.. kaliteli bence hepsi.. tek forvet oynayacakları içinde lige forvet transferi yapmadan başlayabilirler Gökhan'ı oynatmak için.. bana kalırsa tek bi forvet yeterli 11 için şuan.. ama alternatiflere ihtiyacımız var.. Cale kart cezası ya da sakatlıktan oynayamadımı yedeği yok.. Giray da aynı Egemende aynı.. Serkanın yedegıde Tayfun.. oda meçhul yani.. Song'u takımda düşünmeyerekten söylüyorum bunları tabi..
            Ferhat alındı haberin yok mu. Direk 11 bile oynayabilecek kalitede bir adam.

Yorum

• sonuçta malaga ile adı çıkmış adamın

Yorum

• Türkiye'de Konyaspor ve Ankaragücü takımlarında forma giyen Ahmed Belal ise, Türkiye'yi, özellikle de Ankara'yı çok özlediğini belirterek, "Ankaragücü'nün takımını ateşleyen coşkulu bir taraftarı var. Ankaragücü'nde 6 ay oynadım, fakat çok güzel günlerim geçti. Ankaragücü taraftarını çok özledim. Teklif gelmesi halinde Ankaragücü'ne dönmek isterim" diye konuştu.

Türkiye'ye dönmeyi çok istediğini kaydeden Ahmed Belal, "Menajerim bana Trabzonspor'dan bir teklif olduğunu söyledi. Bu konuyu şu an düşünüyorum. Şu an kendi takımımda kaptanım. Bu sezon bittikten sonra transferimi düşüneceğim, ama şunu söylemeliyimki Türkiye'ye dönmeyi çok istiyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak- http://www.ajansspor.com/futbol/gene....html?ref=kf_7

Eğer doğruysa birşey demiyorum ...
                Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• bana kalsa ki kalmaz

yattara,alanzinho,isac,song gider

tom de mul,bia,bruls,ibrahim kaş,fatih sultan gelir

----------------tony---------------
                  göksu-----giray------egemen---cale
                  tom de mul----tjikuzu----selçuk--bia
                  -------fatih--------gökhan-----------

------------onur---------------
                  serkan---tayfun/mustafa yumlu----ibrahim kaş----ferhat
                  bruls----ceyhun----colman--------engin
                  ---------zafer/barış------------------------
                  ---------------------umut------------

bol alternatifli saglam bir 4-4-2 kadromuz olurdu..
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    peki sağbeke kim düşünülüyor?
                    sağ kanat için tom de mul diyolar arkadaşalr sağ bek mi sağ açığa mı bilmiyorum

isim vermesem ciddiyim gündem gelsin sonra veriyim verdiğim isimler bazen olmuyo ondan sonra yalancı duruma düşmek istemiyorum
                    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• orhan şam devşirme sag bek....stoperden sag beke geçmiş bir adam bize şöyle anadan dogma olmasada futbol hayatı boyunca sag bek oynamış adam lazım....orta kesmesini bilen driblingi olan teknigi olan bir adam
                      !

Yorum

• Atiba gereksiz diyolar ya şaşıyorum adam için üst düzey diyolar orta sahanın her yerinde oynar diyolar bizde diyoruz gerek yok zaten ona gerek yok buna gerek yok diye diye şampiyon olamıyoruz ya...
                        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Orhan Ümit Milli takımdada sağ bek oynuyordu yanlış hatırlamıyorsam, bence milli takımda 11 de çıkabilecek yetenekte bir oyuncu ve çok hırslı.
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bildiğim kadarıyla Elyasa'nın Malaga transferi yattı .

Yalnız şu an Ankaragücü ile kontrat yenilemişte olabilir .

Elimizdeki beklerden daha yetenekli bir oyuncu olduğuna şüphe yok .

Yorum

• İlk olarak Murat DMRCOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Türkiye'de Konyaspor ve Ankaragücü takımlarında forma giyen Ahmed Belal ise, Türkiye'yi, özellikle de Ankara'yı çok özlediğini belirterek, "Ankaragücü'nün takımını ateşleyen coşkulu bir taraftarı var. Ankaragücü'nde 6 ay oynadım, fakat çok güzel günlerim geçti. Ankaragücü taraftarını çok özledim. Teklif gelmesi halinde Ankaragücü'ne dönmek isterim" diye konuştu.

Türkiye'ye dönmeyi çok istediğini kaydeden Ahmed Belal, "Menajerim bana Trabzonspor'dan bir teklif olduğunu söyledi. Bu konuyu şu an düşünüyorum. Şu an kendi takımımda kaptanım. Bu sezon bittikten sonra transferimi düşüneceğim, ama şunu söylemeliyimki Türkiye'ye dönmeyi çok istiyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak- http://www.ajansspor.com/futbol/gene....html?ref=kf_7

Eğer doğruysa birşey demiyorum ...
                              Ahmet belal 3. sınıf topcudur Trabzonsporda işi ne konyada ankaragücünde iş yapsaydı coktan kapılırdı zaten
                              Hastikoz

Yorum

• İlk olarak fanatikmühendis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ferhat alındı haberin yok mu. Direk 11 bile oynayabilecek kalitede bir adam.
                                Ferhatı unutmuştum aslında.. fakat senin sol bekin rakiplerin sağ açığı olacak.. ve o mevkilerde çok kaliteli futbolcular var.. sen Ferhat Öztorunla şampiyonluk mücadelesi verebileceğini düşünüyosan Serkan Balcı'nın yerine niye sağ bek için uğraşıyosun..
                                Gurbetçi Gençler.

Yorum

Çalışıyor...
                                X