El alem maniche (32) yi aldı diye şaşırıyosunuz biz 31 yaşındaki bi adamı almaya kalkıyoruz hemen eleştriler.Sadece gülüyorum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan yada Umuta bir şey olursa Ya mecburen 4-5-1 e döneriz, yada Alan veya Yattara dan biri forvete geçer.Eren'in ilk 11 de oynayacağını düşünmüyorum.
Kaleci
Sağ bek Stoper Stoper Sol bek
Ön libero
Orta Orta
Yattara Alanzinho
Gökhan
Yorum
-
Kimse Rothen'in kalitesini tartışmıyor,futbolculuğuna laf etmiyor.Ama taşlar çatalasa 2-3 sezon oynayabilecek bir oyuncuyu ki aynı seviyede olması zor bir şekilde alacağız 4 milyona bu da ister istemez şüphe duyuyoruz. Ankaragücünün Maniche'i alması iyi transfer dir ama onlar için iyi transfer dir unutmamak lazım.Her kesin bir standartı var.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Orhan Aydın
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEl alem maniche (32) yi aldı diye şaşırıyosunuz biz 31 yaşındaki bi adamı almaya kalkıyoruz hemen eleştriler.Sadece gülüyorum...
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtiba alınmayacak arkadasım hoca istemiyorum diyo siz hala Atiba diyorsunuz o mevkide yeterince futbolcumuz var zaten ne atiba sı...
Yorum
-
İlk olarak fanatikmühendis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de kesinlikle hocamıza ve sana katılıyorum. Bizim Atibaya ihtiyacımız yok. Sağ bek, sol kanat ve forvet eksiğimiz var. Atiba da bu mevkilerde oynayamayacağına göre !!!S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
ooo beyler sizin canınız sıkılmış birbirinize sataşıyorsunuz....solda rotheni ortada maniche sagda seitaridisi tek gecerim hiç degilse ismi var bu adamların takımın popülaritesi artar
........................tony...................... .......
seitaridis....egemen...........giray..........cale .
.................selçuk.........maniche........... ...
yattarra.....................................rothe n...
...................fatih.......................... ........
..............................gökhan.............. ......!
Yorum
-
Rothen 4 milion euro degil, kadro disi kaldigi icin 2,5-3 milion euro...(hocanin istedigi sol acik mevkisi icin daha iyisini bulabilirmiyiz sanmam cok kaliteli bir futbolcu)
-----------------Sylva------------------
(serkan)-----giray-----egemen-----cale
-------------selcuk--tjikuzu-----------
yattara---------alanzinho---------rothen
-----------------gökhan-----------------
Yerli sag bek olursa serkan oynamaz.
Rothen degil atiba gelirse alanzinho sola kayar atiba ortada oynar.
6 yabanci dolu(song-colman yedek), yabanci forvet almak gerekziz zaten ilk 11 de ynama sansi cok zor 6 yabanci full dolu.
Yerli forvetle haletmek lazim veya songu gönderecen yabanci forvet alacan ve songun yerine yerli isim alacan cok sacma olur cünü o aldigin yabanci forvet oynamaz.En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 11.07.2009, 14:10....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleooo beyler sizin canınız sıkılmış birbirinize sataşıyorsunuz....solda rotheni ortada maniche sagda seitaridisi tek gecerim hiç degilse ismi var bu adamların takımın popülaritesi artar
........................tony...................... .......
seitaridis....egemen...........giray..........cale .
.................selçuk.........maniche........... ...
yattarra.....................................rothe n...
...................fatih.......................... ........
..............................gökhan.............. ......
Bu kadroyla fark yersin ancak.. selçuk ve maniche ikiside ön libero değil ikisininde savunması yok.. bu kadar kolay mı yap bir 11 sonra yönetimden dert yan neden şunları şunları almıyorsun diye.
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRothen 4 milion euro egil, kadro disikaldigi icin 2,5-3 milion euro...(hocanin istedigi ol acik mevkisi icin daa iyisini bulabilirmiyi sanmam cokkaliteli bir futbolcu)
-----------------Sylva------------------
(serkan)-----giray-----egemen-----cale
-------------selcuk--tjikuzu-----------
yattara---------alanzinho---------rothen
-----------------gökhan-----------------
Yerli sag bek olursa serkan oynamaz.
Rothen degil atiba gelirse alanzinho sola kayar atiba ortada oynar.
Yorum
-
İlk olarak fanatikmühendis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de kesinlikle hocamıza ve sana katılıyorum. Bizim Atibaya ihtiyacımız yok. Sağ bek, sol kanat ve forvet eksiğimiz var. Atiba da bu mevkilerde oynayamayacağına göre !!!
Yorum
-
İlk olarak fanatikmühendis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi de güzel kardeşim bu sistemle (4-2-3-1) oynamayacağız ki. Sitemlerimiz 4-4-2 ve 4-5-1 (Barca taktiği)
4-4-2 oynama sansi yok bu takimin. 4-5-1 zate benim yazdigim kadro daha detaili yazarsak 4-2-3-1 oluyor yani....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHutchinson sol kanatta oynayabiliyor.
Yorum
-
Ya biz hangi mevkilere oyuncu arıyoruz belli mi bunlar?Şu an ilgilendiğimiz 3 yabancı var
Rothen,Tom de Mul,Atiba
3 ü de ortasahanın farklı mevkilerinde.
Kalabalık olan orta saha hattımızda yabancı kontenjanımızı har vurup harman mı savuruyoruz?
Eğer bu transferlerden biri olursa ilk 11 de Alanzinho ya nasıl yer açılacak merak ediyorum?
Yorum
Yorum