Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    uçurur sen ne diyosun =) öncelikli hedef sağ bek serkan o mevkiide oynamicak. alternatif kadro istiyolarsa bence sol açık ve forvet oynayabilen oyuncu lazım tabi bulmak kolay değil =)
    iyi acda fanatigi oku o zaman niye biz almiyoruz diye dertlenirsin)

Yorum

• ulan surda yazdık maniche alalım bosda olan seitaridisi alalım birde fatih şampiyonluk şansını %75 yap diye ama anlatamadık
      !

Yorum

• Dalibor Volas 87 doğumlu 1.89 boyu var forvet Sloven .. bildiğiniz kule.. 72 maç 21 gol 8 asist. 400 bin euro gözüküyor bonservisi.

Yorum

• Forvete Stefan Maierhofer 2,02
          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• bizden bu sene bir yol olmaz geçen seneki sadri baskan gitti yerine tuhaf bir adam geldi sanki
            !

Yorum

• Dün akşam Trt'deki haberlerde Isaac'in Isparta da kalarak, Manisaspor kampına katıldığını söylediler.
              Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
              Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• Yahu arkadaşlar geçen sene bu takım yoktan var edildi.. dünyanın parası harcandı .. çok mu kolay sanıyorsunuz bu sene de 3-5 yıldız daha gelsin ? 4 oyuncu aldık şu an ve bence çok yerinde transferler.. bazılarının bonservisi yok diye heralde sizleri tatmin etmedi..

Yorum

• İlk olarak doktor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  iyi acda fanatigi oku o zaman niye biz almiyoruz diye dertlenirsin)
                  okudum ne olumuş 1.8 milyon euroya bu futbolcuyu almak süper olur bejekede aldığı paraya anlaşır bizle merak etme

Yorum

• Fatih Tekke Lazio yolunda

11 Temmuz 2009 Cumartesi 12:00

Zenit kulübünün kadrosunda düşünmediği Fatih Tekke, İtalya’nın Lazio takımında forma giyen Pandev ile takası gündeme geldi.

Rus kulübü, Lazio'da forma giyen Pandev'i transfer edebilmek için para artı Fatih Tekke'yi teklif etti. İtalyan kulübü'nün yapılan bu teklifi düşündüğü bildirildi.

2 sezon önce Zenit kulübü'ne transfer olan ancak teknik direktör Dick Advocaat ile anlaşamayan Fatih Tekke, Rus kulübünün yurtdışı kampına dahil edilmemişti.

İtalya'nın Lazio kulübü'nde oynayan Pandev'i transfer etmek isteyen Zenit'in, bu transferde Fatih Tekke, artı para teklif ettiği İtalyan basınında da yer aldı. Fatih'in bu takasa sıcak baktığı, ancak Lazio'nun Zenit'in teklif ettiği rakamı yükseltmesini istediği bildirildi.

Hafta içinde Zenit ve Lazio kulübü'nün temsilcilerinin bir kez daha masaya oturması ve bu transfer için el sıkışması bekleniyor. Zenit'te kadro dışı kalan Fatih Tekke için Trabzonspor'un da teklifte bulunduğu ve milli futbolcunun çalışmalarını tek başına sürdürdüğü bildirildi. kaynak:milliyet
                    gözün aydın yönetim
                    !

Yorum

• Lazio F.Tekke + para için Pandev'i vermez.. Kaldı ki İtalya'da senede bir tane AB Dışı oyuncu transfer etme hakkı var.. bunu da Fatih ile doldurmazlar.. hemde Pandev'i vererek

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fatih Tekke Lazio yolunda

11 Temmuz 2009 Cumartesi 12:00

Zenit kulübünün kadrosunda düşünmediği Fatih Tekke, İtalya’nın Lazio takımında forma giyen Pandev ile takası gündeme geldi.

Rus kulübü, Lazio'da forma giyen Pandev'i transfer edebilmek için para artı Fatih Tekke'yi teklif etti. İtalyan kulübü'nün yapılan bu teklifi düşündüğü bildirildi.

2 sezon önce Zenit kulübü'ne transfer olan ancak teknik direktör Dick Advocaat ile anlaşamayan Fatih Tekke, Rus kulübünün yurtdışı kampına dahil edilmemişti.

İtalya'nın Lazio kulübü'nde oynayan Pandev'i transfer etmek isteyen Zenit'in, bu transferde Fatih Tekke, artı para teklif ettiği İtalyan basınında da yer aldı. Fatih'in bu takasa sıcak baktığı, ancak Lazio'nun Zenit'in teklif ettiği rakamı yükseltmesini istediği bildirildi.

Hafta içinde Zenit ve Lazio kulübü'nün temsilcilerinin bir kez daha masaya oturması ve bu transfer için el sıkışması bekleniyor. Zenit'te kadro dışı kalan Fatih Tekke için Trabzonspor'un da teklifte bulunduğu ve milli futbolcunun çalışmalarını tek başına sürdürdüğü bildirildi. kaynak:milliyet
                        gözün aydın yönetim
                        milliyete itibar etmeye bile değmez benım gözümde mimli bunlar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Konudan uzaklaşmayalım arkadaşlar. Eğer bir üye ceza almış ise itirazını mail atarak yapabilir. bordomavi@bordomavi.net adresine itiraz mailini yollar yöneticiler değerlendirir ve tekrar gözden geçirip sonuca bağlar.

İlgili arkadaş buraları okuyorsa bu şekilde itiraz etsin.
                          sonuca baglarda cwp niye atmaz ben nedensiz yere 3 kez banlandım 3 undede verdıgın lınke msj atarak haksız banlandıgımı ılettım, hicbirinede cevap gelmedi, hatta okunduguna bile inanmıyorum.

neyse ben kafayı takmadım fazla bu konuya fazla ama ilgileniyoruz gibi yazılmısda benim hissettigim kadarıyla ilgilenildigi falan yok. sadece dusuncelerimi soylıyeyim dedim

Yorum

• İlk olarak M'rh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yahu arkadaşlar geçen sene bu takım yoktan var edildi.. dünyanın parası harcandı .. çok mu kolay sanıyorsunuz bu sene de 3-5 yıldız daha gelsin ? 4 oyuncu aldık şu an ve bence çok yerinde transferler.. bazılarının bonservisi yok diye heralde sizleri tatmin etmedi..
                            bencede transfere gerek yok gibi ama atibayı alsak iyi olurdu sanki. cunku bu futbolcu kafamda cok iyi bir futbolcu gibi canlandı, hic izlemedim ama sanki cok faydalı olacak gibi geliyor transfer edilirse.

Yorum

• İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bencede transfere gerek yok gibi ama atibayı alsak iyi olurdu sanki. cunku bu futbolcu kafamda cok iyi bir futbolcu gibi canlandı, hic izlemedim ama sanki cok faydalı olacak gibi geliyor transfer edilirse.
                              Transfere gerek var, onlar ayrı konular .. Başkan, yönetim şampiyonluğa oynayacağız diyorlar, öyleyse transfere gerek var ..
                              Més que un club!
                              Nil Satis Nisi Optimum..
                              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Fanatik'in haberine göre Tello 1.8 milyon euroya serbest kalır diyor, Beşiktaş'tan da yıllık 900 bin euro alıyormuş.
                                Keşke alınsa Beşiktaş'ın şampiyon olmasında en önemli faktördü. Ortaları, tekniği, duran toplardaki başarısı müthiş bir isim.

Yorum

Yükleniyor...
                                X