Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ek olarak taraftarın görevi kulübe gelir getirici aktivitelere katılmak. Kombine olur, forma olur, sms kampanyası olur. Bizim almanyadan eksiğimiz sosyo ekonomik değil, onlar kombinenin, formanın kulüb için gerekli olduğunu ve ne olursa olsun alınması gerektiğini biliyorlar. Biz ise bir kere 17.000 kombine almakla büyük lütuf bağışlamışız havalarında geziyoruz bir senedir. Taraftar önce kombinesini, formasını alacak. Ondan sonra takım neden başarısızı konuşacak. Klübe gelirin pazarlığı olmamalı bence..

Yorum

• alakası yok ama cubuklu formalar cıkmış sanırım kimsenin içine sinmeyecek bu formalar

Yorum

• Hüseyine Türkiye'den kimler talip çok merak ediyorum.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kusura bakmayın ama, bende şu bonservisi elinde futbolcu tanımını anlamıyorum. Eğer iyi futbolcu ise bonservisi neden elinde, ha inat etti anlaşmadı ve iyi futbolcu ise maliyeti yine yüksektir. Bonservisi elinde futbolcu örneği Türkiye de bizim Hüseyin işte.
          Mesela bir Mustafa Sarp,Bekir,Hakan Aslantaş,Uğur kavuk,FAtih Ceylan,Ersen Martin bunlar aklıma ilk gelen yerli futbolcular.Anlıyorum paramız az bu oyuncularda cok ust duzeyde ısımler degıl ama en azından vasatın cok altında futbolcular değil ve eksik mevkilerimize alabileceğimiz oyunculardı.Az olan bütçemizide belki bir belki iki yıldızla süsleyebilirdik.
          Para vererek alacağımız oyuncularında şu saydığım isimlerden cok daha ıyı olacagını sanmıyorum.

Yorum

• İlk olarak ümit akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            alakası yok ama cubuklu formalar cıkmış sanırım kimsenin içine sinmeyecek bu formalar
            Transferle alakasi var,formalar iyiyse cok satilir ve transfer ayirilabilir

Resimlerini görebilecegimiz bir link var mi?
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hüseyine Türkiye'den kimler talip çok merak ediyorum.
              Öyle yazmiyor ki. Almanya ve Rusyadan teklifler var diye yaziyor orda.

Yorum

• Trabzonspor'un sponsoru NİKE tarafından yaptırılan çubuklu Trabzonspor forması TS Clublar'daki yerini aldı.. NİKE geçen sezen Trabzonspor'a 5 ayrı dizaynda forma hazırlamıştı ve çubuklu formaları ise bu sezon için yapacaklarını kaydetmiştiler. Trabzonspor

ilk izlenımım olumsuz benım genel anlamda begenılırse iyidir bekledıgım gıbı değil

Yorum

• İlk olarak adem73 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  isac in bonservisinden gelecek para direk fatihin bonservisine verilir is hallolur
                  Isaac e kim 2 milyon euro verir?

Ya da söyle sorayim,sen kulüp baskani olsan isaac e ne kadar verirdin?
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mesela bir Mustafa Sarp,Bekir,Hakan Aslantaş,Uğur kavuk,FAtih Ceylan,Ersen Martin bunlar aklıma ilk gelen yerli futbolcular.Anlıyorum paramız az bu oyuncularda cok ust duzeyde ısımler degıl ama en azından vasatın cok altında futbolcular değil ve eksik mevkilerimize alabileceğimiz oyunculardı.Az olan bütçemizide belki bir belki iki yıldızla süsleyebilirdik.
                    Para vererek alacağımız oyuncularında şu saydığım isimlerden cok daha ıyı olacagını sanmıyorum.

Söz konusu isimler bu isimlerse gönder Tayfun'u Barış'ı Ceyhun'u Anadolu takımlarına, sonraki sezon peşlerinden koş.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hüseyine Türkiye'den kimler talip çok merak ediyorum.
                      Hüseyin indirimi kabul etmedi vay bea. Adam haklı neden 1,2 trilyona oynasın ki büyük topçu en az 2,5 trilyonu hakediyor.

Yorum

• 06/07 07.2006 Trabzonspor Zenit St. Petersburg
                        6.675.000 £
                        fatih bu sekilde gitmis eger tekrar gelirse uyum,performans sorunu yasayacagini zannetmiyorum-insallahta olmaz-bir bakima 3yilligina ruslara 5 milyon euro ya kiralamis gibi olacagiz(keske hic gitmeseydi)...fatih 2 sene rahat tsl nin tozunu dumanini attirir...bu sene kesin almamiz lazim baskanim artik duy sesimizi

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Isaac e kim 2 milyon euro verir?

Ya da söyle sorayim,sen kulüp baskani olsan isaac e ne kadar verirdin?

Budur işte,

Bir dünya kurmuşuz kendimize hayal kurup duruyoruz işte.

Yorum

• İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kusura bakmayın ama, bende şu bonservisi elinde futbolcu tanımını anlamıyorum. Eğer iyi futbolcu ise bonservisi neden elinde, ha inat etti anlaşmadı ve iyi futbolcu ise maliyeti yine yüksektir. Bonservisi elinde futbolcu örneği Türkiye de bizim Hüseyin işte.
                            Örneğin Juventus kulübünü idare ediyorsunuz .

Yeni aldığınız sağ bek ideal 11'de oynayan ile eşdeğer yada daha iyi performans göstererek formayı kaptı . Alttan gelen genç futbolcuda önemli aşama kaydetti .

Zaten ekonomik kriz ile daralan gelirleriniz yüzünden maaş bütçesinde yeniden düzenleme yapmak zorundasınız . Çare olarakta eski sağ bekiniz ile kontrat yenilemekten vazgeçtiniz .

Serbest bıraktığınız bu futbolcu sizin takımınıza göre sıradan kalsa bile Avrupanın pek çok liginde iyi bir futbolcu olma özelliğini sürdürmektedir .

Yorum

• Farabi burdayken soralim.
                              Yardimci antrenörümüz Metin Diyadin olduguna göre, ikinci ligden alabilecegimiz , takima yararli olabilecek oyuncular var mi?
                              "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                              "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                              Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• oy atmayan kalmasın arkadaşlar;

fatih sultan tekke için tıklayalım oyumuzu atalım;

http://www.bordomavi.net/index.php?p...ular&d_id=2092
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

Yükleniyor...
                                X