Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sağlık kontrolünden geçecekler

Trabzonsporlu futbolcular, yeni sezon öncesi yarın ve cuma günü, 2 grup halinde Trabzon Fatih Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecek. Yeni transferler Tjikuzu, Ferhat ve Zafer Yelen'in de kontrollere katılabileceği bildirildi.

Futbol Şubesi Sorumlusu İhsan Alioğlu, "Umarım her şey istediğimiz gibi olur. Hazırlık kampları öncesi, bir sıkıntı yaşamak istemiyoruz" dedi.

HÜSEYİN İNDİRİMİ KABUL ETMEDİ
    Bu arada yönetimin yıllık ücretinde indirime gitmesini istediği Hüseyin'in bu nedenle masaya oturmaya yanaşmadığı öğrenildi. Hüseyin'in özellikle Almanya ve Rusya'dan bazı takımlarla temas halinde olduğu belirtildi.

24.06.2009
    Kaynak : DHA

Yorum

• Fatih tekke,atiba ve bir sağ bek mükemmel bi takım yaratır..

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fatih sultan tekke için tıklayalım oyumuzu atalım;

http://www.bordomavi.net/index.php?p...ular&d_id=2092
        Attım rankdaş

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hutchinson için taksit önerisi!

Trabzonspor, Kanadalı Atiba Hutchinson’u kadrosuna katmak için kulübü Kopenhag’a değişik önerilerde bulunuyor.Bu transfer için Genel Sayman Mahmut Aksu’yu görevlendiren bordo-mavililer, Danimarka kulübünün yöneticilerine son bir teklif daha götürdü.

Kanadalı ön libero için verdiği 2.5 milyon euro bonservis bedelini kabul etmeyen Kopenhag ile yeniden masaya oturan Karadeniz ekibinin idarecilerinin, Danimarkalıların rakamını taksitle ödemek istedikleri vurgulandı.

Bu futbolcunun transferinde aracılık yapan Menajer Lütfü Gürbüz, iki kulüp arasında 500-600 bin euroluk bir fark bulunduğunu belirtti.
          iyi haber,umarım anlaşırlar..bu arada Hüseyinde bir an önce klup bulsa..

Yorum

• 25# Alan Carlos Gomez da Costa
            Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
            / Rize Ardesenli

Yorum

Sağlık kontrolünden geçecekler

Trabzonsporlu futbolcular, yeni sezon öncesi yarın ve cuma günü, 2 grup halinde Trabzon Fatih Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecek. Yeni transferler Tjikuzu, Ferhat ve Zafer Yelen'in de kontrollere katılabileceği bildirildi.

Futbol Şubesi Sorumlusu İhsan Alioğlu, "Umarım her şey istediğimiz gibi olur. Hazırlık kampları öncesi, bir sıkıntı yaşamak istemiyoruz" dedi.

Bu arada yönetimin yıllık ücretinde indirime gitmesini istediği Hüseyin'in bu nedenle masaya oturmaya yanaşmadığı öğrenildi. Hüseyin'in özellikle Almanya ve Rusya'dan bazı takımlarla temas halinde olduğu belirtildi.

24.06.2009

çççççççççççççççççççççççç

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İşte dananın kuyruğunun koptuğu yer. Biz burada Aurelio, Fatih, Orhan alınsın istiyoruz ama kulübün kasasında para var mı bundan haberimiz yok. Satılan kombinelerden bile 1050 lira kazanmışız ve ist. kulüpleriyle yarışmak istiyoruz.
                Gazetedeki o haberi bende okudum. Orada yanlışlık yapmışlar. Bin 50 yerine; eski parayla 1 trilyon kadar yazacaklardı büyük ihtimalle.

Çünkü benim bildiğim 3.000 civarı kombine satıldı, kale arkaları 200, maraton 500, kapalı 1.000 TL den ortalama alırsak 350 den hesaplarsak:

2.750x350 = 1.050.000 tl eder. Eski parayla 1 trilyon 50 milyara karşılık gelir. Bu miktarda Hüseyine önerdiğimiz 1 trilyon 400 milyarı bile karşılamamaktadır
                Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Rankdaşlar avatarlarımızı F.Tekke yapalım . İsteğimizi arttıralım

Yorum

24.06.2009
                    kesin temas halindedir..bedava olan bir oyuncuyu ruslar çoktan almıştı...kaç senedir bu taliplileri nedense göremedik..
                    poetricus

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yabancı kaliteli forvet alınabileceğini düşünmüyorum.O yüzden mecburlar Tekke yi almaya.Isaac gönderilcek.Gökhan-Umut la olmaz bu iş.Avrupa ligine kaldığımızı düşünün en az 2 forvet transferi gerekir.Biri Tekke,diğeri???
                      isac in bonservisinden gelecek para direk fatihin bonservisine verilir is hallolur

Yorum

• İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yönetim neden hayal satsın, bundan çıkarı neki. Bir dahamı seçilmek? Sadri Başkan oraya koşarak gelmedi, zorla getirildi zorla. Başkan hayal satmıyor biz hayaller aleminde yaşıyoruz.

Geçen sene yapılan transferlerin karşılığı bir sezon kombine almak ise vay halimize. Transfer masrafı 50 milyon TL, kombine geliri ne kadar bilmiyorum yazarsanız sevinirim.

Başkan zaten geçen sene kulübün kapasitesinin üstünde harcama yaptı ve bunu söyledide. Yapılanma bu sene olacak, önümüzdeki sene bu kadar transfer olmayacak dedi.

eeee bizim kapasitemiz 3 senede bir kere 100 TL'lik kombine ve bir forma öylemi. Yav ne kıymetli adamız, bir kombine alacağız diye başkanın özel ricasını bekliyoruz.
                        Benim zaten geçen sene yapılanlarla ilgilibir eleştirim yok.Kaldıki geçen sezon yapılan transferlerin büyük miktarı Gökdeniz'den gelen kaynakla sağlandı.Kombinelerden gelen miktarın 10 milyon tl civarında olduğunu sanıyorum.
                        Benim eleştirim ortada bir planın olmayışı.Teknik direktör krizi ileriye doğru hamle yapmamızı engellemiştir.Eğer ciddi anlamda araştırmalar yapılmış olsaydı eksik mevkilere bonservisi elinde olan yada maliyeti cok az olan transferler coktan yapılmıştı.Bunların üstüne fazla değil 2milyona bütün kombineleri sattıracağın bir koz vardı bu hamlelerın hıc bırı yapılmamışken taraftarı suclamak bence cok anlamlı değil?

Yorum

• arango gelmedimi daha,

Yorum

• İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Benim zaten geçen sene yapılanlarla ilgilibir eleştirim yok.Kaldıki geçen sezon yapılan transferlerin büyük miktarı Gökdeniz'den gelen kaynakla sağlandı.Kombinelerden gelen miktarın 10 milyon tl civarında olduğunu sanıyorum.
                            Benim eleştirim ortada bir planın olmayışı.Teknik direktör krizi ileriye doğru hamle yapmamızı engellemiştir.Eğer ciddi anlamda araştırmalar yapılmış olsaydı eksik mevkilere bonservisi elinde olan yada maliyeti cok az olan transferler coktan yapılmıştı.Bunların üstüne fazla değil 2milyona bütün kombineleri sattıracağın bir koz vardı bu hamlelerın hıc bırı yapılmamışken taraftarı suclamak bence cok anlamlı değil?

Kusura bakmayın ama, bende şu bonservisi elinde futbolcu tanımını anlamıyorum. Eğer iyi futbolcu ise bonservisi neden elinde, ha inat etti anlaşmadı ve iyi futbolcu ise maliyeti yine yüksektir. Bonservisi elinde futbolcu örneği Türkiye de bizim Hüseyin işte.

Yorum

• İlk olarak adem73 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arango gelmedimi daha,
                              ne zaman yoldaydıki? o transfer kapandı,maliyeti yüzünden..

Yorum

• Hüseyin fiyat artırmak için taliplerim var diyordur....

Yorum

Yükleniyor...
                                X