Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cale'yi satip Caglar'i alirsak mükemmel bir is yapmis oluruz. Hem daha kaliteli birini almis oluruz, hem maddi acidan kar yapmis oluruz hemde yabanci kontenjani bosalir. Daha ne olsun.
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Hacısalihoğlu öyle mi demiş? Hemen galeyana gelmeyin medyanın uydurması neden olmasın
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cale'yi satip Caglar'i alirsak mükemmel bir is yapmis oluruz. Hem daha kaliteli birini almis oluruz, hem maddi acidan kar yapmis oluruz hemde yabanci kontenjani bosalir. Daha ne olsun.

Ya bırak Allah aşkına...

Çağlar mı Cale'den kaliteli ? )
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• enginide aldığımıza göre yapılıcak iki transfer daha yeterlidir bana göre biri sağ bek diğeri forvet bu iki transferde yapılırsa çok iyi bi takımımız olur ...
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• ben cale den en az 1 sene daha faydalanmak gerektiğini düşünüyorum.o zamana kadar piyasasını daha da artıracaktır.
            illa yabancı kontenjanı artırılacaksa isaac ve papy gönderilmeli.daha iyisini bulmadan oyuncu göndermek saçma olur.
            Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              enginide aldığımıza göre yapılıcak iki transfer daha yeterlidir bana göre biri sağ bek diğeri forvet bu iki transferde yapılırsa çok iyi bi takımımız olur ...
              engini almış mıyız ki ?

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Cale'yi satip Caglar'i alirsak mükemmel bir is yapmis oluruz. Hem daha kaliteli birini almis oluruz, hem maddi acidan kar yapmis oluruz hemde yabanci kontenjani bosalir. Daha ne olsun.
                katılıyorum ferhat caglar solu götürür..
                Önlerinde engin,barış,zafer,alanzinho gibi isimler mevcut.
                Acılan kontenjana iyi bir sag bek(cornelis)
                Birde yattarayı satıp kontenjan acsak(bia,tom de mul)
                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• çaleyi satıp yerine yeni bi yabancı oyuncu almak mantıklı değil cale uyum süresini aştı yeni geleninde bi uyum süresi olucak cale seneye daha katkısı olucaktır takıma yüksek bi teklif gelirse olabilir tabi.7 veya 8 milyon euro gibi mesela..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• engini aldığımız söylendi arkadaşlar.kesin mi aldığımız?

Yorum

• Cale giderse;kale düşer....
                      Bu sefer olacak,bu sene şampiyon olacaz İstanbul'u fethedip kupayı biz alacaz..Başka yolu yok!!

Yorum

• İlk olarak muratonbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        engini aldığımız söylendi arkadaşlar.kesin mi aldığımız?
                        evt doğru renktaş
                        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          çaleyi satıp yerine yeni bi yabancı oyuncu almak mantıklı değil cale uyum süresini aştı yeni geleninde bi uyum süresi olucak cale seneye daha katkısı olucaktır takıma yüksek bi teklif gelirse olabilir tabi.7 veya 8 milyon euro gibi mesela..
                          3,5-4 milyon euro dan bahsediliyo bana stepanov u hatırlattı..onu da 3,5 milyon euro ya falan satmıştık
                          33# DRAGO GABRIC
                          61# IBRAHIMA YATTARA #11
                          13# Steve Nash
                          10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Caleyi satıp çağları alıcaz ilginç milli takımında oynayan bi futbolcuyu satıp yerine çağları alıcaz e ne gerek var o zaman çağlara sat caleyi koy ferhatı sola yedeği olarakta çek paf takımdan birini olsun bitsin...
                            En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 27.06.2009, 16:41.
                            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Küçük Orhan, Ogün, Abdullah, Tolunay, Hami, Tolga Seyhan, Fatih Tekke,Marcelinho, Eller, Stephanov, Gökdeniz...şimdide Cale...sattık hep sattık. Hangisinin yerine daha iyisini aldık ?

Yorum

• Baytar'a TS ne kadar ödeyecek?
                                27 Haziran 2009 / 15:44
                                Gençlerbirliği Ferhat'ı istemedi...

Trabzonspor’da sağlık kontrollerine giren ancak şok bir kararla Isparta kampı kadrosuna alınmayan Ferhat Çökmüş’ü Engin Baytar karşılığında Gençlerbirliği’ne vermek isteyen Trabzonspor, Gençlerbirliği’nden beklediği cevabı alamadı.

Böylelikle Engin Baytar’a Trabzonspor 900 bin euro ödecek. ,

www.medyatrabzon.com
                                En son Oktay AKKUŞ tarafından düzenlendi; 27.06.2009, 16:48. Sebep: qq
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

Yükleniyor...
                                X