ya da sağbek Türk olur diğer yabancı hakkımızı egemen in yanına stoperde kullanırız...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hocamız yeni geldi ve transfer listemizin şekillenmesi için baya zaman geçicek gibi. Sonuç da bizim transfer komitemizin bulduğu isimleri hoca ne kadar ister bilinmez. İlla ki kendi listesi ve düşündüğü isimler vardır gibime geliyor.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
Hoca eksikleri tespit edecekmiş. Aslında herkes biliyor eksiklerimizi de bir kez daha hatırlatalım. Sağ bek, ön libero ve forvet en öncelikli eksiklerimiz. Ahmet Ağaoğlu'nun dediği gibi; pazara sabah gidersen istediklerini alırsın fakat akşam gidersen ne kaldıysa onu alırsın. İnş. bu hocanın eksik tespit etme işi 2 ay falan sürmez.
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlman kulup onde gibi gozukuomus, 4 million euro da israr ediyor mallorca25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
Haydi Millet...
BMN Ana sayfaya ... Ankete
İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Taraftarımız Kralı İstiyor
Trabzonspor'un taraftar nabzını ölçen yegane platform olan bordomavi.net'te üyelerimiz geçen sezonun sonuna doğru bir kampanya ve bir anket başlattı. Soru "Fatih Tekke'yi yeniden takımda görmek istiyor musunuz?" idi.
Forumumuz içindeki bu anket sadece üyelerimize açıktı ve üyelerimiz bu geceye kadar kullandığı toplam 1430 oyun 1075'ini "Evet" yönünde kullandı. Bu toplamda %75,19 gibi oldukça yüksek bir orana denk geliyor.
TARAFTAR ROTAYI ÇİZDİ
Taraftar yönetimden kendisini heyecanlandıracak ve kaybedilmiş görünen havayı yeniden kazandıracak transfer hamlesini işaret etmiş oldu.
Trabzonspor'a oynadığı yıllarda, özellikle de son döneminde oldukça verimli bir golcü performansı sergileyen Fatih, gol krallığı yanında takımın kaptanlığını da yapmaktaydı. Dönemin yönetimi, o gün için rekor adledilecek bir transfer rakamıyla Fatih'i Rusya'nın Zenit Kulübü'ne satmıştı. Fatih Rusya'da bir şampiyonluk, bir UEFA Kupası ve bir Avrupa Süper Kupası kaldırdı.
SADECE BİR GOLCÜ MÜ?
Sadece kaptanlık ve golcülük değil, Fatih aynı zamanda takımımızın en önemli itici gücü ve ruhuydu adeta. O günlerde yaşanılan sıkıntıların artık güncel olmaması ve Fatih'in Rusya'dan ayrılma durumu söz konusu olması sebebiyle, üyelerimiz yine rekor sayıda bir oranla Fatih'i geri istediklerini belirtti.
Ana Sayfada Yeni Anket
Forumumuzda sadece üyelerimize açık olan anketimizi şimdi ana sayfamıza da taşıyor ve aynı soruyu bir de ana sayfamızdan, tüm taraftarlarımıza yönlendiriyoruz:
- Fatih Tekke'nin yeniden Trabzonspor'a transfer edilmesini ister misiniz?
Ankete katılarak sizler de oy verebilir, böylece yönetimimize de bir mesaj göndermiş olursunuz.
Görüşlerinizi anketimize bekliyoruz.
Trabzonspor Yönetimi'nin de, bu yoğun talebe duyarsız kalmamak için elinden gelen çabayı göstereceğine inanıyoruz.
İlk olarak Erdal tarafından gönderildiKemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...
Yorum
-
İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegüzel kardeşim. tekke dönsün ama askerlik sorunu var 6 ay daha dönemez...Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Engin´i isteyenlerde isin en ilginc yani, bircogunun Trabzon´lu olmasi...ne güzel tesadüf degil mi?
Bu takim Trabzon Kulübü degil, Trabzonspor!! Öyle deneme tahtasi kesinlikle olamaz. Zaten oldugu icin 25 yildir bekliyoruz. Mübarek Nasrettin Hoca´yi da gectik!
1996 yilinin ilk 11´nde 3 Trabzon´lu, 2005 yilinda sadece 2 Trabzon´lu oyuncuyla Sampiyonluga oynadik.
Bize Trabzonspor´lu oyuncular lazim...mesela Giray, Selcuk, Egemen gibi.
Mesela Ibrahim Akin gibi...onu tek gecerim eger solaciga bir adam alacaksak.
Bu arada Fatih tekke´nin mukavelesi 01.08.2010´da bitiyor. Yani Agustos öncesinde almamiz cok zor, eger Zenit bir zorluk cikarmassa baska tabiTS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!
Yorum
-
Engin'i Trabzonlu olduğum için değil Trabzonspor'a fayda sağlayacak olduğuna inandığım için istiyorum..Yeteneklerine güveniyorum Trabzonlu topçu isteseydim İbrahim Şahin gibi isimlerle başlardım listeyeTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben cevirtirdim bende öyle bisey yazmio daha belli degilmis ya Trabzonspor olcakmis yada gladbach
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
Yorum