Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sezer öztürk değeri 1,5 milyon euro...
    takasla halledebiliriz...

Yorum

• Isaac + Ferhat = Sezer Öztürk

Imkansiz degil...
      .

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Engin'i bişekilde almalıyız.Ferhat'ı verebiliriz mesela , yada Isaac'i.

Yetenek olarak Özer'den hiçbir eksiği yok.Hatta Özer kadar ağır değil aksine topla beraber hızlanabilen bir oyuncu , hemde seri.
        Transfer süreci çok fazla uzamaz umarım.

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Isaac + Ferhat = Sezer Öztürk

Imkansiz degil...
          Denemekde fayda var adamlari TSL e cikaran en büyük faktör lider oyuncu.
          Cok iyi bi alternatif olur. Ilk 11 i kesinlikle zorlar. Altyapisid saglam.

Yorum

• İlk olarak el fanatico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            http://www.transfermarkt.co.uk/en/sp...nn/profil.html

steffen hofmann bir ara bizim transfer listemizdeydi...
            bu yıl avrupa asist kralı olmuş...
            Tomas Jun'un 14 maçta 8 gol, 6 asist yaptığı bir ligde 34 maç oynayıp 12 gol 22 asist yapmış.

Varın mukayesesini siz yapın.
            BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak Özkan Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tomas Jun'un 14 maçta 8 gol, 6 asist yaptığı bir ligde 34 maç oynayıp 12 gol 22 asist yapmış.

Varın mukayesesini siz yapın.
              Hoffman Avusturya'nın Alex'i zaten adam 3 yıldır asist kralı .

Kaldıki o beğenmediğiniz Çek ve Avusturya liglerinden şu an dünya starları arasında gösterilecek pek çok yıldız çıkmıştır . Son büyük örnek Dzeko , yakında Milan'a transfer olacak . Avusturyadan ise Janko iyi geliyor .

Önemli olan futbolcu ile doğrudan alaka sahibi olabilmek izlenim edinebilmek , dolaylı olarak , maç kasetleriyle tercih yapılınca harcanan paranın miktarı önemli değil . Büyük ihtimalle zarar hanesine yazılıyor .
              En son Serdar A tarafından düzenlendi; 20.06.2009, 21:42.

Yorum

• Farabi Zürich'den Almen Abdi'yi alamaz mıyız örneğin, bana iyi futbolcu izlenimi verdi. Yaşı da genç

32 maç 19 gol 12 asist

Böyle iş bitiren oyunculara da ihtiyacımız var. Bu sene de sırf Gökhan ve Umut'la gıy gıy olmaz. Çalmaz bu şarkı
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kaldıki o beğenmediğiniz Çek ve Avusturya liglerinden şu an dünya starları arasında gösterilecek pek çok yıldız çıkmıştır . Son büyük örnek Dzeko , yakında Milan'a transfer olacak . Avusturyadan ise Janko iyi geliyor .

Önemli olan futbolcu ile doğrudan alaka sahibi olabilmek izlenim edinebilmek , dolaylı olarak , maç kasetleriyle tercih yapılınca harcanan paranın miktarı önemli değil . Büyük ihtimalle zarar hanesine yazılıyor .

Hoffmanı Peste Sağ Bek Olarak Kullanıyordum Çok da Verimliydi
                  Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Farabi Almen Abdi'yi alamaz mıyız bana iyi futbolcu izlenimi verdi

32 maç 19 gol 12 asist

Böyle iş bitiren oyunculara da ihtiyacımız var. Bu sene de sırf Gökhan ve Umut'la gıy gıy olmaz. Çalmaz bu şarkı
                    Abi , Almen Abdi çok yetenekli bir futbolcu . Ancak standart ölçülerde

O rakamlara çıkıldığında bir takım farklılıklara sahip olan oyuncuların tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum . Yalnış mıyım ?

İllahaki o niteliklerde bir oyuncu arıyorsak Avrupa'da daha ekonomik çözümlerin var olduğunuda düşünüyorum .

Örneğin zamanın birinde yazdığım Hırvatistan ligi incelemesinde yer verdiğim Ermin Zec diye bir Bosnalı çocuk vardı , o zamanlar transfermarkt'de adı yoktu . Adı da futboluda ozamandan buyana bir hayli büyüdü . İnan bana çok daha büyüyecek .

Yorum

• Haklısın. Neden ilgilenmezler aklım almıyor. Şurda Sivasspor işini bilip takımını güçlendiriyor biz hala şuna buna takımda yer açmak uğruna mevkileri eksik bırakıyoruz
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Avusturya ligi 10 takımlı ve yarısı ciddi anlamda berbat takımlardan oluşuyor. Bu ligin oyuncularının istatistikleriyle değerlendirilmesine karşıyım. Tomas Jun örneğini de bu yüzden vermiştim.

Gelelim Hofmann'a;
                        Veli Kavlak'ı izlemek adına takip etmeye çabaladığım bir takım Rapid Wien.
                        Bu esnalarda Hofmann'ı da çokça kez sağ kenara yakın oynarken izledim. Pas kabiliyeti yüksek, duran topların tümünü kullanan bir oyuncu. Etkili sayılabilir, belki biraz ağır kalır ama bana göre esas mevkisi forvet arkası dolaylarıdır.

Sazlburg'lu Marc Janko'ya gelince, işte onu takımda görmeyi isterdim. En kötü ihtimalle hava hakimiyetiyle büyük katkı sağlayacaktır. Geçen yılki performansını neredeyse üçe katlayıp önemli takımların dikkatini çekmeyi başardı.
                        BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak Özkan Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Avusturya ligi 10 takımlı ve yarısı ciddi anlamda berbat takımlardan oluşuyor. Bu ligin oyuncularının istatistikleriyle değerlendirilmesine karşıyım. Tomas Jun örneğini de bu yüzden vermiştim.

Gelelim Hofmann'a;
                          Veli Kavlak'ı izlemek adına takip etmeye çabaladığım bir takım Rapid Wien.
                          Bu esnalarda Hofmann'ı da çokça kez sağ kenara yakın oynarken izledim. Pas kabiliyeti yüksek, duran topların tümünü kullanan bir oyuncu. Etkili sayılabilir, belki biraz ağır kalır ama bana göre esas mevkisi forvet arkası dolaylarıdır.

Sazlburg'lu Marc Janko'ya gelince, işte onu takımda görmeyi isterdim. En kötü ihtimalle hava hakimiyetiyle büyük katkı sağlayacaktır. Geçen yılki performansını neredeyse üçe katlayıp önemli takımların dikkatini çekmeyi başardı.
                          Avusturya Bundesliga'da halı saha ayarında stadlarda oynanan maçlarda var haklısın .

Ancak hem coğrafi hemde kültürel olarak yakın oldukları önemli ligler var . Bu iki yönlü işliyor . İlki , Fransa Almanya gibi liglerde hayal kırıklığı yaratan ya da alt liglerdeki oyuncuları alıp tekrar form kazandırma fonksiyonları olabiliyor . Hoffman'da bunlardan biri mesela .

Diğer fonksiyonu yine bu bağlar sayesinde bu ligde seviye kateden oyuncular bahsettiğim üst klas liglerde minumum uyum süreci ile ve asgari risk ile transfer olabiliyorlar . Her iki sebepte bu iki ligi (Polonya ve Macar liglerin bazı yapısal farkları var ) sürekli göz önünde tutmaya değer .
                          En son Serdar A tarafından düzenlendi; 20.06.2009, 22:49.

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Isaac + Ferhat = Sezer Öztürk

Imkansiz degil...
                            sadece ısaac de yeter sanki superstar alınıor
                            ...

Yorum

• sezer öztük+nizamettin çalışkan için

ferhat,isac,tolga zangin+para olan bir takasa girilebilse muhteşem olur hem nizamettin hem seze öztürk çok işimize yarar
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• tjikuzu kesinse atibaya gerek yok artık,fatih tekke'yi alıp savunmaya 1-2 takviyeyle girelim sezona.
                                ÜNAL KARAMAN!

Yorum

Yükleniyor...
                                X