Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol Hoca geldiyse sıkıntı yok beyler yarın da Selahattin Kınalı'yı alır , hücum problemlerimizi de ortadan kaldırırız
    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Bizim bir ara ciddi Polonya ilgimiz vardı. Brozek (Pawel olan), Roger Guerreiro, Chinyama isimleri geçerdi. Vaz mı geçtik Polonya pazarından?

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şu an 3,5 milyon euro veriliyosa önümüzdeki 3 yıl içinde bu 13,5 milyon euro olabilir...
        katılmakla beraber eğer avrupa'da başarı gelirse + hırvat milli takımının başarılı bir oyuncusu olursa bu rakamı kolayca bulabilir.cale'nin satılmaması gerektiğini düşünüyorum.tam da ,genç ve cale ile rekabete girebilecek bir solbek transferinden sonra.bu transferden sonra calenin performansının dahada artabileceğini düşünüyorum açıkçası.

Yorum

• İlk olarak el fanatico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ilk yarı sonunda deplasmanda fener ile oynadığımız maç haricinde ben güzel oyun oynamadığımızı düşünüyorum... 7-8 maçı da şansla kazandık.. ki fb. ve gs eğer iyi olsaydı 5. bitirirdik bu ligi... sivası geçemiyosak iyi futboldan bahsetmeye gerek yok zaten...
          bu takımın son hafta şampiyonlar ligi fırsatını nasıl teptiğini gördükten sonra (ki allah tan şampiyonluk maçı değildi yoksa vah ki bu takımın haline), bu kadar ruhsuz oynadıklarını gördükten sonra, isaac in ofsayttan sanki bilerek çıkmadığını gördükten sonra bu kadroya olan inancım kalmadı... bence satabildiğimiz oyuncuları ki talipleri de varsa iyi paraya satıp adamakıllı yıldız futbolcular transfer etmeliyiz...
          hocam yapma ya ankaragucu macı sivas ile kendi sahamızda oynadıgımız mac besiktas kupa macı yeildigimiz bursa maci son 20 dakikası fener maclarında cok iyi oynamıstı takım oynadıgımız sivas lig macı kupa antep macı antep lig macı haRIC cogunda da iyi oynadık bazılarında vasat oynadık, ben bu takımın yenilmeyi hakkettigi 3-4 mac biliyorum. sanslı puanlar kazandıgımızDAN daha fazla saNsız yere kaybettıgımız puanlar vardı,BENCE.

Yorum

• Burda herkes Selcuku Hüseyini Tayfunu elestiriyor.Belki Ibrahim Yattara koca bir sezon ne yapmis ?....
            Ama ne hikmetse kimse elestirmiyor...4-5 milyon euro teklif gelse bile kesinlikle satilmasi lazim..

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Burda herkes Selcuku Hüseyini Tayfunu elestiriyor.Belki Ibrahim Yattara koca bir sezon ne yapmis ?....
              Ama ne hikmetse kimse elestirmiyor...4-5 milyon euro teklif gelse bile kesinlikle satilmasi lazim..
              kesinlikle katılıyorum
              üç büyük var;bir de en büyük var!!!

Yorum

Burda herkes Selcuku Hüseyini Tayfunu elestiriyor.Belki Ibrahim Yattara koca bir sezon ne yapmis ?....
                +yattara
                -selçuk

Yorum

• evet yattara konusuna katılıyorum. biz niye gollerimizin çoğunu sağ taraftan yedik.bunu hiç düşünüyormusunuz.

tamam eski yattara ofansif olarak süperdi.ama bu seneyi baz alırsak bu yattara ne yaptı zarardan başka. biz sanırım sağ bekte oynayan oyunculara haksızlık yapıyoruz herhalde.

yattara defansa hiç yardım etmiyor ki .bizim sağ bekteki adam iki kişilik oynamalı.ancak böyle çözüm oluyor yada calenin sağ ayaklısını bulup getirmek lazım bu takıma. ancak böyle çözeriz
                  Biz Trabzonsporlular ne zaman birlik olursak şampiyonluk ozaman gelecektir.

Yorum

Koduumun katarlıları karıstırmasaydı kafasını simdi hem degeri dustu, hemde bok gibi maclar cıkardı o olaydan sonra. o olaya kadar cok iyi oynuyordu.

Yorum

Bence artık gidici gözüyle bakılıyo onun için eleştirilmiyodur...
                      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Batan geminin malları Real Betis iki sağ beki David Odonkor veya Branko İliç'ten biri işimizi görür mü acaba? Bir de ne kadar isterler?

Yorum

• Yattaraya katarlilarin verdigi paraya yakin bir miktar veren bir deli cikarsa, bizzat ben onu ucaga bindirip yolcu edecegim!
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hocam yapma ya ankaragucu macı sivas ile kendi sahamızda oynadıgımız mac besiktas kupa macı yeildigimiz bursa maci son 20 dakikası fener maclarında cok iyi oynamıstı takım oynadıgımız sivas lig macı kupa antep macı antep lig macı haRIC cogunda da iyi oynadık bazılarında vasat oynadık, ben bu takımın yenilmeyi hakkettigi 3-4 mac biliyorum. sanslı puanlar kazandıgımızDAN daha fazla saNsız yere kaybettıgımız puanlar vardı,BENCE.
                            ben hala aynı düşüncedeyim... bu takıma iyi ya da vasat oyun oynuyo demek yalan olur... başka da bişe olmaz... kendimizi kandırırsak zor görürüz şampiyonluğu...
                            nasıl ki 96 daki muhteşem kadroyu ikinci oldu diye dağıtmamız hata oldu ise, bu kadro da da en az 5 tane radikal değişiklik YAPMALIYIZ ki aksi taktirde hatanın büyüğünü yaparız... bir arda nın ayhan ın sabri nin gs için nasıl oynadığını ya da bi semih in fener ya da elin şilili tello sunu toramanını bjk için ölümüne oynuyorken görüp kendi takımımda böyle oynuyan 1 Allah ın kulunu görmeyince sahaya inip ağız göz dalasım geliyor bazı futbolcularımıza...
                            bu takımda TRABZONSPOR için oynayan bir tek adam görmedim isyanım buna... RUHSUZLAR diyesim geliyor her maçtan sonra...

Yorum

• İlk olarak ille de 7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Batan geminin malları Real Betis iki sağ beki David Odonkor veya Branko İliç'ten biri işimizi görür mü acaba? Bir de ne kadar isterler?
                              Odonkor zamaninda Almanya Milli Takimina cagiriliyordu ve Dortmunda oynadi.
                              Sag bek degil, sag acik oyuncusu.
                              Asiri süratli ve bir o kadarda asiri dengesiz bir oyuncu.
                              Kalsin.
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak el fanatico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben hala aynı düşüncedeyim... bu takıma iyi ya da vasat oyun oynuyo demek yalan olur... başka da bişe olmaz... kendimizi kandırırsak zor görürüz şampiyonluğu...
                                nasıl ki 96 daki muhteşem kadroyu ikinci oldu diye dağıtmamız hata oldu ise, bu kadro da da en az 5 tane radikal değişiklik YAPMALIYIZ ki aksi taktirde hatanın büyüğünü yaparız... bir arda nın ayhan ın sabri nin gs için nasıl oynadığını ya da bi semih in fener ya da elin şilili tello sunu toramanını bjk için ölümüne oynuyorken görüp kendi takımımda böyle oynuyan 1 Allah ın kuşunu görmeyince sahaya inip ağız göz dalasım geliyor bazı futbolcularımıza...
                                bu takımda TRABZONSPOR için oynayan bir tek adam görmedim isyanım buna... RUHSUZLAR diyesim geliyor her maçtan sonra...
                                Merak etme diyen var...Amcam...
                                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Yükleniyor...
                                X