Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İstanbul'a alışmıştır o Onur. Hem kontratak futbolcusu biraz da.Erman Kılıç iyidir ama.
    Ligin en elit şutörlerinden biri , birebirde etkili ve duran topların başına geçebilecek en iyi futbolculardan biri , bana göre en iyi kesme sert orta açan Türk futbolcusu .

İbrahim'in atlara merakını , beşiktaş yıllarındaki takım arkadaşlığını zedeleyen hal tutumları konuşulabilir fakat ona " kontra atak futbolcusu " şeklinde bir sınırlama getirmek futboluna haksızlık olur .

Yinede mental açıdan "Engin Baytar'a" kıyasla daha iyi bir seçenek gibi duruyor . Pozisyon olarakta 4-3-3 solunda , 4-4-2 solunda ve santraforun arkasında oynatılabilir . Kulübeden girerek maçın kaderine etki edebilir ya da aklını tamamen futbola verirse Cale'nin önünde büyük yıldız olur .

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ligin en elit şutörlerinden biri , birebirde etkili ve duran topların başına geçebilecek en iyi futbolculardan biri , bana göre en iyi kesme sert orta açan Türk futbolcusu .

İbrahim'in atlara merakını , beşiktaş yıllarındaki takım arkadaşlığını zedeleyen hal tutumları konuşulabilir fakat ona " kontra atak futbolcusu " şeklinde bir sınırlama getirmek futboluna haksızlık olur .

Yinede mental açıdan "Engin Baytar'a" kıyasla daha iyi bir seçenek gibi duruyor . Pozisyon olarakta 4-3-3 solunda , 4-4-2 solunda ve santraforun arkasında oynatılabilir . Kulübeden girerek maçın kaderine etki edebilir ya da aklını tamamen futbola verirse Cale'nin önünde büyük yıldız olur .
      abi atlar filan diyoruzda...trabzon'a gelirse istanbuldaki gibi at yarışı izlemeye gidemezki...en fazla oynar...
      https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Adamin özel hayati degilmi. Istedigini yapar. At yarisina gitmesinde veya at yarislarina ilgisi olmasinda ne gibi bir sakinca var? Adamin hobisi bu. Buna kimsenin karismaya hakki yok.
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Acaba hangi niteliklerde bir sağ bek arıyoruz ? Eğer Cale gibi bir sağ bek o bölge için aradığımız futbolcu ise ( Rasmussen haberleri öyle gösteriyor ) İspanya'dan İbrahim Kaş seçenekler arasında değerlendirilebilir .

Ben yinede oraya çok tecrübeli bir isim alınmasını , illa genç futbolcu yatırımı yapılacaksa Bank Asya'ya ve Avrupa'daki gurbetçi futbolculara bakmanın faydalı görüyorum .

Yorum

• Tamam 3 İstanbul takımına zıtız tamam kötüler tamam herşeyi anladıkta

Şu forumda hiç bir kimse çıkıp diyemez ki "İstanbul takımları transfer konusunda aşırı derecede kötüdür bu işten anlamaz"

Onun için Ben düşünüyorum Bu Engin Baytar,Tjikuzu,Kerim Zengin Gibi futbolcuları neden 3 istanbul takımı almak istemiyor uğraşmıyor.

Diyeceksiniz ki "Eee olabilir onlarında hataları oluyor hem belki bizde muhteşem oynayacaklar bu adamlar"

Ya Allah Aşkına bunu diyenlere şunu söylüyorum biz bu 3 takımla yarışacağız Bu adamların Kadro kalitesi ile karşılaştırma yağtığımızda geçen sene son sıradaydık mukayese bile edilmiyorduk tamam 2 tanesinin üstünde bitirdik ligi ama biz güzel futbol oynamadık biz bir galatasaray gibi hiç bir zaman organize olamadık Eee şimdi biz bu isimleri geçen adamlarla mı bu 3 takıma kafa tutacağız?!
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tamam 3 İstanbul takımına zıtız tamam kötüler tamam herşeyi anladıkta

Şu forumda hiç bir kimse çıkıp diyemez ki "İstanbul takımları transfer konusunda aşırı derecede kötüdür bu işten anlamaz"

Onun için Ben düşünüyorum Bu Engin Baytar,Tjikuzu,Kerim Zengin Gibi futbolcuları neden 3 istanbul takımı almak istemiyor uğraşmıyor.

Diyeceksiniz ki "Eee olabilir onlarında hataları oluyor hem belki bizde muhteşem oynayacaklar bu adamlar"

Ya Allah Aşkına bunu diyenlere şunu söylüyorum biz bu 3 takımla yarışacağız Bu adamların Kadro kalitesi ile karşılaştırma yağtığımızda geçen sene son sıradaydık mukayese bile edilmiyorduk tamam 2 tanesinin üstünde bitirdik ligi ama biz güzel futbol oynamadık biz bir galatasaray gibi hiç bir zaman organize olamadık Eee şimdi biz bu isimleri geçen adamlarla mı bu 3 takıma kafa tutacağız?!
              çok haklısın
              {[(3wr3.!)]}

Yorum

• Tjikuzu ve Engin'i zaten istemiyorumda Kerim Zengin olayina söyle yaklasiyorum. Ne fb'nin ne gs'nin nede bjk'nin acil sag bek ihtiyaci yok. Acil i birak biraz gs disinda (Sabri ve Ugur yeterli mi siz karar verin) hic ihtiyaclari yok.
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Kerim, İbrahim Akın, Erman Kılıç, Tjikuzu gibi Trabzonspor'a katkı yapacak 4 furbolcusu ve Abdullah Avcı gibi bir ara Trabzonspor!a bile düşünülen bir hocası vardı ama İBB küme düşmememeye oynadı. Ortada bir terslikmi var bendemi bir terslik var anlamadım. Oldu olacak takımın hepsini alalım bence.

Yav Ziya doğan olsa saplantılı adam isterimde isterim diye tutturmuştur Tjikuzu'yu diyeceğim ama oda yok. Eeee kimin saplantısı bu Tjikuzu merak ediyorum açıkcası. Nurinin ruhumu ne dolaşıyor klübte...

Yorum

• bize sıradan transfer değil..
                    takımın gücünü,kalitesini artıracak transferler lazım..
                    tikuzu gibi futbolculardan bütün anadolu takımlarında var...
                    ama biz anadolu takımlarıyla mücadele etmiyoruz..
                    rakibimiz 3 istanbul takımı..

Yorum

• ben Engin baytarı beğeniyorum.Tjikuzu yu izlemedim.
                      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tjikuzu ve Engin'i zaten istemiyorumda Kerim Zengin olayina söyle yaklasiyorum. Ne fb'nin ne gs'nin nede bjk'nin acil sag bek ihtiyaci yok. Acil i birak biraz gs disinda (Sabri ve Ugur yeterli mi siz karar verin) hic ihtiyaclari yok.

Benim bildiğim fb acil olsun olmasın iyi topçu ise alır, en azından diğerlerinin almasını engellemiş olur.

Yorum

• Madem Tjikuzu ya 2 milyon euro verip alacağız o zaman Hüseyin den niye vazgeciyoruz.

Forever Hüseyin
                          Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
                          Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tamam 3 İstanbul takımına zıtız tamam kötüler tamam herşeyi anladıkta

bravo
                            MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• Tjikuzu transferi cok sıradan ve gereksiz transfer olur. Tjikuzu'nun Ofansif katkı olarak izledigim kadarıyla Hüseyin'den farkı yok. Yabancı kontejanı varken gidip Tjikuzu gibi oyuncular almak cok sacma.

Yorum

• Tjikuzu da iyidir Engin Baytar da .. Canınızı sıkmayın, gelirlerse kötü transfer olmuş olmazlar ..
                                Més que un club!
                                Nil Satis Nisi Optimum..
                                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

Yükleniyor...
                                X