Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tjikuzu da iyidir Engin Baytar da .. Canınızı sıkmayın, gelirlerse kötü transfer olmuş olmazlar ..
    Tjikuzu Transferi Nasıl Bir Transferdir Biliyormusun ?

Herhangi bir Trabzonspor maçı izlerken Hüseyin Çimşirin veya O Bölgede ki herhangi bire futbolcumuzun top kaybında biz taraftarların.

"Ya Allah'ım Yarabbim nasıl atamaz şu pası ya olum varya Şu tjikuzu bizde olsa varya bu pası atmışdı ara pas şovu yapmıştı"

Demesidir.

Sadece kızgınlık anına bilinç altında "Ulan bu olsa varya" demektir Tjikuzu Transferi. Vee hepte bilinç altında kalmalıdır.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tjikuzu Transferi Nasıl Bir Transferdir Biliyormusun ?

Herhangi bir Trabzonspor maçı izlerken Hüseyin Çimşirin veya O Bölgede ki herhangi bire futbolcumuzun top kaybında biz taraftarların.

"Ya Allah'ım Yarabbim nasıl atamaz şu pası ya olum varya Şu tjikuzu bizde olsa varya bu pası atmışdı ara pas şovu yapmıştı"

Demesidir.

Sadece kızgınlık anına bilinç altında "Ulan bu olsa varya" demektir Tjikuzu Transferi. Vee hepte bilinç altında kalmalıdır.
      İsiyin'in yerine bu takıma girecekse benim için iyidir, her yönden ..
      Més que un club!
      Nil Satis Nisi Optimum..
      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• tjikuzu mu???

kapalı bir kutu ama hüseyinden daha iyi olduğu kesindir...

ama kerim zengin kimdir ya istemiyorum bu ne istanbul takımlarının bıraktıklarını biz topluyoruz(ferhat,kerim)ferhata tamam ama kerimi istemiyorum!!!
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• Tjikuzu gibi ön libero şuan Türkiye'de yok itiraz edenlede istediği kadar tartışırım...

Futbol sadece atak yapmaktan ibaret değil, bazı arkadaşlarımız futbolu buna göre yorumluyor sadece...

Bana Ernst demeyin çünkü o tam olarak ön libero değil, 2 ön liberodan diğeri olur sadece şuan Cisse'nin yanında olduğu gibi...

Tjikuzu gelirse Selçuk'un performansı yüzde 50 civarında artacağını düşünüyorum, Tjikuzu atağa çıkarken topu hızlı olarak oyuna sokma kabiliyetine sahip Aurelio gibi ve ayrıca Aurelio'dan çok daha sert bi oyuncu...

Rakip futbolcuları bu sertliğiyle yıldırabiliyor, izlediğim her maçtada bunu farkettim, ne yer ne içer bilmem ama adamda yorulmak denen bişey yok...

Gelirse yararlı olacağını düşünüyorum.
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İsiyin'in yerine bu takıma girecekse benim için iyidir, her yönden ..
            Ya o ayrı mevzu Onu boşver Ama O kadar bir önemli bir mevki ki İnsan Oraya Çok iyi bir adam istiyor çünkü oyun oradan kuruluyor orda pas yapan adam takımını başaraıya götürüyor Yıllardır Bu bölgede oynayan futbolcumuz yoktu Ben Diyorum Hüseyinin gidip bu mevkiye "Marco Aurello" tipinde bakın tipinde diyorum marco aurello gelsin demiyorum , eğer böyle bir adam gelirse nasıldır bu adam.

Hava Toplarında Üstün Olan
            Top Çalan
            Az top kaptıran
            Ülkemizde Galatasaray Dünyada Barcelonanın Orta saha futbolu anlayışında ki tek pası oynayabilen
            Sahanın her yerinde oyunu çok iyi izleyebilen
            Ara pas ve asist konusunda Zihnifikir bir adam olan
            Her ne olursa olsun Son vuruşları orta derecede iyi olan

Bir Futbolcu gerekiyor işte bu futbolcunun gelmesi Trabzonspor için Bir Milattır !
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tjikuzu gibi ön libero şuan Türkiye'de yok itiraz edenlede istediği kadar tartışırım...

Futbol sadece atak yapmaktan ibaret değil, bazı arkadaşlarımız futbolu buna göre yorumluyor sadece...

Bana Ernst demeyin çünkü o tam olarak ön libero değil, 2 ön liberodan diğeri olur sadece şuan Cisse'nin yanında olduğu gibi...

Tjikuzu gelirse Selçuk'un performansı yüzde 50 civarında artacağını düşünüyorum, Tjikuzu atağa çıkarken topu hızlı olarak oyuna sokma kabiliyetine sahip Aurelio gibi ve ayrıca Aurelio'dan çok daha sert bi oyuncu...

Rakip futbolcuları bu sertliğiyle yıldırabiliyor, izlediğim her maçtada bunu farkettim, ne yer ne içer bilmem ama adamda yorulmak denen bişey yok...

Gelirse yararlı olacağını düşünüyorum.
              peki tjikuzu mu hutckinson mu?
              OSCAR CARDOZO

Yorum

Ya o ayrı mevzu Onu boşver Ama O kadar bir önemli bir mevki ki İnsan Oraya Çok iyi bir adam istiyor çünkü oyun oradan kuruluyor orda pas yapan adam takımını başaraıya götürüyor Yıllardır Bu bölgede oynayan futbolcumuz yoktu Ben Diyorum Hüseyinin gidip bu mevkiye "Marco Aurello" tipinde bakın tipinde diyorum marco aurello gelsin demiyorum , eğer böyle bir adam gelirse nasıldır bu adam.

Top Çalan
                Az top kaptıran
                Ülkemizde Galatasaray Dünyada Barcelonanın Orta saha futbolu anlayışında ki tek pası oynayabilen

Bir Futbolcu gerekiyor işte bu futbolcunun gelmesi Trabzonspor için Bir Milattır !
                Bu zaten bariz bir olay da anlatmak istediğim ve konunun döngüsü olan şey Hüseyin ve bi başkası ..
                Més que un club!
                Nil Satis Nisi Optimum..
                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Tjikuzu devre arasında Mustafa Denizli'nin ısrarla istemesine rağmen İBB'nin kritik durumu nedeniyle satamadığı bir oyuncudur.

Mustafa Denizli'nin oyuncu tercihleri her zaman dikkatimi çekmiştir. Son dönemden örnek vermek gerekirse;

Kocaelispor'dan alınması yönünde ısrar ettiği Semavi, ikinci yarıda Ankaragücü'ne geçince çoğu futbol severin dikkatini çeken bir oyuncu haline gelmişti.

Yusuf Şimşek'in transferi nedeniyle hem taraftar hem yönetim tarafından eleştirilse de sezon sonu bunun meyvesini de almıştır.

Fabian Ernst'i aldırdığında Alman basını ona gülmüş, taraftarlar sinirlenmiş bu adama 3 milyon euro nasıl verilir diye yakınmışlardı. Oysa o Ernst takıma çok şey kattı.

Bu yüzden Tjikuzu üzerinde daha ciddi düşünür oldum. Naklen yayınlanan İBB maçlarını da kaçırmamaya özen gösterdim.

Tjikuzu rakibi bozan, hatalı pas oranı düşük ve dinamik bir oyuncu gibi görünüyor. Süpriz ara pasları veya topla hareketlenmeleri ile takımı atağa kaldırabiliyor. Elbette bize daha iyisi gerek ama anladığım kadarıyla bütçemiz her mevkiye en iyisini almaya yetmeyecek.

Yalnız şu Hutchinson olmazsa Tjikuzu mantığını kavrayabilmiş değilim. Benzer özellikler taşımayı bırakın, alakasız iki oyuncudur bu arkadaşlar.
                  BORDO MAVİ

Yorum

• Karadenizspora önem verilmeli neden açıldı ki o zaman alternatif takviyeler o takımdan olmalı beğenilmeyen karadenizspora gnderilmeli
                    ...

Yorum

Top Çalan
                      Az top kaptıran

bence bu özelliklere uyan hutckinsondur...

yönetimin tjikuzuyu bırakıp hutckinsonu almaya çalışmalıdır...
                      OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tjikuzu transferi cok sıradan ve gereksiz transfer olur. Tjikuzu'nun Ofansif katkı olarak izledigim kadarıyla Hüseyin'den farkı yok. Yabancı kontejanı varken gidip Tjikuzu gibi oyuncular almak cok sacma.

Tjikuzu Türk olmuş(!) kim dedi yabancı kontenjanı kapanacak. Hüseyin'den farkı yokmuş. Hüseyin ile aralarında fark çok,Hüseyin 2 Trilyon alıyordu,hamal Tjikuzu yarısına oynar bu ligde.

Yorum

• OSCAR CARDOZO

Yorum

• yazılanlardan sonra Tjikuzu hakkındaki önyargım kırıldı.İzleyen insanların yorumları daha pozitif.Bukadar ısrar edildiğine göre kötü futbolcu değildir.

Hakkında videolar araştırıyorum bulursamda koyacağım.
                            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Tabi fenerin ön liberosu poulsen beşiktaşın ernst fink gs de topal falan var bizim tjikuzu fark burda işte
                              MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• İlla Hüseyin'in yerine birisini mi koymak gerekiyor ? Bu da entreasan bir durum .

Önliberolar , forvet arkası oyun kurucular , hücuma çıkamayan bekler , forvet gibi oynayan kanat oyuncuları ... Bütün bunlar takım kurgusunu daha kompleks ve futbolcuya özel şekilde yapılandırılmasını gerektiriyor . Takımın verimini sürekli belirli bir seviyede tutabilmek için alınacak oyuncular bu kriterlere göre seçilmeli , takımın oynayacağı futbol dizilimini oyuncuların "yapamadıkları" belirlememeli .

Genel olarak kadroda böyle oyuncular olmasına destek versemde ilk 11 için daha komple ve 4-4-2'ye uygun isimler üzerinde durulmasını tercih ederim .

Yorum

Yükleniyor...
                                X