Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şener 'Eriksson'un talepleri var'
    11 Haziran 2009 / 22:02
    Trabzonspor Başkanı Sadri Şener yarın Londra'ya gidiyor.

haber611.net'e bu akşam saat 21:51 itibarı ile son dakika açıklamaları veren Trabzonspor Başkanı Sadri Şener yarın sabah Londra'ya gidiyor.
    Trabzonspor Başkanı Şener haber61.net'e yaptığı son dakika açıklamalarında, İsveçli Teknik Direktör Sven-Goran Eriksson ile ilgili bilgiler verdi.
    Başkan Şener Basında çıkan "Sven-Goran Eriksson Trabzonspor'a hayır dedi" şeklinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını, İsveçli çalıştırıcının kendilerine bu yönde bir açıklama yapmadığını söyleyerek şunları söyledi "Kendisinin gerek transfer gerekse özel bazı konularda beklentileri gündeme geldi, oturup konuşacaz, Trabzonspor bunlardan hangilerini ne ölçüde karşılayabilir değerlendireceğiz. Trabzonspor büyük bir kulüptür her istenene hemen evet diyemez. İsteklerinden makul olanları, yapabileceklerimizi tabii kabul ederiz, ama büyüklüğümüzdende asla taviz vererek teslimiyetçi olmayız" dedi.
    Yarın sabah Londra'ya geçeceğini ve avukatlarında olacağı bir görüşme yapacağınıda sözlerine ekledi.
    bomba gibi düştü içimde bir umut var ama bakalım

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      transfermarkt.de her zaman referans alınacak sitelerden değil . Pek çok yalnış yapabiliyorlar .

Eğer haberin aslı astarı var ise sormak gerek ; O halde Bank Asyanın en dikkat çeken sol açıklarından Ufukhan neden Ankara'ya gönderildi ?
      haberin aslı var şu an lisansı futbolcumuz...
      Ankaraya giden Ufuk'tu..
      ben de onun hakkında cok iyi şeyler duydum neden yollanıldı,anlayamadım...zira ufukhan da oyleydi,super ligde cıktıgı macların nerdeyse hepsinde başarılıydı,yanlış fauller yapması harici çok iyi bi sag bekti ve elimizdekilerin hepsinden iyidir,tabiki sakatlık kendisini etkilemediyse...Ufukhanı Rize de hiç izleyen oldu mu??performansı nasıl??geçen bi yerde okumustum Ufukhanı takımda tutmak için elimizden geleni yapıcagız acıklamaları vardı...

Yorum

Premier ligin düşük profilli takımları ve championshipte , kuzey liglerinde Fatih'e alternatif olabilecek oyuncular mevcut . Bu araştırmaların basına yansımamış olmamasıda sevindirici .
        serdar yönetimin böyle bir araştırması mı var yoksa kişisel olarak bir araştırma mı yaptın.
        poetricus

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          serdar yönetimin böyle bir araştırması mı var yoksa kişisel olarak bir araştırma mı yaptın.
          Sadece tahmin

Yorum

Sadece tahmin
            iyi öyle olsun bakalım
            poetricus

Yorum

• ya aslında bursadaki volkan şen de çok kaliteli bi oyuncu... sercanla ikisine parayı bayılıp bi alacan aslında üffff... yeni gökdeniz fatih tekke ikilisi işte.
              tzercin61

Yorum

• hedef düşen ingiliz takımları mı yoksa çıkamayan ingiliz takımlarımı?
                poetricus

Yorum

• İlk olarak tzercin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya aslında bursadaki volkan şen de çok kaliteli bi oyuncu... sercanla ikisine parayı bayılıp bi alacan aslında üffff... yeni gökdeniz fatih tekke ikilisi işte.
                  Kesinlikle katılıyorum. Volkan Şen çok iyi bir oyuncu gerekirse 60 tan sonra oyuna al oynasın. Teknik kapasitesi çok yüksek.
                  Sercan alınabilse çok iyi olur ama galiba mümkün değil...
                  Fatih Sultan bize yeter gibi bence Eto olsun onun yerine dolduramaz...

Yorum

• Ya şimdi hürriyete baktım da erikson Trabzonu reddetti diyor!
                    Trabzonsporlu olmak gurur veriyor

Yorum

• İlk olarak Burak 1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ya şimdi hürriyete baktım da erikson Trabzonu reddetti diyor!
                      İsveçli teknik adam Sven-Göran Eriksson Trabzonspor'un teklifini kabul etmedi.
                      Trabzonsporlu olmak gurur veriyor

Yorum

• Biz de Trabzonspor isek gerekirse o eriksona bi sonya bulur Trabzonda onu yaşatırız ama gerek var mı

Yorum

• Sercan'ı ben beğenmiyorum.Ayrıca Bursa yönetimi hatırı sayılır bir bonservis bedeli ister Sercan için eğer sözleşmesi devam ediyorsa.Forvet için Tekke olmazsa yabancı alternatiflere yönelmeliyiz.
                          Sen ağlat biz severiz seni...
                          Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                          ts_mania

Yorum

• Bırakın şu hürriyet haberlerini...
                            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Özer icin nicin hic bi girisimde bulunmuyoruz biz...hep ilgilenen fenerbahce! Bu oyuncu bize cok yarar ve kesinlikle alinmasindan yanayim. Hemde kendi evladimiz! Eger alirsak onu iki sene icinde iki katina avrupaya satilir bundan eminim
                              BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• İlk olarak Trabzonli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Özer icin nicin hic bi girisimde bulunmuyoruz biz...hep ilgilenen fenerbahce! Bu oyuncu bize cok yarar ve kesinlikle alinmasindan yanayim. Hemde kendi evladimiz! Eger alirsak onu iki sene icinde iki katina avrupaya satilir bundan eminim
                                Aciklanan bonservis fiyatindan haberin yok renktas herhalde.
                                O bonservisi anca fener verirde ondan sirf onlarla aniliyor

Yorum

Yükleniyor...
                                X