Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fazla lafa gerek yok....

bizim suanki takimimiz rahatlikla AVRUPA LIGINDE seneye gruplari gecebilecek gücde..... tabiki hersey yolunda giderse!
    ama bu normal, yane bir manchester united bile sampiyonlar liginde portoya elenebilirdi.... sans her zaman lazim biraz!
    ama güc olarak takimimiz bence cok iyi!

bu takima bide takviyeler gelicegini düsünürsek bence rahatlikla avrupa da iyi isler yapabiliriz!
    kadromuzu genis tutarsak hem lig, hem kupa, hemde avrupada götürürüz bu isi!!!
    En büyük TS

Yorum

• cale,cale,cale diyoruz da bir oyuncunun bir sezon boyunca cezsahasına bir tane isabetli ortası olmazmı?????

Yorum

• İlk olarak şenolköz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        cale,cale,cale diyoruz da bir oyuncunun bir sezon boyunca cezsahasına bir tane isabetli ortası olmazmı?????
        önünde sol açık olmazsa defansta yardımına kademesine kimse gelmezse o adamdan hücum beklemek nasıl olur önce buna cevap ara bence
        https://twitter.com/akfgr

Yorum

• önümüzdeki hafta içerisinde olası nuri şahin,aykut demir ve caner erkin ataklarını bekliyorum eğer öyle bir atak olmazsa td konusu ciddi bir probleme dönüşebilir.(tercih sebebiyle)
          poetricus

Yorum

• cale bütün sezonun en çok yorulan adamıydı..bütün rakipler o bölgeden saldırdı.. adamdan birde hucüm yapmasını istiyoruz.. adam gol bile attı ya..

Yorum

• Sadece kaliteli oyunculara değil, lider oyunculara da ihtiyacımız var.

En az iki tane lider vasıflı, görmüş geçirmiş oyuncu alamazsak eğer, seneye büyük maçlarda sahada iyi niyetle koşuşturan bir çoluk çocuk grubu göreceğiz.
              Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak S.DEMİRCİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                cale bütün sezonun en çok yorulan adamıydı..bütün rakipler o bölgeden saldırdı.. adamdan birde hucüm yapmasını istiyoruz.. adam gol bile attı ya..
                niye attı ki
                poetricus

Yorum

• ali abi mehmet topuz transferi ne oldu? yeni bi bilgin varmı?
                  OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    önünde sol açık olmazsa defansta yardımına kademesine kimse gelmezse o adamdan hücum beklemek nasıl olur önce buna cevap ara bence
                    yanlıs anlasılmasın cale yi begenen biriyimde dikkatimi cekti cok rahat pozisyonlarda bile yaptığı tüm ortalar rakibe gidiyor.ayrıca günümüzde oyunun 2 yönünü oynamak gerekiyor.tek yönünü kabul edeceksek hüseyini bastacı yapmamız lazım.gerci cale nin yası genc umarım hucum yönünü biraz daha geliştirebilir.ancak o zaman hayali olan real madrid de forma giyebilir

Yorum

• su brezilyali stoper acaba hangi takimda forma giyiyor??
                      dün trt muhabiri sanki porto demisdi gibi, ama aradim portoda öyle birisi yok!!

ayrica su transferleri hocayi getirmeden bitirmemizde hic hosuma gitmiyor...
                      gelecek olan hoca takimi komple degistirmek isterse buyur cenaze namazina! ......gerci öyle bir niyeti olan hocayi saten yönetim getirmezde...

yinede transferleri hocasiz yapmak her zaman kötüdür!
                      En büyük TS

Yorum

• İlk olarak Emo91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        su brezilyali stoper acaba hangi takimda forma giyiyor??
                        dün trt muhabiri sanki porto demisdi gibi, ama aradim portoda öyle birisi yok!!

ayrica su transferleri hocayi getirmeden bitirmemizde hic hosuma gitmiyor...
                        gelecek olan hoca takimi komple degistirmek isterse buyur cenaze namazina! ......gerci öyle bir niyeti olan hocayi saten yönetim getirmezde...

yinede transferleri hocasiz yapmak her zaman kötüdür!
                        Oynadığı takım Naval diye biliyorum...
                        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak şenolköz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yanlıs anlasılmasın cale yi begenen biriyimde dikkatimi cekti cok rahat pozisyonlarda bile yaptığı tüm ortalar rakibe gidiyor.ayrıca günümüzde oyunun 2 yönünü oynamak gerekiyor.tek yönünü kabul edeceksek hüseyini bastacı yapmamız lazım.gerci cale nin yası genc umarım hucum yönünü biraz daha geliştirebilir.ancak o zaman hayali olan real madrid de forma giyebilir
                          cevabını kendin vermişsin..hücumuda defansı gibi iyi olsa real madridde oynardı ama yaşı genç geliştirebilir hücumu...önünde adam oynasın zaten ekstra katkı olur
                          https://twitter.com/akfgr

Yorum

• sağ bek-kalıtelı bı tane hemen alınmalı.
                            stoper-song gıdecekse yerıne bıtane tecrubelı ısım paulo olabılır.
                            solbek-yedek ıcın ferhat alındıgına gore baska transfere ıhtıyac yok.
                            sağ açık-yattara gıder topuz gelır.
                            orta alan gobek-selcuk ve colman degısmelı oynayabılır ve yanlarına mutlaka tecrubelı bı ısım atıba uygundur.
                            onlıbero-huseyın kalabılır yedek ıcın ama yerıne ıyı pas yapabılen bı adam sart ılk adayım bıglıa tabıkı ama yuksek malıyet acsından zor.Murat ceylan ıkıncı alternatıfım.
                            sol acık ve forvet-ıkı mevkıde de oynayabılecek cezasahasına gırmeyı cok seven bı oyuncu bryan ruız(bu oyuncunun alınması gokhanın performansınıda ıkı kat arttıracak dıye dusunuyorum.)
                            yedekte=alanzınho,umut,selcuk,ceyhun,huseyın,bruls ,gıray,tayfun,ferhat,onur,barıs oldukca genıs ve alternatıflı bı kadro olur dıye dusunuyorum ayrıca perısıc de katkı yapcak bı oyuncu dıye dusunorum

tony

orhanŞ.(aykut) -paulo(tayfun) egemen(gıray) cale(ferhat)

colman(selcuk) Murat c(huseyın)

Mehmet topuz(ceyhun) Atıba(perısıc)

Bryan ruız(alanzınho)

Gokhan u.(umut bulut)

bana gore kurulabılecek vok yonlu ve en ıyı kadro.DEfasta paulo yerıne baska bırıde yazaılabılır tanımıyorum pek.

Yorum

• mehmet topuz+fatih tekke

bu takıma kesinlikle lazım1!!!!!
                              OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                önümüzdeki hafta içerisinde olası nuri şahin,aykut demir ve caner erkin ataklarını bekliyorum eğer öyle bir atak olmazsa td konusu ciddi bir probleme dönüşebilir.(tercih sebebiyle)
                                şenol hocamı bunları istiyor

Yorum

Yükleniyor...
                                X