Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar şuan transfer etmeye çalıştığımız oyuncuları hiç kimse bilmiyor.Bu da sevindirici bir şey.
    Çok yoğun bir transfer çalışmamız var.Ama çok gizli tutuluyor.
    Ben beklemedeyim.
    Més Que Un Club

Yorum

• Sylla,Song,Cale,Collman,Faty,İsaac,Yattara ,Alanzinho ,Tjikuzu ve Brulls

faty : zaten rize'ye giti
      ısaac : göndericez kesin
      brulls : şimdilik kiralık verilir
      song : gidebilir

bu konuda sorun oluşacağını sanmıyorum
      __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arangonun mevkisi sol kanat diye yaziyor transfermarkt da. Hüseyin gidici gibi, simdi Selcuk yada Colmandan birisini satarsan ozaman yine alternativ sikintisini yasayacagiz. Yani bana göre herkes kalmali .. eger Arango gelirse ozaman Yattara gidebilir bana göre. Ozaman orta sahamiz ve forvetimiz böyle olur.

_____________SELCUK__COLMAN___________
        ________ALANZiNHO______JUAN ARANGO_____
        _______GÖKHAN ÜNAL___FATiH TEKKE________
        Bu takım böyle olursa orta sahası biz çok fena batarız .

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          7+1 değilmiydi o kural ?
          6+2 malesef
          -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mallorca'dan Arango'yu istiyormuşuz galiba , eğer alabilirsek çok iyi bir iş yapmış oluruz .
            Evet kaynak DHAydı.

Yorum

• Arango'nun Nasıl Biri Olduğunu Anlatacak, Yakından Tanıyan Biri Varmı ?

Yorum

• "Beşiktaş'ta oynamaktan gurur duyarım"

Denizlisporlu futbolcu Çağlar Birinci, transferde adının anıldığı Beşiktaş'ta oynamaktan gurur duyacağını söyledi.

Radyospor'a açıklamalarda bulunan Çağlar, Fenerbahçe'nin de kendisiyle ilgilendiğini belirterek, ''Beşiktaş'ta oynamaktan gurur duyarım'' dedi.

Siyah-beyazlı takımdan kendisine şu ana kadar teklif gelmediğini ifade eden Çağlar, ''Denizlispor ile üç yıl daha anlaşmam var. Beşiktaş?tan bana gelen bir teklif yok. Ben de gelişmeleri basından takip ediyorum. Sadece Beşiktaş'ın beni istediğini duydum'' diye konuştu.
                Fenerbahçe'nin de kendisiyle ilgilendiğini duyduğunu ifade eden Çağlar, ''Beni isteyen çok sayıda takım olduğunu biliyorum. Fenerbahçe'nin de benimle ilgilendiğini duydum. Sonuçta ben Denizlispor'un futbolcusuyum, önce kulübümün karar vermesi gerekiyor'' diyerek sözlerini tamamladı.

kaynak:LİG TV

Tamam profosyonellik sonuçta ama trabzonlu olupta ''fb de efsane olmak istiyorum,hayallerimin takımına geldim'', ''bjkde oynamaktan gurur duyarım'' vs...gibi lafları söyleyen ''61'' leri gördükçe içim cız ediyor...

"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arango'nun Nasıl Biri Olduğunu Anlatacak, Yakından Tanıyan Biri Varmı ?
                  arongo barselona ve real madride gol atmıştı

Yorum

• Adam Ne Yapsın Eski Kaptanımız Can Atıyo Gelmek İçin Onu Almıyoruz.

Yorum

• Vaybe..bizim Cagdas Osasunaya transfer olabilirmis
                      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Trabzonspor Arango'nun peşinde

Trabzonspor, Real Mallorca'nın Venezüallalı futbolcusu Juan Arango'yu kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Trabzonspor yönetim kurulu teknik direktör sorununu çözmek için Boşnak teknik adam Vahid Halilhodziç'in vereceği cevabı beklerken, bir taraftan da transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bugüne kadar Ferhat Öztorun, Zafer Yelen ve Tjikuzu'yla anlaşan, Engin Baytar için de Gençlerbirliği kulübüyle prensip anlaşmasına varan bordo - mavililer, İspanya'nın Real Mallorca takımında forma giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Juan Arango'yu transfer etmek için de girişimlere başladı. Orta sahadan hücuma dönük oyun yapısıyla dikkat çeken ve oyun kurucu mevkiinde de oynayabilen Venezüallalı futbolcunun kulübüyle 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Son 5 sezondur Mallorca'da forma giyen ve burada oynadığı 183 maçta rakip fileleri 35 kez havalandıran Arango, 1999 yılından beri giydiği Venezüella milli takım forması altında da 83 maçta 17 gole imza attı. Daha önce futbol izleme komitesinin de takip ettiği futbolcu için Genel Sayman Mahmut Aksu'nun İspanya'ya gideceği ve Mallorca'lı yöneticilerle bir görüşme yapacağı öğrenildi. Bu arada Arango, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Türkiye'den teklif aldığını doğrulamıştı.
                        En son Mehmet_Mercanlı tarafından düzenlendi; 19.06.2009, 16:30.
                        __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arango'nun Nasıl Biri Olduğunu Anlatacak, Yakından Tanıyan Biri Varmı ?
                          Arango yu az çok tanırım...Zeki biri oyun kuruculuk yapar..Koy sol kanata oynasın...Forvetin yanına Alex misali koyabilirsin...
                          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• arangoyu alırsak süper olur süper arango-colman...
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• Juan Fernando Arango'dan Goller ; ( Maalesef golleri dışında fazla birşey bulamadım youtube'de )

Frikikleriyle dikkat çeken bir oyuncu.

Yorum

• Bu arango defansda oynamıyor mu ya? Memleketi Neresi?
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X