Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Transfere kim Onay veriyor, bunu aciklayabilecek biri varmi aramizda? Ben sahsen cok merak ediyorum "Sunu alalim" diyen kim?

Senol Hocanin "Almayalim" deme yetkisi ne kadar? Ünal Karaman Pazarlikcimi? Özkan Sümerin Yetki alani ve "Etkisi" nedir(Yine, yine, yeniden...)?
    Bu Konuda Fikir ve Bilgi sahibi olan, lütfen yardimci olsun bana. Benimde Transfer Dosyam bu! Bilmek Istiyorum
    Trabzonspor
    FC Barcelona MSV Duisburg
    Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak NoseriZifona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bunlarin hic birtanesi bize yaramaz, hepsinin yasi ilerledi, türkiyeyi resmen arab ülkeleri gibi dubai gibi futbolcu cöplügüne yapiyoruz, ama nufusa bakarsan avrupanin en genc milleti ve en cok genci olan ülke dir....
      kişiden kişye değişir senin bunlar hakkında ki görüşün ve bunlar hakkındaki bilgin benimkinden farklı olabilir ben en az 4 tanesini alırım

lukoviç i alırım sırbistan milli takımının stoperi italya seri a gibi bir ligde oynuyor

27 yaşında seneye bonservisi elinde olacak

kovaçeviç i alırım sırbistan milli takımınıı ön liberosu fransada lens de oynuyor

29 yaşında hırslı mücedeleci ve devamlılılğı olan bir futbolcu seneye bonservisi elinde olcak tjikuzu da 30 yaşında

Jaroslav Drobný çek milli takımının yedek herta berlinin as kalecisi almanyanın en iyi kalecilerinden dünyanın en iyi 50 kalecisi içersi,nde

30 yaşında seneye bonservisi elinde

sylvalan karşılaştırabilirsiniz 35 yaşında

Ewerthon

28 yaşında brezilya milli takım tecrübesi olan almanya ve r.zaragozada yaptığı işler attığı goler ortada geçen sene 36 maçta 28 gol atmış

seneye bonservisi elinde

Riguelme

bahsetmeye gerek yok bu ligde kral olur kral

yani demek istediğim kişiden kişiye değişir sen bunlar gelirse lig kalitesi düşer arap takımları gibi oluruz diyorsun

ben şampiyonluğa oynarız diyorum
      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Bende Uğur abi gibi düşünüyorum artık bunları görmemiz lazım..
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• neyse önce su yabanci transferini bir yapsinlarda ona göre bakariz..acikcasi bu kolombiyali meselesinin olacagina ben pek inanmiyorum..
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Sadri Şener ve yönetiminin transfer anlayışı: Genç yaştaki yabancıları almak ileride para kazandırarak gitme olasılığı.

O yüzden hep 25 yaş altı yabancı futbolcu arayışındalar. Üstte saydığımız 29 yaş üstü yabancıları düşüneceklerini sanmıyorum.

Yönetimin transfer anlayışı PARA'ya endeksli. Takımdan ayrıldığında para kazandıracaksa alırlar. Paradan kasıtları ise bonservis ücreti.

Oysaki bir Roberto Carlos futbolundan çok tanınmışlığı olarak Fener'e artılar katmıştı. Ve böyle bir çok yaşlı diye tabir ettiğimiz yabancı oyuncuları getiren istanbulun ezikleri ekmeğin kaymağını burdan yiyorlar.

Biz hala 23-24lerin peşinde koşaduralım.

Yorum

• kolombiyalılar hakkında gelişme yokmu

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sadri Şener ve yönetiminin transfer anlayışı: Genç yaştaki yabancıları almak ileride para kazandırarak gitme olasılığı.

O yüzden hep 25 yaş altı yabancı futbolcu arayışındalar. Üstte saydığımız 29 yaş üstü yabancıları düşüneceklerini sanmıyorum.

Yönetimin transfer anlayışı PARA'ya endeksli. Takımdan ayrıldığında para kazandıracaksa alırlar. Paradan kasıtları ise bonservis ücreti.

Oysaki bir Roberto Carlos futbolundan çok tanınmışlığı olarak Fener'e artılar katmıştı. Ve böyle bir çok yaşlı diye tabir ettiğimiz yabancı oyuncuları getiren istanbulun ezikleri ekmeğin kaymağını burdan yiyorlar.

Biz hala 23-24lerin peşinde koşaduralım.
                gençte alabilirsin ama bizim gibi ne olduğu belli olmayan sadece genç diye yatırım yapmak biraz riskli olur mesela genç olur takip edersin ismi konuşulmaya başlanır o tarz transferler de olbilir

mesela

Ideye Brown

Dusan Tadic gibi .......

Yorum

• Ben neden bir futbolcunun transferini bitirmek üzere koskoca Trabzonspor başkanının Güney Amerika'ya gittiğini anlayamıyorum.

Alacağımız oyuncu Riquelme gibi bir marka olur, eh hadi olabilir deriz.

Bu yapılan, marka değerini düşürmek değildir de nedir?
                  Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor'u seven herkes ikinci şıkkı tercih eder Cafer
                    la ne biçim taraftarımız var, deli olacam arkadaş!
                    avatarında sağa sola yalpayan göz değil beyin sanki...
                    ya arkadaşım şu gürcü oyuncuyu kaç defa izledin, ya da kolombiyalı olanı...yani neye göre fikir beyan ediyorsun...bu işler bu kadar kolay mı kardeşim, açıktan diyorsunuz ki yönetimdekiler transfer işinden pay alıyor...iyi de kardeşim bunu alttan alttan söyleyeceğine biraz da yüksek sesle söyle de görevli olanlar önlemini alsın, bu kişileri cezalandırsın...insanların içine niye kurt düşürüyorsun ki!
                    Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                    my name is onur....
                    Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• başkan güney amerika'ya kesin gidiyor mu? inanamıyorum.eee şimdi biz başkan nerede diye arayacakmıyız?malum,lemi nerede?,kanca nerede? oyunlarını oynamıştık zamanında.
                      Yediden yetmişe 7'yi bekliyoruz...

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben neden bir futbolcunun transferini bitirmek üzere koskoca Trabzonspor başkanının Güney Amerika'ya gittiğini anlayamıyorum.

Alacağımız oyuncu Riquelme gibi bir marka olur, eh hadi olabilir deriz.

Bu yapılan, marka değerini düşürmek değildir de nedir?
                        başkanın gidip fiyatı daha da yükselttiğinden de haberı olması lazım

yanız başkanın sadece kolombiyaya gideceğini düşünmüyorum arjantin yada bir ülkeye daha gidebilir.

Yorum

• Trabzonspor'da şu anda kesinleşmiş bir transfer olmadığını da bildiren Hacısalihoğlu, ''Tjikuzu'ya izin vermiştik. Bir kulüple anlaştı diye duyduk. Ancak bize bildirmiş değil. Kendisine bir kulüple anlaşırsa izin verileceği söylenmişti. Önümüzdeki günlerde tabi ki Trabzonspor'un da transferi olabilir'' diye konuştu.

Demeçlerdeki bu tarza hasta oluyorum
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• eğer giderse, arjantin'e gitme ihtimali daha yüksek.daha önce ünal karaman arjantin ligini izlememişmiydi?
                            belki de güney yerine kuzeye gider...
                            Yediden yetmişe 7'yi bekliyoruz...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor'da şu anda kesinleşmiş bir transfer olmadığını da bildiren Hacısalihoğlu, ''Tjikuzu'ya izin vermiştik. Bir kulüple anlaştı diye duyduk. Ancak bize bildirmiş değil. Kendisine bir kulüple anlaşırsa izin verileceği söylenmişti. Önümüzdeki günlerde tabi ki Trabzonspor'un da transferi olabilir'' diye konuştu.

Demeçlerdeki bu tarza hasta oluyorum
                              +1

Hele o doktorlarimizin Aciklamalari hala Kulaklarimda
                              Trabzonspor
                              FC Barcelona MSV Duisburg
                              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Allah Sayin Hacisalihogluna uzun ömürler versin. Saglik ve bol kazanc nasip eylesin ama Trabzonsporumdan kilometrelerce uzak tutsun.
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Çalışıyor...
                                X