Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çağlar , Fatih çok mu şey ey yönetim..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Denizli Belediyespor maçından sonra bunu söylemek üzücü olsada,

Bu takıma acilen stoper lazım...

Yorum

• stoperden ziyade sahada (özellikle arkasında) olup bitenin farkında olan bir sol bek şart gibi (cale'yi satar bunlar ferhat'ları var ya!)

Yorum

• Açıkçası gutierrez videolardan izlediğim kadarıyla bana öyle ahım şahım bir Golcü gibi gelmedi.Belki pozisyon alma konusunda iyi olabilir ama videolardaki gollere bakarsak biri hariç diğer gollerin hiç biri zor pozisyonda ya da vuruş ustalığı ile atılmış gol gibi gelmedi bana ve Gutierrezden bu videolar itibariyle şüpheliyim..videolarla yapacaksak transferi Martinez daha iyi olur gibi duruyor açıkçası..

Yorum

• bu arada Gökhan'ın attığı golde savunmanın arkasına serkan'ın önüne yani topu atan giray Umut'un attığı 5. golde savunmadan kafayla topu çıkaran yine giray dı. bu çocuğun yanına popescu'nun hızlısını bulabilirsek bulabilirsek bulabilirsek...

Yorum

• videodan oyuncu Alanzinho kadar oluyor işte =)

Yorum

• İhtiyaçlarımız giderek artıyor. Artık stoper eksikliği en az bir golcü kadar kendini belli etmeye başladı ve Ömer'le birlikte sağ beki götürecek birisi artık farz oldu. Ayriyetten Ferhat'ı satıp Çağlar'ın yada başka bir rekabetçi sol bek alınması tarafıyım.

Yorum

• takımı bir türlü tamamlayamadık zaten okeye dördüncü arar gibi adam arıyoruz

Yorum

• Maşallah dün akşamki maç ne kadar önemliymişki bazı futbolcular göklere çıkartıldı, bazıları yerin dibine sokuldu.
                    Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Açıkçası gutierrez videolardan izlediğim kadarıyla bana öyle ahım şahım bir Golcü gibi gelmedi.Belki pozisyon alma konusunda iyi olabilir ama videolardaki gollere bakarsak biri hariç diğer gollerin hiç biri zor pozisyonda ya da vuruş ustalığı ile atılmış gol gibi gelmedi bana ve Gutierrezden bu videolar itibariyle şüpheliyim..videolarla yapacaksak transferi Martinez daha iyi olur gibi duruyor açıkçası..
                      Martinez biraz zor..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Yahu bir insan aynı hatayı kaç kere yapar ? ''ders almak'' genlerimize yazılmamış besbelli.
                        Taaa ! okyanusu aşıp Kolombiya'ya gidip futbolcu almak ne demek.
                        Burnumuzun dibinde Hırvatistan-Sırbistan-Polonya-Romanya var. Kolombiyalıya harcayacağın paranın yarısına daha az risksiz bir transfer yapsanız da, yüzümüz gülse ne var.
                        Yazılanlar doğruysa bu Kolombiyalı eleman bonservisiydi, kendi alacağı paraydı 5 milyon euroyu bulacak.
                        O paraya Costea'yı alamazmıyız. Jelaviç'i alamazmıyız. Farabinin söylediği Lekiç'i alamazmıyız. Alırız hatta artanıyla Tekke'yi bile alırız. ''Koltuk belası'' dedikleri bu olsa gerek, koltuğa oturan sağlıklı düşünme yetisini yitirip, basiretini kaybediyor.

Yorum

• Ligimiz de bu güne kadar hiç Kolombiyalı oyuncu oynadımı ?
                          Kaleci olarak Mondragon ve Cordoba vardı.

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Açıkçası gutierrez videolardan izlediğim kadarıyla bana öyle ahım şahım bir Golcü gibi gelmedi.Belki pozisyon alma konusunda iyi olabilir ama videolardaki gollere bakarsak biri hariç diğer gollerin hiç biri zor pozisyonda ya da vuruş ustalığı ile atılmış gol gibi gelmedi bana ve Gutierrezden bu videolar itibariyle şüpheliyim..videolarla yapacaksak transferi Martinez daha iyi olur gibi duruyor açıkçası..
                            Videolardan gördüğüm kadarı ile Martinezin hava hakimiyeti ve kafa golleri Gutierrez çok daha iyi.
                            "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Alanzinho yorumumun dün akşamki maçla bir ilgisi yoktur!
                              bana sert maçı kazandıracak oyuncu istiyorum

1-0 biten maçta o tek golü atabilen adam istiyorum, maç kazandıran adam istiyorum.

Yorum

• Yönetim işe yaramayacak futbolcuya okadar para verecek kadar salak değil.Bu işi biliyorlarki orada oturuyorlar,bekleyip görecez.Aldığımız adam kötü çıkarsa ozaman konuşalım.Şimdi konuşmak biraz erken olur.
                                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Çalışıyor...
                                X