Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mehmetali61_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kayserinin yatırımlarını 5 yıl sonra daha iyi görürüz
    eğer ellerinde tutarlarsa görürüz tabi,ama büyük paralarla bu yatırımların geri döneceği kesin..
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• bizimkilerde kayserinin aldığı adamlarla eminimki görüşmüşlerdir,ancak adamlara derselerki bizim istediğimiz menejerle çalışacaksın tabiki adamlar gelmez,bu kadar içler acısı bir transfer politiksı izliyoruz,merak ediyorum ceyhunu nasıl beceripde almışız..

Yorum

• Kayserispor o oyuncuların çoğunu elinde tutamayacak. Başarı gelmeyecek gibi gözüküyor. Ama para şakır şakır akacak. O ayrı..

Yorum

• Nedir bu Kolombiyali sevdasi. 3 milyon saycaz tanimadigimiz birine.

Benim onerim sene sonuna kadar kiralasinlar yabanci bi golcu en basit ornek kezman. Sene sonuna kadar bedava kirala sozlesmeye madde ekle kulup istedigi takdirde 2 milyona bonserviside alabilir. Kezman patlama yaparsa cok buyuk is basarmis oluruz. Ve ayrica kimse gelmezde demesin bu takimda Fatih Tekke olsun o herzaman gelir beraber Zeniteyken yaptigi aciklamalari bi hatirlarsak.

Ayrica halen Songun gitmesi gerektigini dusunuyorum. Sol icte Egemen oynuyor tamam markaj bakimindan iyi yapiyor gorevini ama hizdan kaybediyoruz o bolgede, hiz acigini kapatacak ilk mudahelesi iyi bi stoper lazim bize.

HEP
          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Evet kesinlikle önyargılıyız.Bomba transferlere karşı hobaley tey tey deyip halay çekmiyoruz.

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bizimkilerde kayserinin aldığı adamlarla eminimki görüşmüşlerdir,ancak adamlara derselerki bizim istediğimiz menejerle çalışacaksın tabiki adamlar gelmez,bu kadar içler acısı bir transfer politiksı izliyoruz,merak ediyorum ceyhunu nasıl beceripde almışız..

bu dediğiniz şekilde kimi aldık?
              Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet kesinlikle önyargılıyız.Bomba transferlere karşı hobaley tey tey deyip halay çekmiyoruz.
                Bunlar bizi kesmez!
                Biz ses bombalarını bekliyoruz!
                Pardon yahu dilim sürçtü.
                ''Ses getirme ihtimali olan transferleri...'' demek istemiştim.
                Fazla kozmik olmadı değil mi?
                Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• rıdvan dılmen trabzonspor ıcın trabzonun turkıyenın arsenali olması gerektıgını soylemıstı,kayserı bu yolda ılerlıyor tum genc mıllı topcuları alıyorlar bunların ılerde piyasa yapcagını dusunursek ıyı bır takım kurma polıtıkası yolunda kayseri
                  Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Abi acaba erken gelen ses bombası kulağımızı sağır etti de ondan mı sevinmiyoruz.
                    düşündüm de;

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi acaba erken gelen ses bombası kulağımızı sağır etti de ondan mı sevinmiyoruz.
                      düşündüm de;
                      Sus. Düsünme
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• enerbahçe Gökhan Ünal'ı bitiriyor

Paylaş
                        Haberi Paylaş
                        Benim Sayfam

Delicious
                        Facebook

Google
                        MySpace

Twitter
                        E-posta

Friend Feed
                        Benimsayfam'da Paylaş
                        Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş

8 Ocak 2010
                        Fenerbahçe Gökhan Ünal'ı bitiriyor

Haberler Anında Cebinizde Hürriyet Mobil

Haberler Anında Bilgisayarınızda Haber Alarmı

Haber Kaçırmaya Son Hürriyet Mind

Sitene Haber Ekle Kazan Bumerang

Trabzonspor Yönetimi Kurulu üyesi Mahmut Aksu, Gökhan Ünal’ın transferine ilişkin çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Aksu, “Fenerbahçe’nin teklifi daha ciddi, Galatasaray’ın teklifi transfer için yeterli değil” dedi.

Radyospor’da Aydın Cingöz ile Haber Aktif programına katılan Aksu, Trabzonspor’un her futbolcusu için transfere açık olduklarını ifade ederek gündemi meşgul eden Gökhan Ünal transferi için, “Şenol Güneş, Gökhan’dan çok memnun. Her futbolcunun transferine açık bir kulübüz. Gökhan’ın Trabzonspor’a geliş fiyatı bellidir. Transfer olurken de talep edeceğimiz para geliş fiyatına yakın fiyatlar. Her futbolcu gibi Gökhan’ın transferi için her takımla görüşmeye açığız” dedi.

FENERBAHÇE DAHA CİDDİ

Mahmut Aksu, sözlerine şöyle devam etti: “Gökhan Ünal için Fenerbahçe için aracı olanların teklifi Galatasaray’ın teklifinden daha ciddi. Galatasaray’dan şu ana kadar ciddi bir teklif almadık.Ve teklifleri transfer için yeterli değil. Maçlar başalayana kadar gelen teklifleri değerlendireceğiz.”

FATİH ZENİT İLE GÖRÜŞÜYOR

Fatih Tekke’nin transferine ilişkinde bilgi veren Aksu, “Fatih Tekke Trabzonspor’a gelmeye hazır. Zenit kulübü 2 milyon Euro istediği için transfer çıkmaza girdi. Zenit kulübüyle görüşmeleri Fatih yapıyor. Yönetim olarak tüm girişimleri yaptık ama anlaşamadık, bunun üzerine Fatih Tekke, ‘kulübümle bu görüşmeleri biz yapalım’ dedi. Fatih Tekke’de Zenit’e 2 milyon Euro vermemizi istemiyor. Fatih’in devre arasında takıma katılma ihtimali yüzde 49, sezon sonunda ise yüzde 51” diye konuştu.

YATTARA İKİNCİ YARININ ORTASINDA OYNAR

Gineli Yattara’nın Fransa’da amaliyet olduğunu söyleyen Aksu, bu oyuncudan asıl olarak gelecek sezon büyük beklentiler içinde olduklarını söyledi. Aksu, “Trabzonspor sağlık kurulu Yattara’nın futbol oynayabilmesi her şeyi yaptı. Yattara oynayabilirdi. Sürekli sakatlığından rahatsızdı, kafası oraya takılı olduğu için amaliyata karar verildi. Trabzonspor’un sağlık kurulununun bir eksikliği yok. Yattara ikinci yarının ortalarında faydalanacağız. Asıl beklentimiz önümüzdeki sezon Yattara’dan üst düzey perfgormasn almak” şeklinde konuştu.
                        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sus. Düsünme
                          Baskılar bizi yıldıramaz

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu dediğiniz şekilde kimi aldık?
                            anlayamadım soruyu tam olarak

Yorum

• Biz iflah olmaz muhalifleriz Orhan'ım.
                              İlla Başkan'a takılacağız.
                              Bak işte adam ne güsel transferler yapıyor.
                              Biz yine eleştiriyoruz.
                              Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                              Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                              Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Türk Genclerine sans vermek, onlari gelistirmek ve onlarla birlikde Tas gibi bir Takim kurmak istegi cok güzel.
                                Bakalim uygulama nasil olacak.
                                Kendine bakan ve gelistiren Türk Futbolcusu sayi olarak fazla degil.
                                Bakalim bu Genclerin Is ahlaki nasil.

Kayserinin atilimini alkisliyorum ama ne sonuc alacaklarini merak ediyorum ve simdiden geleceklerini garanti altinda görmüyorum.

Peki ya Trabzonsporumun böyle bir acilima sansi varmi?
                                ASLA YOK!

Nedeni?
                                Taraftari ve beklentileri.
                                belkide bu yüzden şampiyon olamıyoruz. Kayseriyi imrenerek izledim akşam. bizim yapmamız gerekeni onlar yapıyor. fizik gücü iyi oyuncuları secip alıyorlar. biz ise eğreti adamlarla uğraşıp duruyoruz

Yorum

Yükleniyor...
                                X