Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3.5+Vassel alırım ben şahsen
Yorum
-
İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleankaranin forvetinde ankaraspordan gelen bi zenci oynuyodu..onuda versinler yaninda..bide 4,5 ...caglar, tekke battal,ve istersek bir yabanci stoper alacak payasi bulmus oluyoruz
Yorum
-
İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenapcaz vasseli toprak
çöpe atcağımız 3.5 milyon euronun önüne geçmiş oluruzBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
brüls ve faty papy bu adamların günahı çok para verilmeden alınmış olmaları
bedava geleceklerya bütün suçları bu
kimse onların üzerinden para kazanamayacak
kimse onların transferinden yüzde alamayacak
avanta yiyemeyecek
suçları bu işte maazallah gelirlerse belki trabzona faydaları dokunur
yazık çok yazık
hasan üçüncü,erdinç,ayman lazım bu takıma onlar trabzonu şampiyon yapar)))))))))))))))))))))))))
adamları türkiyede bi takımada vermediler belki iyi oynarlarda eleştiriliriz diye
gözden uzak olsunlarda nerde olursa olsunlar zihniyeti var....Futbol çok basit bir oyundur,zor olan ise basit futbol oynamaktır...
Johan CRUYFF
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3.5+Vassel alırım ben şahsen
Yorum
-
Elyasa ve Barbaros'un takıma faydalı olacağını düşünmüyorum..
Fakat Ediz ilaç gibi gelir. Egemen'in sakin ve kaprissiz olanı olarak görüyorum ben onu.
Sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Akıllı davranmak lazım."Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak Atılay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Çakır Ediz Hürriyet Vassell Aydın vsvsvs"53"
Yorum
-
zafer yelenin peşinden 1 sene koşupta transfer eden yönetim brüls konusunu neden bu kadar göz ardı ediyor?
bildiğimiz kadarıyla bu adam sağ kanattada oynayabiliyor
yattaranın sakatlığında neden bu çocuk bu mevkiye düşünülmüyor?
belki faty papy için erken ama brüls bu takmda en azından yedek oynamazmı?
yada bi anadolu takımına kiralanamazmı?Futbol çok basit bir oyundur,zor olan ise basit futbol oynamaktır...
Johan CRUYFF
Yorum
Yorum