Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ankaranin forvetinde ankaraspordan gelen bi zenci oynuyodu..onuda versinler yaninda..bide 4,5 ...caglar, tekke battal,ve istersek bir yabanci stoper alacak payasi bulmus oluyoruz
    R. Meye!

Gabonlu
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      3.5+Vassel alırım ben şahsen
      Aynı ben de öyle düşündüm. Ama ben 4m euro demiştim. Vassell her türlü gökhan ünaldan iyi bir forvet her anlamda. Bir taşla iki kuş vururuz aslında böyle bir girişim olsa.

Yorum

• Matrix abi , Dün Darragi Hakkında Bilgi Verdin Ve Ortadan Kayboldun Abi ?

Girişimimiz Olacak mı Oyuncu için ?

Yorum

ankaranin forvetinde ankaraspordan gelen bi zenci oynuyodu..onuda versinler yaninda..bide 4,5 ...caglar, tekke battal,ve istersek bir yabanci stoper alacak payasi bulmus oluyoruz
          Meye'yi diyorsun sanırım..

Yorum

napcaz vasseli toprak
            hem yabancı hem ses getirsin diye

çöpe atcağımız 3.5 milyon euronun önüne geçmiş oluruz
            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Madiou KONATE de vardı...
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• brüls ve faty papy bu adamların günahı çok para verilmeden alınmış olmaları
                bedava geleceklerya bütün suçları bu
                kimse onların üzerinden para kazanamayacak
                kimse onların transferinden yüzde alamayacak
                avanta yiyemeyecek
                suçları bu işte maazallah gelirlerse belki trabzona faydaları dokunur
                yazık çok yazık
                hasan üçüncü,erdinç,ayman lazım bu takıma onlar trabzonu şampiyon yapar)))))))))))))))))))))))))
                adamları türkiyede bi takımada vermediler belki iyi oynarlarda eleştiriliriz diye
                gözden uzak olsunlarda nerde olursa olsunlar zihniyeti var....
                Futbol çok basit bir oyundur,zor olan ise basit futbol oynamaktır...
                Johan CRUYFF

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  3.5+Vassel alırım ben şahsen
                  yav ne Vassel'i

Yorum

• ne vassell i ya komık olmayın, isme gıtmeyın o adam öldü artık takıma yaraşır forvet olsun isim olması şart değil faydalı olsun trabzonda isimli adamın tuttugu ne zaman görülmüş bir kaç istisna hariç
                    HEP DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Elyasa ve Barbaros'un takıma faydalı olacağını düşünmüyorum..
                      Fakat Ediz ilaç gibi gelir. Egemen'in sakin ve kaprissiz olanı olarak görüyorum ben onu.
                      Sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Akıllı davranmak lazım.
                      "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                      Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Atılay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mehmet Çakır Ediz Hürriyet Vassell Aydın vsvsvs
                        Murat Duruer'i unutmayalım
                        "53"

Yorum

• Baroş'a da öldü diyorlardı

Kalite her zaman kalitedir

Yorum

• Durum farklı bu sefer. Ben vassel dediğimde isme gitmedim. Ben kaç defa ankaragücünü izlediysem o takımı taşıyan adam, ayakta kalan adam vassel di. Bizde bu adam her türlü iş yapar. Keşke düşünülse.

Yorum

• Gökhan'a gerçekten 4,5 M Euro vereceklerse ekstra kimseye gerek yok aslında!

Yorum

• zafer yelenin peşinden 1 sene koşupta transfer eden yönetim brüls konusunu neden bu kadar göz ardı ediyor?
                                bildiğimiz kadarıyla bu adam sağ kanattada oynayabiliyor
                                yattaranın sakatlığında neden bu çocuk bu mevkiye düşünülmüyor?
                                belki faty papy için erken ama brüls bu takmda en azından yedek oynamazmı?
                                yada bi anadolu takımına kiralanamazmı?
                                Futbol çok basit bir oyundur,zor olan ise basit futbol oynamaktır...
                                Johan CRUYFF

Yorum

Yükleniyor...
                                X