Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak yılmazın alınmasına karşıyım. Şenol hoca istiyormuş.

Aslında şöyle bir düşününce bu oyuncunun transferi mantıklı. Şöyle ki kendisi sağ açık oynayabilecek yetenekli bir oyuncu. Sağ kulvarı gerçekten iyi kullanabilecek bir oyuncu. Hoca bunu düşünerek istemiş olabilir. Fakat eksiklikleri var. Bunlardan en önemlisi oyun disiplini. Çok disiplinsiz bir oyuncu iyi oynadığı maçlarda dahi. Dİğeri geri dönüşleri kötü. Bir gabriç gib değil mesela. Diğer bir kötü özelliği ise çok egoist. Bu anlamda kıyasladığımda engin baytar dan çok da farklı olmaz gibime geliyor.

Fakat herşeyden önce söz verdiği halde bize gelmemesi bu oyuncunun gelmesini istemememde çok büyük etken.

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      olurda bu haber gerçek olursa kuranyi,sorun olmaktan ileri geçemez bize böyle yıldız isimler lazım değil,çok örneğini gördük trabzona ayak uydurmaları çok zor , kaldıki disiplin sorunları olan bir adam kuranyi,çok akıl işi değil almak bu adamı..
      disiplin sorunları var diye kuranyi iyi olmaz demişsin fakat iki üstteki mesajında da batuhan gökhan takasından bahsetmişsin..bu ikisi arasında tezat var bence çünkü batuhan gibi karaktersiz ve disiplinsiz bir futbolcunun trabzonspora gelmesine evet diyorsun ama kuranyi için disiplinsiz tutmaz diyorsun( kuranyi gelsin yada gelecek diye yazmadım bunu, batuhan gibi bir adamı tuttuğum takımda istemediğimden yazdım)

Yorum

• İlk olarak balahor61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kayseri’nin, Karşıyaka’da forma giyen orta saha oyuncuları Taha ve Kıvanç’la temasta olduğu, FC Kopenhag’da oynayan Kanadalı orta saha Atiba Hutchinson ve Middlesbrough’dan Shawky ile de prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi

bu haber doğruysa üzüldüm walla

Yorum

• kuranyi transferinin olacağına inanmıyorum ama olursa çok iyi olur kalitesi belli...
          TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• STOPERİMİZ de kalmadı.
            bence oraya transfer yapılacağına mustafa yumluyu orda denerim.
            kaybedecek neyimiz var.
            küme mi düşeceğiz şampiyon mu olacağız.
            Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İlk olarak atigol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              disiplin sorunları var diye kuranyi iyi olmaz demişsin fakat iki üstteki mesajında da batuhan gökhan takasından bahsetmişsin..bu ikisi arasında tezat var bence çünkü batuhan gibi karaktersiz ve disiplinsiz bir futbolcunun trabzonspora gelmesine evet diyorsun ama kuranyi için disiplinsiz tutmaz diyorsun( kuranyi gelsin yada gelecek diye yazmadım bunu, batuhan gibi bir adamı tuttuğum takımda istemediğimden yazdım)
              ewt haklısın ikiside karaktersiz futbolcu,
              fakat şöyle bir durum var batuhan daha 18-19 yaşında önünde kendiini geliştirmesi ve düzeltmesi için çok uzun bir yolu var,çok küçük yaşta çok yüksek basamakları çıkmaya kalkıştı ve tökezledi,tecrübeli bir teknik direktörün yardımıyla tekrardan kendini bulabilir.. belliki ailevi sorunlarda yaşıyor ve kafa olarak öncelikle rahat olması şart,belkide istanbuldan uzaklaşması anadolunun bir şehrinde futbol oynamsı kendisi için daha iyi olacak.. bunları söylerken batuhanın sahip olduğu saha içi özellikleri sayma gereği hissetmiyorum,gerçekten yetenekli bir oyuncu
              kuranyi ve batuhan konusunda az kafa yorsan ne demek istediğimi aslında anlarsın,kuranyi herşeyden önce yabancı bir oyuncu,yaş olarak da gelişimini ilerletmiş ve şimdiden sonra sahip olduğu karakterini fazla değiştirebilecek bir yaşta değil.. bununla birlikte daha önceki yıllardada yaşadığımız benzer yıldız oyunculardada sıkıntılarımız var (marcelinho,musampa gibi) trabzon bu tarz oyuncular için çok zor bir şehir ne kadar para verirseniz verin memnun edemezsiniz ve bu durum sorun olup kalır takım üzerine..
              batuhanın birde ilerki yıllarda takıma kazandıracağı para yönünden de bakabiliriz.kendisini geliştirdiği taktirde 10-15 milyon eurolara avrupaya gidebileecek bir oyuncu,önünde çok uzun bir yol var..
              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Burak Yılmaz'ın sürekli bu kadar gündeme gelmesinde babasının rolü olduğunu düşünüyorum.
                Karakterine gelinceye kadar futbolculuğunda eksikler var.
                Antalyaspor'dan beri de üç maç üstüste iyi oynadığını görmedim.
                Murat Tosun'da olmayıp da Burak da olan tek şey saha içinde rol yapabilme yeteneği.
                Lütfen bizden uzak dursun.
                Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Ya bu yönetim Brüls ve Papyi neden kazandırmıyor bu takıma bu sezon zaten şampiyonluk zor bir ihtimal önliberoda zaten tjikuzu faciası yaşamışız üstüne yattaranın sakatlığı sonrası sağ kanattaki boşluk.Madem yönetim parasızlıktan yakınıyor.Elde olanları kaçırmasın.Cale zaten gitmek istiyor.İlk yarıdaki performansından bu anlaşılıyor.Kafası karışmış bir vaziyette.Aklı Bundesligada.Çağları getirsin yönetim onu satıp kontenjan bu sayede zaten açılıyor.
                  Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

ewt haklısın ikiside karaktersiz futbolcu,
                    fakat şöyle bir durum var batuhan daha 18-19 yaşında önünde kendiini geliştirmesi ve düzeltmesi için çok uzun bir yolu var
                    Sorunda burda ya, daha kendini kanıtlamamış 18-19 yaşında bir futbolcu yılların teknik direktörlerine laf atabiliyor, kafa tutabiliyor....bu adamın bide takımda yıldız konumunda olduğunu düşünsene neler neler yapar..ayrıca bu karakterde bi adamın kendini geliştirebileceğini sanmıyorum ( örnek sergen ne kadar iyi futbolcu olduğunu kimse inkar etmez ama 15 yıl futbol oynamış bu adamın 2003 yılı dışında oynadığı takımlarda hiç bir zaman dikiş tutturamadığını biliyoruz)
                    En son atigol tarafından düzenlendi; 06.01.2010, 11:01.

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Burak Yılmaz'ın sürekli bu kadar gündeme gelmesinde babasının rolü olduğunu düşünüyorum.
                      Karakterine gelinceye kadar futbolculuğunda eksikler var.
                      Antalyaspor'dan beri de üç maç üstüste iyi oynadığını görmedim.
                      Murat Tosun'da olmayıp da Burak da olan tek şey saha içinde rol yapabilme yeteneği.
                      Lütfen bizden uzak dursun.
                      Atiba Kayseri ile prensip anlaşmasına varmış sanırım. Haberiniz var mı ?

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Atiba Kayseri ile prensip anlaşmasına varmış sanırım. Haberiniz var mı ?
                        Menejerler vakit geçirmeden bir kulübe satmaya çalışıyorlar herhalde Muhammed.
                        İsmi sürekli gündemde..
                        Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          STOPERİMİZ de kalmadı.
                          bence oraya transfer yapılacağına mustafa yumluyu orda denerim.
                          kaybedecek neyimiz var.
                          küme mi düşeceğiz şampiyon mu olacağız.
                          katılıyorum en azından 1 futbolcu yetiştirme ihtimalimiz ortaya çıkar
                          Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• İlk olarak atigol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sorunda burda ya, daha kendini kanıtlamamış 18-19 yaşında bir futbolcu yılların teknik direktörlerine laf atabiliyor, kafa tutabiliyor....bu adamın bide takımda yıldız konumunda olduğunu düşünsene neler neler yapar..
                            demekki problemleri var işte adamın,yıllardan beri yattaranın yaptıklarına katlanıyoruz naptı peki şampiyon mu yaptı bizi ? batuhan da tabiki şampiyon yapamaz bizi ama en azından adamın problemleri giderilip istikrarlı bir şekilde takıma katkı yapabilir diye düşünüyorum,sahip olduğu özellikleri bir düşünelim kaç tane kaldı dünyada batuhan fiziğinde ve özelliklerinde bir oyuncu? batuhan kesinlikle bir şansı hakediyor ,öyle bir anda silinip atılabilecek bir oyuncu değil..
                            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Bu Kuranyi olayı doğrumu acaba ?

Yorum

demekki problemleri var işte adamın,yıllardan beri yattaranın yaptıklarına katlanıyoruz naptı peki şampiyon mu yaptı bizi ? batuhan da tabiki şampiyon yapamaz bizi ama en azından adamın problemleri giderilip istikrarlı bir şekilde takıma katkı yapabilir diye düşünüyorum,sahip olduğu özellikleri bir düşünelim kaç tane kaldı dünyada batuhan fiziğinde ve özelliklerinde bir oyuncu? batuhan kesinlikle bir şansı hakediyor ,öyle bir anda silinip atılabilecek bir oyuncu değil..
                                Yetenekli olabilir o konu için bir yorum yapmıyorum ama bu adamda spor ahlakı diye bir şey yok ve bununda sonradan kazanılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum..gol attıktan sonra rakip kaleciye hareket çeken birisi bu çocuk

Yorum

Yükleniyor...
                                X