Gökhan'a 4,5 nakit verilse ve yönetim satmasa tepkiniz ne olur???
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen ters tarafımdan kalkmışım demek ki..."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
Gökhan'ı asla galatasaraya vermemeliyiz.para konusunda kesinlikle bize sıkıntı yaratacaklardır.ayrıca gökhan'la ilgili gazetede çıkan haberler doğruysa (galatasaraya sempatim var) asla galatasaraya verilmemeli.adam öyle şeyler söylemiş ki sanırsın burda işkence ediyoruz ona.ya fener'e verilsin ya da rusya'ya satılsın.istediği takıma gönderilmesin.teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenle alakalı demiyorum abi arkadaşlar baya tepki gösteriyolar ondan..
Ben de kızıyorum tabi.
Benim kızdığım 4,5'a satılması değil. 4,5 verene satalım gitsin.
Benim kızdığım ne dediğini bilmeyen zihniyet.Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan'a 4,5 nakit verilse ve yönetim satmasa tepkiniz ne olur???En son Koray tarafından düzenlendi; 26.12.2009, 15:35.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Evet Bahadır ters tarafından kalkmışsınBelli ki bir rakam geçmiş.. Onun üzerine yapılan bir açıklama bu
Ayrıca kimse Gökhan a 7 milyon falan vermez...En azından bu hali ile vermez...4 milyon iyi rakam iyiTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
R.Kazan Gökhan' ı değerlendirmeye bile almazlar.
Avrupa Liginde faydalanamıyacakları adamı neden alsınlar.Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
Ali Turan Cim Bom'a çok yakın
Turkcell Süper Lig'de ikinci yarıya bir stoper, bir de santrfor transfer ederek girmek isteyen Galatasaray, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Sarı - Kırmızılıların Kayserispor'un kaptanı Ali Turan'la el sıkıştıkları, kulübüyle de anlaşmaları halinde sözleşme imzalayacakları belirtildi. Stoper ve sağbek oynayabilen 26 yaşındaki futbolcunun Kayserispor'la sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Galatasaraylı yöneticilerin Ali Turan'ı bir miktar bonservis bedeli ve futbolcu karşılığında ligin ikinci yarısı başlamadan kadrolarına katmak istedikleri ifade edildi.
Galatasaraylı yöneticiler, forvet konusundaki temaslarını da sürdürüyor. Listede yerli ve yabancı adaylar olduğu belirtilirken, Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, "Kısa sürede noktayı koymaya çalışıyoruz. Ancak son günlerde sık sık ortaya atılan Gökhan Ünal konusu gerçek değil. Biz bu futbolcuyla ilgilenmiyoruz" dedi.
Bu arada kendisine ait internet sitesinden açıklama yapan Barış Özbek, ligde ilk yarının değerlendirmesini yaparken, ikinci yarı için de iddialı mesajlar verdi. Sezona yedek başladığını hatırlatan Barış, "Bu beni üzdü. Ancak pes etmedim. Çok çalıştım, bunun karşılığını da aldım. Burası Galatasaray, tabi ki yedek kalabilirim. Ama yedek kalıyorsam mutlaka hata bendedir diye düşünür ve hatamı bulup düzeltmeye çalışırım. Hocamın isteklerini eksiksiz yerine getirmeye çalışıyorum o da bunu görüyor.Ben çok ama çok çalışmaya, forma için savaşmaya devam edeceğim. Bu savaştan Galatasaray karlı çıkacak ve sezon sonunda gülen taraf biz olacağız. Bundan emin olun ve bize güvenin. Eksiklerimizi giderip, ikinci yarıda daha da iyi bir takımla sahada olacağız'' dedi.
Baros'un sakatlanmasının takımı etkilediğini belirten genç futbolcu, "Avrupa'daki başarılarımıza, Türkiye Kupası'nda da iyi başlamamıza rağmen Turkcell Süper Ligi`nde çok şanssız puanlar kaybettik ve bu bizi ikinciliğe düşürdü. Kötü bir konumda değiliz ama yine de bunun için üzgünüz. Kaybetmememiz gereken puanlar kaybettik, artık puan kaybına tahammülümüz yok. İkinci yarı yine fırtına gibi bir Galatasaray bekliyor tüm futbolseverleri. Bundan emin olabilisiniz'' ifadelerini kullandı.
Kaynak
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet Bahadır ters tarafından kalkmışsınBelli ki bir rakam geçmiş.. Onun üzerine yapılan bir açıklama bu
Ayrıca kimse Gökhan a 7 milyon falan vermez...En azından bu hali ile vermez...4 milyon iyi rakam iyi
6'dan aşağı satmamızı beklemeyin..ama 4 e de satabilirizUzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6,250 ye aldığımı daha ucuza satmam diyor sonra da 4 ten bahsediyor Emrah.
Ben de kızıyorum tabi.
Benim kızdığım 4,5'a satılması değil. 4,5 verene satalım gitsin.
Benim kızdığım ne dediğini bilmeyen zihniyet."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
bir de 4 mü 4,5 mu?
aradaki fark Yusuf'a vermeyi kıyamadığınız ve belki bizi şampiyonluktan eden farktan fazla..
Özel hayatında ticaret yapmıyor mu Sayın Hacsalihoğlu.
Böyle fiyat mı verilir?
Araba satacaksınız örneğin.
Soruyorlar "ne kadar?"
-valla 15-20 den aşşağı satmam..
-O zaman 20 verdik gitti...Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
Yok Bahadır bir daha oku...Ucuza satmayız diyor...6 dan aşağı demiyor...Olmaz o ,iş...Olursa Gökhan ın gayretleri ile olur...Yani bu işi tek isteyen Gökhan anladığım kadarı ile...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok Bahadır bir daha oku...Ucuza satmayız diyor...6 dan aşağı demiyor...Olmaz o ,iş...Olursa Gökhan ın gayretleri ile olur...Yani bu işi tek isteyen Gökhan anladığım kadarı ile...
dediğin gibi ben yanlış anlıyorum herhalde.çünkü yine okuyunca yine yanlış anlıyorum.Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
Yorum