Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• zaten borç var biton nakit parası varmı acaba klübün

mehmet batdal tam bir rezillik olur bence

ntvsporda bir penaltı atışını izledim dağlara taşlara lafı az kalır ovalara tepelere atıyor resmen

Yorum

• Gokhan Unalin istanbul takimlarindan birine satilmasini istemeyenlerdenim,Gerekcem farkli ama,bazi arkadaslarin hemfikir oldugu GS de patlama yapar bizde bilerek oynamadi gorusu falan da degil benimkisi,Cunku bu kisiliksizin istanbulda da birsey yapamayacagini dusunuyorum ve burnu surtmesi acisindan herhangi bir Anadolu klubune takas+para secenegi kullanilarak verilmeli..
      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Mehmet Batdal bizde oynuyacak oyuncu değil .izlediğim maçlarda bi hava hakimiyeti var .o kadar paraya değmez

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Geldiği döneme bakalım . Geçen sene devre arasında . Uyum sorunu fazlasıyla yaşadı , hele ki devre arasında gerçekleşen yabancı transferlerde sıklıkla görülen bir sorun . Bir türlü 11 şansı bulamadı , bir çok hoca değiştirdi . Ersun Yanal , Ahmet Özen , Hugo Broos ve şimdi Şenol Güneş . Daha yeni yeni 11'de yer buluyor . Takım da ki sorunlar haliyle onu da etkiliyor . Suçlu aramak gerekirse kesinlikle Alanzinho olamaz . Yaşadığı olumsuzluklar kendisini etkilediği için , biraz daha şans verilmeli .
          Hoca degisiminde sade Alanzinho mu vardi,yoktu, ee ozaman öbür oyuncularda da suclu aranmamali...
          Bu kadar teknik direktörler le yedeklerde kalan bir oyuncu,yeterli degildir heralde...
          Suan 11'de oynuyor da görüyoruz neler oldugunu,bolca top kayiplari bencilligi vs....

Yorum

• İlk olarak Toraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Genelde arkadaşlar Alanzinho'nun satılması gerektiğini düşünüyor. Ben şahsen aynı kanıda değilim. Tamam Alan büyük maçların adamı olmayabilir, baskı altında iyi olmayabilir ama güç olarak bizim altımızda olan takımlara karşı büyük bir silah. Eskişehir, Ankaragücü, Denizli maçlarında bizim takımın en iyisiydi mesela. Üstelik Alan henüz pas alışverişi yapacağı iyi bir santraforla oynamadı. Kendisini ilerde top tutan teknik bir santraforla (Fatih Tekke demek istiyorum) izlemek lazım. Bence çok daha verimli olabilir.
            Taraftarlarımıza gerçekten şaşıyorum. Şuan takımın en kaliteli en iyi futbolcusu Alanzinho ve onun satılması gerektiğine inanıyorlar. Alanzinhonun verimli olamamasını tek sebebi takımda onun kumaşında bir tek adam daha yok. Adama kimse ayak uyduramıyorki. Alanzinho ne yapsın. Adam topu taşıyor taşıyor veriyor pası becerip de onu kaçırabilen bir Allah'ın kulu yok. Fatih gelsin Alanzinho onun yeni Gökdenizi olacak. Sabredelim.

*
            BİZE HER YER TRABZON

Yorum

• mehmet batdalın tek artısı fiziği...başka hiçbir şey yok bu adamda...altyapıdan bi forvet çıkarıp onu oynatalım boşuna masrafa girmemiş oluruz

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                acıkcası gokhandan sonra gıdecek adam alanzınho olmalı...
                yerıne de ıbrahım akın makul bı fıyata alınabılır bnce
                Sana katılmıyorum.Takımda adam eksiltebilen bir tek Alanziho ve engin var.Alanzinho gibi diklemesine o kadar rahat adam geçeni şu ana kadar hiç görmedim.

Yorum

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hoca degisiminde sade Alanzinho mu vardi,yoktu, ee ozaman öbür oyuncularda da suclu aranmamali...
                  Bu kadar teknik direktörler le yedeklerde kalan bir oyuncu,yeterli degildir heralde...
                  Suan 11'de oynuyor da görüyoruz neler oldugunu,bolca top kayiplari bencilligi vs....
                  Böyle düşünmek yanlış olur . Hep olumsuz tarafından bakarsak kolayına kaçmış oluruz . Ee bu adam bedavadan mı Norveç'in en iyi oyuncusu seçildi ? Birazda pozitif tarafından bakalım olaya . Broos'un , Ersun'un , Ahmet'in sistemine uygun değildir , Şenol'un sistemine uygundur . Futbol böyle birşey zaten . Alan'a kadar eleştirilmesi gereken çok oyuncu var ki bunların başında Yattara geliyor . Bırakalım şimdi Alan'ı .

Yorum

• Hacısalihoğlu’ndan Transfer Mesajı
                    26 Aralık 2009 / 13:27
                    Fatih gelecek mi? Gökhan’ı istediler mi? Kimler gidecek?

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Fatih Tekke'nin transferi gerçekleşene kadar bu konuyla ilgili açıklama yapmayacağını vurgularken, Gökhan Ünal'la ilgili olarak ise "Gökhan için henüz hocamız bir karar vermedi. Ama satma kararı alırsak, 6 milyon 250 bin euroya aldığımız bir futbolcuyu kimse ucuza satacağımızı sanmasın" dedi.

Trabzonspor'da ara trasfer dönemi öncesi yaşanan hareketli saatleri Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, teknik direktör Şenol Güneş'in istekleri doğrultusunda takımı güçlendirmeye çalıştıklarını belirterek, "Aradığımız özelliklerde, takıma direkt olarak katkı yapacağına inandığımız futbolcu olursa, tabi ki kadromuza katmak istiyoruz. Fatih Tekke'nin transferi konusunda ise, bu iş artık sonuçlanana kadar konuşmayacağım. Herkes gibi biz de bu transferin sonuçlanmasını istiyoruz" diye konuştu.

GALATASARAY, GÖKHAN'I İSTEDİ
                    Hacısalihoğlu, Gökhan Ünal için Galatasaray'dan dolaylı bir teklif geldiğini de belirterek, "Gökhan Ünal kaliteli bir futbolcu. Ancak burada bazı şeyler yolunda gitmemiş olabilir. Sonuç olarak 6 milyon 250 bin euro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiğimiz bir futbolcuyu kimse bizden ucuza alacağını sanmasın. Şu anda bu futbolcu için kesin bir satış kararı almadık. Çünkü hocamız kendisiyle ilgili bir karar vermedi. Ama hocamız da onay verirse, kimse Gökhan'ı 4-4.5 milyon eurodan aşağı satacağımızı sanmasın. Bu konuda yönetim olarak henüz net bir bonservis bedeli belirlemedik" dedi.

"BARIŞ MEMİŞ'İ KİRALIK OLARAK VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ"
                    Genç futbolcu Barış Memiş'i kiralık olarak başta bir takıma göndermeyi düşündüklerini vurgulayan Hacısalihoğlu, "Barış, bizim büyük umutlar beslediğimiz gelecek vadeden bir futbolcu. Ancak mevcut kadro içerisinde forma şansı bulma olasılığı oldukça az. Kiralık olarak bir takıma vermeyi planlıyoruz. Bu konuda teklif bekliyoruz. Böyle bir kararın hem Barış, hem de bizim için daha hayırlı olacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

TAYFUN BOŞ SÖZLEŞMEYE ÜÇ YILLIK İMZA ATTI
                    Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Tayfun Cora'nın boş mukaveleye imza attığını da belirten Hacısalihoğlu, şöyle konuştu:
                    "Kendisiyle oturduk, konuştuk ve hiçbir sorun çıkarmadan boş mukaveleye üç yıllık imza attı. Bu takımdan yetişmiş bir değer olarak beklenen özveriyi gösterdi. Aynı şekilde Tolga ve Umut Bulut'la da görüşmelerimiz sürüyor. Umut'un bu takımda kalmasını istiyoruz. Bunu kendisini de ilettik. Bizim şartlarımıza uyarsa anlaşma sağlanır."

SATILMAYACAK FUTBOLCU YOK
                    Hacısalihoğlu, Sylva ve Tjikuzu'ya da teklif gelmesi durumunda bunu değerlendirebileceklerini belirterek, "Hiçbir takımda satılmayacak futbolcu yoktur. Yeter ki uygun bir teklif gelsin. Biz de bu görüş içerisindeyiz. Ama hiçbir futbolcumuzu değerinin altında satma gibi bir düşüncemiz yok" dedi.
                    Antalya kampına altyapı veya pilot takım olan Trabzon Karadenizspor'dan oyuncu getirebileceklerini de ifade eden Hacısalihoğlu, "Özellikle Karadenizspor'da A takım düzeyinde oynayabilecek 4-5 futbolcu var. Ancak bu futbolcuları, takımla birlikte kampa götürüp, tekrar geri dönmek zorunda kaldığımızda sıkıntı yaşayabiliyorlar. Bu yüzden, hocamızın bu konudaki kararını bekleyeceğiz" dedi.

Yorum

• Fatih Tekke'nin transferi konusunda ise, bu iş artık sonuçlanana kadar konuşmayacağım. Herkes gibi biz de bu transferin sonuçlanmasını istiyoruz" diye konuştu.

Hacısalioğlu
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• bize sole forvete kara hızlı bı forvet lazımm
                        Gurbetçi gençler ulannnnnn

Yorum

• tabi zaten satılmaycak futtbolcu yoktur belli sata sata gökanla umut a kaldık satmaya devam aldıgınız paralarıda naparsınız bilmem...tayfun tonyalı sende tonyalı atar imzayı tabi..borss a da ersun a da zorla oynattırmdınızmı tayfun u bunu dışardaki insan bilmiyo belki ama cok iyi biliyorz biz!!
                          Engin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.

Yorum

• İlk olarak playa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sana katılmıyorum.Takımda adam eksiltebilen bir tek Alanziho ve engin var.Alanzinho gibi diklemesine o kadar rahat adam geçeni şu ana kadar hiç görmedim.
                            Sana katılıyorum. Alanzinho fenerbahçe'de olsaydı Alex onun yedeği olurdu. Böyle bir oyuncuya sahip olduğumuz için kendimizi şanslı hissediyorum. Ama Engin'e gelince ona çok kıl oluyorum. Çok bencil. bence takıma yakışmıyor.
                            En son altar61 tarafından düzenlendi; 26.12.2009, 14:43.

*
                            BİZE HER YER TRABZON

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Böyle düşünmek yanlış olur . Hep olumsuz tarafından bakarsak kolayına kaçmış oluruz . Ee bu adam bedavadan mı Norveç'in en iyi oyuncusu seçildi ? Birazda pozitif tarafından bakalım olaya . Broos'un , Ersun'un , Ahmet'in sistemine uygun değildir , Şenol'un sistemine uygundur . Futbol böyle birşey zaten . Alan'a kadar eleştirilmesi gereken çok oyuncu var ki bunların başında Yattara geliyor . Bırakalım şimdi Alan'ı .
                              Norvec ligini ben Türkiye liginle kiyaslamam bile,bundan dolayi Alanzinho'nun norvec'de yilin futbolcu secilmis olmasi beni ilgilendirmez...
                              Ben Alanzinho'nun Trabzonspor da oynadigi maclara bakarim,bunlar da da beni etkilemedi...
                              Elestirecek cok oyuncu var, dogru ama bence bunlarin icinde Alanzinho da vardir...

Yorum

• İmkan meselesi ; 600.000 tl ye alınacak yerli futbolcu ile 10 milyon tl ye alınacak bir futbolcu ile büyük fark olması muhtemeldir . Tabi bu söylediğim , eşit gözlem ve değerlendirme koşullarında geçerlidir . Yoksa Gökhan örneğinde görüldüğü gibi 15 milyon harcarsınız ancak , bir 600.000'lik futbolcu kadar futbol ortaya koyamaz .

Bu kısıtlı ekonomik imkanlar içerisinde yapılması gereken , kadro ihtiyaçlarını en doğru şekilde belirleyip en doğru önem sırasına koyabilmektir .

O adam değil , bu değil geyiklerini bir kenara bırakın .

Yorum

Yükleniyor...
                                X