Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• matrix abi 2 forvet almamız durumda gokhan ve umut un durumu ne olacak ??
    DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Uğur Boral'a kötü futbolcu olduğu için mi karşı çıkıyoruz yoksa Fb de oynadığı için mi?
      Eğer Fb de oynadığı içinse Serkan'ı ne yapacağız?
      Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Ara transferde benim başarı kriterim kulübün kasasına girecek paranın kulübün kasasından çıkacak paradan fazla olmasıdır.

Uğur Boral bu kadroya gelse ne olur, gelmese ne olur?

Başkanın bir "İstanbul artıklarını takıma almam" sözü kalmıştı yemediği, şimdi o da hallolacak anlaşılan.

Takımdaki yaşlı, yetersiz ve motivasyonsuz oyunculardan bu dönemde kurtulamazsak ne zaman kurtulacağız?

Ey akıl, neredesin?
        Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• ugur boralı herkes ovmus ama bir sevilla macı hariç bir macta attıgı pasların kacı kendi arkadaslarına gitmiş bence once ona bakalım
          birde bu adam genclerdeyken biz kulubuyle anlastıgımız halde yarım devre oynamamayı goze alıp fenerı secen adamı bence kadromuza katmamamız lazım

Yorum

• Uğur Boral haberi doğru ise ohh be diyebileceğimiz bir transfer yapmış oluruz diye düşünmekteyim zira inatla ve inançla oynayan bir oyuncu,
            bu noktada takımda aynı durumda oynamakta olan serkan balcı kardeşimizinde "istanbul artığı" etiketi taşıdığını sevinerek mi üzülerek mi görmeliyiz bilemiyorum. keşke her artık bu kadar yürekli olabilse keşke....

Yorum

• senol hoca ki sun yongu istiyormus

Kore'nin Seoul Times gazetesi Trabzonspor'un yeni FC Seul'un eski hocası Şenol Güneş'in eski öğrencisi Ki Sung-Yong'u yeni takımına almak istediğini duyurdu. Celtic tarafından 2,1 milyon sterline transfer edilen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu için Güneş'

Yorum

• İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                senol hoca ki sun yongu istiyormus

http://www.haber61.net/news_detail.php?id=49595
                habu uşağı alalım varya çok iyi olur...uğur boralda fena olmaz...istanbul atığına kesin karşıyım ama uğur bence oynaması gereken sezonda forma bulamadı...aydın karabulut olursa uğuru istemem o ayrı...
                Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• sırf gabriç sağda oynayabilsin diye iyi bir sol açığa ihtiyacımız oluştu yani sol açık diye aldığımız adam sağda daha etkili...uğur boralı bilemem ama o tarzda bi futbolcu lazım bize...çizgiden topla gidebilen...
                  Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                  Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• kesinlikle aydın karabulut derim ben
                    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Bir Ön Libero Bir Forvet

Arkadaşlar herkes fikrini söylüyor bu bağlamda bende izlediğim fenerbahçe maçından sonra gözlemlerimi ve yorumlarımı sizlerle paylaşmak istiyorum öncelikle elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden kardeşlerime Allah(c.c.)'den rahmet dilemek istiyorum..

Trabzonspor'un kadrosunu düşündüğümde tek tek isimlerin analizini yaptığımda kendi kendime hiç de kötü bir kadroya sahip olmadığımızı düşünüyorum bir kere defans hattını bir irdeleyelim bu alanda oynayan Song çok üst düzey bir oyuncu ama zaman zaman yaşından ileri gelen fiziksel güç zafiyeti yaşayabilir ama özellikle italya ve diğer ülkelerde 30 yaş üzeri çok defans oyuncusu vardır bu tarz oyuncular hata yapmaya başladığında dinlendirerek bu sorun giderilebilir... Egemen iyi denebilecek stoperlerden biri ama sezona çok kötü başladı ve hala toparlayamadı kendini onun da dinlendirilmeye ihityacı var alternatif isimler tayfun ve giray kaliteli ancak daha fazla şansa ihtiyacı olan oyuncular yani olayın özü son tahlilde bence defansa transfer ihtiyacı yok... Şenol Hocanın bu takıma Cengiz ve Osman gibi hiç bilinmeyen iki tane stoper kazandırıp milli takıma hediye ettiğini hatırlayanlar ne demek istediğimi anlaytackatır... Bana göre sol kanatta cale ve alternatifi ferhat o alan için transferi gereksiz kılıyor sağ da ömer takıma alıştığını gösterdi ama alternatif genç bir oyuncu arkasında bekletilebilir..

Asıl sorun bir türlü oturmayan orta saha da bu alanda sol açık'ta gabriç'i tek geçiyorum bana göre önümüz sezon TR liginin en kaliteli sol kanatı olacaktır ama şaşkınlıkla forumda Uğur Boral ismini görüyorum hiç anlam veremedim doğrusu !!! 4'lünün göbeğindeki iki isim Colman ve Selçuk... bu oyuncuların kalitesini kimse tartışmaz herhalde ama ben tartışmak istiyorum !! ortada bir sorun var nerede nedir onu anlayamıyorum orta saha da direnç yok oyun kurma kurgusu yok... bunun çözülmesi lazım Alanzinho serbest adam oyunuyor tamam topla dikine ilerleyebilen adam eksilten gol becerisi olan bir oyuncu ama top dağıtma özelliği yok bizim gökdeniz modeli diyebiliriz.. Ceyhun çok iyi bir adam kim ne derse desin tribünler beğenmesede bu takımın tek milli oyuncusu bunu kimse inkar etmesin... sağlam basan, fizikli, hava toplarında üstün ve uzaktan kaleyi yoklayabilen biraz sürat kazandığında da ülkenin en iyi en liberosu olacak bir isim bunun tüm otoriteler kabul etse de bizim tribünler kabul etmiyor ama her zaman sabırdan kaybeden bir kitle olarak biraz sabır diliyorum...sağ kanatta Yattara geldiğinden beri bir kangren durumu var hiç bir zaman onun alternatifsiz bırakılmasını istemedim çünkü güven vermeyen bir oyuncu ama her zaman sezona yattara alternatifsiz başladı ve ona güvenerek kurulan orta saha da sağ kanatta her zaman bir aksama oldu işte bu alternatifsiliği hiç bir zaman anlayamadım!!!.. şu an yerinde oynatılan Serkan Balcı sezona çok iyi başladı ve çok iyi gidiyor yetenekleri belli hırslı müsacadeleci ve enerjik serkanla devam edilmeli ama bir alternatif oluşturulmalı muhakkak.. Ve Barış Memiş kendisi dahil herkesin üzerindeki inancını yitirdiği bir isim mutlaka kiralık olarak takımdan uzaklaştırılmalı...Benim soh tahlil değerlendirmem orta sahaya bir ön libero lazım Tugay Kerimoğlu-Tolunay Kafkas stili bir önlibero...

Forvet hattıyla ilgili bir yorum da bulunmak istemiyorum ama bir iki şey de söylemeden duramayacağım Umut Bulut klasik bir atlet-oyuncu sürati olan çapraz koşularla rakip defansı yoran ama gol becerisi olmayan bir forvet.. Gökhan Ünal'da tıpkı genç Barış gibi kendisi ve tribünler dahil tüm türkiyenin umudunu yitirdiği bir oyuncu oysa Türkiyede en iyi tek vuruş yapabilen bir forvetti çok yazık bu saatten sonra Trabzonsporda toparlanacağına inanmıyorum ama şu durumda satılmasının zarar dan başka bir getirisi olamaz en azında Şenol Hocay'la bir sezon geçirmesi taraftarıyım eğer yine toparlanazmsa gönderilmeli... Forvetle ilgili son tahlil de söylenecek tek şey Fatih Tekke transferi olabilir... Fatih ve alınacak bir ön libero (A planın 1. sırasında ki ama) bu takımı çok değiştirir orta sahaya direnç gelirse forvet orta sahayla olan kopukluğu giderirse kanatların rakibe orta çıkarmadığı bir sistem yakalanırsa bu takım çok farklı bir görüntüye sahip olur.. son olarak şunu ekleyerek bitirmek istiyorum bir de genç bir forvet alternatifi oluşturulmalı yetenkli bir isim mutlaka takıma kazandırılmalı... Hami 'nin geçen sezon tavsiye ettiği gurbetçi Tunay Torun ne çok iş yapardı bizde diyor ve şu an Bundesliga'da direkt 11 de oynadığını üzülerek hatırlatmak istiyorum.. Beğenmeyip almayanlara ithaf olunur ..

Not: Yardımcı hoca konusun da inşallah Hami Mandıralı gelir diyorum.. Hami olmazsa Hakan Şükür olur mu? tartışılacak bir konu... kendi öz değerlerimiz kırılmazsa Hakan Şükür ismine olumlu bakabilirim.. 18-25 yaş arasındaki bir çok genç futbolcunun idolü olan Hakan Şükür ismi futbol tecrübesiyle öngörüsüyle ve kalitesiyle takıma katkı sağlayabilir ve 18-25 yaş arasında kibir çok yetenekli ismi de Trabzonspora cezbedebilir...

Görüşlerim beni bağlar herkes fikrini ifade etmekte özgürdür. Saygılarımla..
                      Saygilarimla,

Yorum

• yapılacak şey gerçekten çok basit tjikuzu yattara song sylva gönderilmeli yönetm de bunlara ek olarak colmanı 4-5 milyon euroya satmayı düşünüyor bence.bu adamların yerine 5 tane yabancı alma hakkımız oluşuyor.bir tanesi sağ açık bi tanesi 10 numara biri basan ısıran bi ön libero biri stoper biride forvet olmalı elimizdeki alanzinhoo gabriç ve caleyide ekledimmi yabancılardan yana çok kötü durumda sayılmayız.türkiyeden alabileceğimiz futbolcular tello holosko batuhan uğur boral aydın karabulut mustafa pektemek olmalı.yerli futbolculardan gönderecklerimiz engin gönderileckmiş gökhan ünalıda ekleyelim başkada kimseyi yollamak içimden gelmiyor.colman gökhan ve yattaradan en az 10 milyon euro kazanırız bu paranın üzerinede nerden bulunacağını bilmediğim bi 10 milyon euroyuda katarak 20 milyon euro ya transferi tamamlarız ama kesinlikle forvetimizde fatih tekke ile birlikte bir yabancı bide batuhan yada musatafa pektemekten biride olmalı diye düşünüyorum
                        EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
                        KAZIM KOYUNCU
                        MEHMET DALMAN

Yorum

• Yıllardır Fenerli arkadaşlarıma Uğur solda Kazım sağda oynadığı sürece siz şampiyon filan olamazsınız demişimdir.
                          Uğur takıma kolay uyum sağlar,beyefendidir ama takıma hiç bir artı değer katacağına inanmıyorum.Belki Tello daha çok işimiz yarayabilir ama Tello'nun özveriyle oynaycağını sanmıyorum.
                          Başarıya aç adamlar alalım.Sınıf atlamak isteyen oyuncular alalım.

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yıllardır Fenerli arkadaşlarıma Uğur solda Kazım sağda oynadığı sürece siz şampiyon filan olamazsınız demişimdir.
                            Uğur takıma kolay uyum sağlar,beyefendidir ama takıma hiç bir artı değer katacağına inanmıyorum.Belki Tello daha çok işimiz yarayabilir ama Tello'nun özveriyle oynaycağını sanmıyorum.
                            Başarıya aç adamlar alalım.Sınıf atlamak isteyen oyuncular alalım.
                            babamda böyle söyler hep bende öyle düşünüyorum yabancı bile alsak başarıya aç futbolu bulmalıyız
                            EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
                            KAZIM KOYUNCU
                            MEHMET DALMAN

Yorum

• uğuru alırsan topa kafa vuracak adam da alman lazım...yoksa umut ve gokhana sabaha kadar orta yapsın nafile...
                              Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• Alacağımız stoperlerin golcü olmalarını isterim.En azından birinin duran toplarda ileri çıktığında etkili kafa vurmasını,gol atabilmesini,gole ihtiyacımız olduğunda son dakikalarda santrafor gibi oynayabilmesini isterim.
                                Gelecek adına forvette akıllanmış bir Batuhan'la Pektemek'i kadroda görmek isterim.

Yorum

Yükleniyor...
                                X