Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kadroda ihtiaycımız olan tipte bir stoper arayışına girmeden önce Ceyhun o bölgede denenmeli.Olumlu sonuç alma ihtimalimiz var olduğuna inanıyorum.

Giray kadromuzda sahip olduğumuz değerlerden biri sahip çıkılmalı,şu dönemde Egemen ve Giray arasında bir tercih yapacak olsaydım Giray'ı seçerdim.

Yorum

• İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kadroda ihtiaycımız olan tipte bir stoper arayışına girmeden önce Ceyhun o bölgede denenmeli.Olumlu sonuç alma ihtimalimiz var olduğuna inanıyorum.

Giray kadromuzda sahip olduğumuz değerlerden biri sahip çıkılmalı,şu dönemde Egemen ve Giray arasında bir tercih yapacak olsaydım Giray'ı seçerdim.
      Öyle yaparsan gelecek yıl bank asyada oynarsın.

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Giray da gelirken aynı şeyler söyleniyordu.
        Tamamıyla katılıyorum. En az 5-10 sene defans sıkıntısı çekmeyeceğimiz söyleniyordu. Ama takdir edersinizki defans oyuncularının devamlı oynamadığı sürece dikiş tutturma özellikleri zayıftır. Giray aslında Lugano tipinde bir oyuncu. Ondan eksileri kuvveti ve hırçınlığıdır. Ama Lugano 10 metre ötesine top atamayacak kadar tekniği zayıf bir oyuncu. Bu açıdan bakarsak Giray birkaç gömlek üstün sayılır. Ama Giray'ında gelişim sürecinde gerektiği kadar sıçrayamadığını görüyoruz. Yinede fiziği zayıf, tekniği az, bizim adam kadar topu oyuna iyi sokamayıp iyi kesemeyen, güçlü forvetler karşısında ezilen bir Aykut DEMİR'den Giray KAÇAR çok çok daha iyidir. Aykut için uflanıp puflanacağımıza daha iyisi olan Mustafa YUMLU'da ısrar etsek daha iyi olur kanımca.
        HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ruslar Trabzon'u göz hapsine aldı!

Zenit'in Fatih Tekke'yi, Rubin Kazan'ın ise Gökdeniz'i aldıktan sonra yakaladığı başarılarda iki futbolcunun da önemli katkılarının bulunması üzerine Rus takımları Süper Ligi ve Trabzonspor'u yakın takibe aldı.
          Trabzonspor'dan Gökhan, Selçuk ve Tayfun için nabız yoklamaya hazırlanan Rus takımlarının, kaleci Sylva'yı da gündemlerine aldıkları öğrenildi.
          Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener'in, 'Bizim takımımızda yer alan 4 - 5 futbolcuya da çok ciddi transfer teklifleri var. Ama biz büyük takım olduğumuz için asla bunları satmayacağız" diyerek dile getirdiği transfer tekliflerinin Rus liginden geldiği öğrenildi.
          Zenit'in, Trabzonspor'dan Fatih Tekke'yi aldıktan sonra önce ligde şampiyon olması, ardından da UEFA Kupası'nı kaldırması, Rubin Kazan'ın da Gökdeniz'i transfer ettikten sonra üst üste iki sezon şampiyon olması Rus takımlarını harekete geçirdi.
          Turkcell Süper Ligi'ni ve Trabzonspor'u yakın takibe alan Rus takımlarından CSKA Moskova ile Rubin Kazan, bordo - mavili takımdan Selçuk ve Gökhan'ı transfer gündemine aldı. Saturn takımının ise Tayfun Cora ve kaleci Sylva'yla yakından ilgilendiği ve bu futbolcular için bordo - mavili kulübe teklif yapabileceği iddia edildi. Şenol Güneş'in raporu olmadan hiçbir futbolcuyu satmayı düşünmeyen bordo - mavili yöneticiler ise gelen transfer tekliflerini açıklamamayı tercih ediyor.
          GÜNEŞ, SERKAN'A ÇOK GÜVENİYOR
          Belçikalı teknik adam Hugo Broos'un takımdan ayrılmasının ardından sağbek mevkinden kurtulup, orta sahada görev yapmaya başlayan Serkan Balcı, Şenol Güneş'in de vazgeçilmezleri arasına girdi.
          Serkan'dan övgüyle bahseden Güneş, "Elinizde onun gibi çok yönlü bir futbolcu varsa saha içerisinde istediğiniz taktik değişiklikleri rahatlıkla yapabilirsiniz. Bunun en basit örneğini de son Ankaragücü maçında gösterdik. O sadece çok yönlü bir futbolcu değil, ayrıca çok çalışkan ve son ana kadar mücadele edebilen bir futbolcu" şeklinde konuştu.
          TRİBÜNLERDE BORDO - MAVİ FORMA GİYEN YOK
          Turkcell Süper Ligi'nde Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan sonra en fazla taraftara sahip olmakla övünen Trabzonspor'da, Hüseyin Avni Aker tribünlerinde bordo - mavili renkleri görmek neredeyse imkansız gibi. Ankaragücü'yle oynanan ve yaklaşık 18 bin kişinin izlediği maçta bordo - mavili forma giyenlerin sayısının 1000'i geçmediği gözlendi. Bordo - mavili yönetimin Hüseyin Avni Aker de neden forma giyilmediğini araştırdığı öğrenildi.
          ÖZAL: "FİYATLAR MAKUL SEVİYEYE İNDİRİLMELİ"
          Bu arada yönetimin, 'Sezon başından itibaren 70 bin adet forma sattık' açıklamasını rağmen tribünlerdeki forma giyen sayısının azlığı ise bir çelişkiye yol açıyor. Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Özal, forma fiyatlarının yüksekliğinden şikayet etti ve "Trabzon'un ekonomik yapısını kimse görmemezlikten gelmemeli. Buradaki insanlarda tabi ki forma giymek ister ama almaya imkanı olmuyor.
          Beşiktaş tribününde 65 yaşında adam bile forma giyiyor. Onların formaları daha pahalı ama alım güçleri var. Burası öyle değil. Burada taraftara makul fiyatta ve kaliteli forma çıkartılırsa o tribünlere gelenler de bunu seve seve giyer. Ayrıca Fenerbahçe, Galatasaray'ı yeniyor hemen, 'Mor menekşe' adlı forma satışa sunuluyor. Bizim de bunun gibi yeniliklere açık olmamız lazım" diye konuştu. Öte yandan bordo - mavili tribünlerde 3 sezon öncesinde sallananan dev bordo - mavili bayraklarında yeniden sallanması için çalışmalar başlatılacağı belirtildi.

09.12.2009
          Kaynak : DHA

Selçuk hariç istedikleri hepsini alabilirler ismi geçenlerden. Bu arada Avni Aker'de forma olayı kötü ve üzücü.
          -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kadroda ihtiaycımız olan tipte bir stoper arayışına girmeden önce Ceyhun o bölgede denenmeli.Olumlu sonuç alma ihtimalimiz var olduğuna inanıyorum.

Artık o topu rastgele ileriye sallayan, dan-dun oynayan defans oyuncusu devri kapandı. Egemen'de iyi oyuncu, hıslı ancak -arkadaşıma katılıyorum- Giray daha faydalı bir defans oyuncusudur. Tabii Giray'ın daha iyi olmasını isteriz ama, bu oynayarak ve tecrübe ile olacak şeyler...
            HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tamamıyla katılıyorum. En az 5-10 sene defans sıkıntısı çekmeyeceğimiz söyleniyordu. Ama takdir edersinizki defans oyuncularının devamlı oynamadığı sürece dikiş tutturma özellikleri zayıftır. Giray aslında Lugano tipinde bir oyuncu. Ondan eksileri kuvveti ve hırçınlığıdır. Ama Lugano 10 metre ötesine top atamayacak kadar tekniği zayıf bir oyuncu. Bu açıdan bakarsak Giray birkaç gömlek üstün sayılır. Ama Giray'ında gelişim sürecinde gerektiği kadar sıçrayamadığını görüyoruz. Yinede fiziği zayıf, tekniği az, bizim adam kadar topu oyuna iyi sokamayıp iyi kesemeyen, güçlü forvetler karşısında ezilen bir Aykut DEMİR'den Giray KAÇAR çok çok daha iyidir. Aykut için uflanıp puflanacağımıza daha iyisi olan Mustafa YUMLU'da ısrar etsek daha iyi olur kanımca.
              Mustafa yumlu bravo sana işte bu helal olsun renktaş öz evlatlarımızda ve karadeniz çocuklarında kurtuluş.

Yorum

• Mustafa Yumluyu Herenveen macinda izlemistim ve bana göre iyi bir performans sergiledi. Sans verilmeli
                TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mustafa Yumluyu Herenveen macinda izlemistim ve bana göre iyi bir performans sergiledi. Sans verilmeli
                  Aynı fikirdeyim renktaş süper oyuncu öz evladımız kapris yapmaz.

Yorum

• Giray kötü çünkü nüfus kağıdında Trabzon yazmıyor,çünkü Ankaragücü maçında somurttu!
                    Mustafa süper çünkü özevlat gerçekten geçerli bir sebep.
                    En son İsa tarafından düzenlendi; 09.12.2009, 21:30.

Yorum

• İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aynı fikirdeyim renktaş süper oyuncu öz evladımız kapris yapmaz.
                      Bu kulüp kaprisin ne olduğunu "öz" lerden öğrendi .

Yorum

• Mustafa İyi bi oyuncu. Ama Süper Değil.

Yorum

• Matrix'e helal olsun daha öğlen vaktinden Ruslar kapımızı aşındırmaya başladı demişti. Tebrikler

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu kulüp kaprisin ne olduğunu "öz" lerden öğrendi .
                            Katılmıyorum girayla ugraşmaktansa kendi öz evlatlarına dönüş yapmalıdır.

Yorum

• Matrix ruslar hangi oyuncular için geliyorlar?

Yorum

• Mustafa Yumlu hiçbir özelliği olmayan teknik kapasitesi vasat bile olmayan bir stoper onun gibi alt liglerde bir sürü genç var nasıl olur da Trabzonspor gibi bir takımda antrenmanlara çıkar anlamış değilim çapımız, vizyonumuz bu kadar işte.
                                Trabzon SK 1967
                                #8 Adam Maher

Yorum

Çalışıyor...
                                X