Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu ülker neden bize yardım etmiyor
    Yardım etmedi değil biz istesek reklamı adamlar verecekler.Hatta Gs ve fb den çok daha az olmayacağına eminim.Çünkü avrupada reklam yapılmıyor.Sadece lig için alınacak bu reklam.Ama nedense paraya ihtiyacımız olmasına rağmen almıyoruz reklamı.Ülker olmasında xx reklamı olsun hiç önemli değil.

En azından Gabriç transferi bedavaya gelirdi 2.5 m € başka yerlere aktarılırdı

saygılar

Yorum

• Gignac'la forvetlerimizi kıyaslayan bile çıkmış ya bu nasıl zihniyettir anlamadım. Gignac gibi oyuncu Türk futbol tarhinde çıkmamış böyle bir futbolcu bulman milyonda bir olur futbolu çok basit düşünüyoruz çok.
      Trabzon SK 1967
      #8 Adam Maher

Yorum

• sağ bek için transfer şart diyorlar. öztorun buraya kaydırılabilir. en azından bir kaç maç denemek lazım. yada sağ açık.
        ilginç

Yorum

• İlk olarak muribbi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sağ bek için transfer şart diyorlar. öztorun buraya kaydırılabilir. en azından bir kaç maç denemek lazım. yada sağ açık.
          sol ayaklı adam sağ bekte ne yapacak ?
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şut çekmeyi bilmeyen, oyunu takip edemeyen, bitiriciliği olmayan bir adam forvetimizde oynuyorsa Ferhat kalede bile oynar

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arda sol açık oynuyor ama sağ ayaklı??

Yorum

• Ne oldi?
                Bizum yönetim çok kızmış ve olağanüstü toplanmış diye haberler yayılmıştı.
                Bi şey yapacaklarından umudum yokta yalandan da olsa ''servis Edilecek''yeni transfer haberleri çıkmadımı hala?
                Patlatmıyor mu Büyük Başkan yeni Bomba Transferler?
                Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Fenerbahcede Özat sol bek oynuyordu ve sağ ayaklıydı.Barcelonada ortasahaki kanatlar(messi,henry) ters ayakla oynuyorlar bildiğim kadarıyla.

Denenebilir ama nerde hangğ maçta denenecek.Bunu artık Broos yapmalı(ydı) hazırlık maçlarında..

Saygılarımla

Yorum

• offff illa sağ bek diyorsanız alın size göksu, koy oynat şu genci hugo broos hocam dene bi sağ bekte ? tayfundan iyi oynayacağı kesin, manisa maçında oynamasını çok isterdim sağ bekte göksunun...gerçi mevkisi tam olarak neresi bu adamın ben bilmiyorum, orta saha diyorlarda orta sahanın neresi ? yinede bi koy dene sağ bekte göksuyu...
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ben teknik direktör olsam bu yoklukta Ceyhun'u forvette denerdim. Adamın şutları zaten iyi, fiziği de iyi, uzun boylu; güzel kafa vuruşlarını da hatırlıyorum. En azından Umuttan daha başarılı olacağını düşünüyorum.

Yorum

• ah be başkan bizi düşürdüğün hallere bak ceyhundan forvet yapmaya çalışıyoruz ferhattan sağbek artık çok değişik çözümler üretiyoruz sayende al artık bir forvet al bunaldım artık sakın umutla gökhana güveniyoruz deyip kenara çekilmeyin

Yorum

• İlk olarak Serhat34_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          tjıkuzu yu gönderip ne pahasına olursa olsun kris boyd u almaları lazm hatta gökhanla umutu gönderip transfer için para kaynagı yaratsınlar...tjıkuzu kadar mal bi oyuncu görmedim yönetim hangi akla hizmet transfer edıyorsa... kümeden düşmekten zor kurtulan bi takımdan futbolcu alıyosun nasıl bi transfer anlayısıdır bu aklım ermıyo valla.adam daha ayagında top tutamıyor pas veremıyor hüseyini aramaya basladım valla...
                          kris boydu kaç kere 90 dakka izledin..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şut çekmeyi bilmeyen, oyunu takip edemeyen, bitiriciliği olmayan bir adam forvetimizde oynuyorsa Ferhat kalede bile oynar
                            İşte bu güzeldi

Yorum

• Kayseriden ilk takımı Shaktar'a dönen Aghahowa'yı keşke biz alaydık. Gökhan'a 5 Umut'a 15 çekerdi bu adam
                              TRABZON'lu olmanın verdiği gurur,
                              Kalbimin en güzel yerinde durur,
                              Sadakat, üzüntü, mutluluk, onur,
                              BORDO MAVİ hayatın gerçeği budur...

Yorum

• Trabzonspor un acil yabancı lardan birini gönderip kaliteli bir santrafor alması gerekiyor....Savunmanın göbeğine de hızlı bir oyuncu gerekiyor

Yorum

Çalışıyor...
                                X