Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şuan gündemde gabriç ve gurbetçi bir forvet var(şartlar uyarsa) turgut konusunda net bir bilgim yok
    şu gabric gelsin artık
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• matrix sor işte sen anlarsın ya

Yorum

• Turgut Sahin ve sol acik alinir transfer kapanir.
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Valla kendime liste çıkardığımda acele tek transfer gzüme çarpıyor o da sağ bek.

Hoca sol açk istiyormuş.

Aslında hoca da haklı, çizgi kullanabilen,ileri geri oynayabilen bir sol kanat oyuncusu çok işe yarayacaktır.

Forvett transferi bu iki transferin arkasında aciliyet bakımından.

Ve benim tahminimce de tek forvet oynama ihtimali yüksek olan bu takımda şu an için lüks.

İvedi eksikler giderildikten sonra yapılırsa tabii ki olması gereklidir.
          Asıl tek forvet oynarsak transferde önceliği forvet mevkine vermeliyiz zira eldeki forvetlerin hiçbiri tek forvet oynayacak yeteneğe sahip değil.
          Bordomavi.net

Yorum

• Forvet, Allah rızası için forvet!
            gabric mi önemli şu an için forvet mi?
            defansın isterse süper olsun, geçit vermesin, orta sahan müthiş olsun,kanatların vızır vızır çalışsın, son vuruşları değerlendirebilen forvetin olmadıkan sonra neye yarar bunlar?hazırlık maçlarında kaçan golleri görünce, özellike son maçta bochum'a karşı gökhan'ın kaçırdıkları,hadi onu da geçtim isteksizliği beni dehşete düşürdü.umut ve gökhan adam akıllı alternatifleri olmadığını bildikleri için rahat davranıyorlar bence.onları rahatsız edecek, hatta onları yedek klübesine hapsedecek kaliteli bi forvet alınmazsa sonumuz pek parlak olmayacak bu sene.yönetim inşallah bu durumun farkındadır da sessiz sedasız müthiş bir forvet arayışı içindedir.bu zamana kadar bence çok yerinde bir transfer politikası izleyen yönetimimiz inşallah forvet eksikliğini de görüp gerekeni yapar, hem kendilerine hem taraftara bu sene rahat bir sezon yaşatır.
            teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Turgut Sahin ve sol acik alinir transfer kapanir.
              Gecen Hafta (Cuma yada Cumartesi) renkdasin birisi bir baska Sitede yazilan bir yorumu buraya eklemisdi.

Orada birisi Samsunun golcüsünü aldik, Pazartesi aciklanacak demisdi ve 1 Milyon Euro üzerine Para ödenecegim icin ve FT alinmadigi icin kizmisdi.

Acaba Haber dogrumuydu?

Belkide o Yorumu okuyan "Gazeteciler" bugün Haber yapmisdir
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Yönetimin forvet konusunda sıkıntıları olduğunu düşünüyorum.

Bunun nedeni aslında çok farklı. Hepimizin bildiği bir Tekke sürecinden geçtik. Sebebini tam anlayamamış olsak da Fatih Tekke bu takıma transfer edilmedi. Bunu istmesek de kabul ettik.

Ama yönetim şimdi çok kötü bir durumda kaldı.

Çünkü elinin altında bulunan ve almadığı Fatih Tekke belki de bu mevkiye alınacak en kaliteli ve en ucuz isimdi. Bu ismi değerlendirmeyen yönetim şimdi forvet hattının durumunu çok daha net gördü. Alacağı isim eğer doğrudan oynayacak ve eksik giderecek bir isim oalcaksa bu kesinlikle Fatih den daha pahalıya gelecektir. Bu da yönetim ile taraftar arasını bir kez daha çok şiddetli açacaktır. Ama eğer alacakları isim yedek ve sadece alınmak için alınacak bir isim ise o zaman zikredilen isimler (samsunlu topçu, necati, mehmet yıldız) alınır ve transfer yapmak için transfer yapılır.

İşte yönetim bir kez daha çok zor bir durumda.

Allah hayırlısını versin ne diyelim...

Yorum

• arkadaşlar olursa gabriç olmazsa yine sol açığa başka isim olur farklı mevkilere yabancı transfer beklemeyelim farklı mevkilere gurbetçi yada yurt içinden genç isimler olursa olur
                  Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                  Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Turgut Sahin ve sol acik alinir transfer kapanir.
                    bundan fazlası olmaz bencede
                    __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• turgutu 1 hafta önce yazmıştım gelmesinde yarar var forvette oynayabiliyor sol açık için bi arkadaşında dediği gibi sercan temizyürek alınabilir 1 de yabancı forvet
                      ...

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaşlar olursa gabriç olmazsa yine sol açığa başka isim olur farklı mevkilere yabancı transfer beklemeyelim farklı mevkilere gurbetçi yada yurt içinden genç isimler olursa olur
                        isteyip,aldığımız bir oyuncu olmayacak anlaşılan,kesin bitti denilen gabriç hakkında "olmazsa" deniliyor.
                        ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• forvet sart bu takıma..daha fazla ızdırap cekmemek ıcın.sol acıkta nıye bu kadar ısrar edılıyor anlamadım..ama vardır bı bıldıklerı .lakın ıyı bır forvet sart

Yorum

• kim bu gurbetçiler matrix ayrıca kimden öğreniyorsun bu haberler

Yorum

• gelecek sol açığın çizgiye indikten sonra yaptığı ortaları gol yapabilme özelliği de olsun hem forvet transferine gerek kalmaz

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gecen Hafta (Cuma yada Cumartesi) renkdasin birisi bir baska Sitede yazilan bir yorumu buraya eklemisdi.

Orada birisi Samsunun golcüsünü aldik, Pazartesi aciklanacak demisdi ve 1 Milyon Euro üzerine Para ödenecegim icin ve FT alinmadigi icin kizmisdi.

Acaba Haber dogrumuydu?

Belkide o Yorumu okuyan "Gazeteciler" bugün Haber yapmisdir
                                turgut 500 bin falan alınır alınırsa
                                ...

Yorum

Yükleniyor...
                                X