Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar Pazar günü herhangi bir gelişme beklemeyin. Ne olacaksa hafta içi olur sanırsam yarın falan taze haberler görebiliriz.
    Zaten her zaman yarın diyoruz ne zaman gelecek bu yarınlar..
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• matrix nerelerde yahu

Yorum

• Sol kanadını Hajduk Split'li Gabriç'le takviye etmek isteyen Trabzonspor'a bomba haberler geldi. Gabriç'i vermek istemeyen Hırvat ekibinin eski başkanı seçimi kaybedince bu oyuncuyu Trabzonsporlu yapacak tek pürüz ortadan kalktı. Split'in lig maçını izleyen sportif direktör Karaman, yeni yönetiminden 23 yaşındaki yıldız için söz aldı.
        Gabriç'ten mutlu haber
        Hırvatistan'a giden Ünal Karaman 23 yaşındaki yıldızın işini bitirecek.
        Sol kanada Hırvatistan'ın Hajduk Split takımından Drago Gabriç'i transfer etmek isteyen Trabzonspor'a müjdeli haber geldi. 23 yaşındaki oyuncuyu göndermek istemeyen Hırvat kulübünün başkanı Mate Peros'un başkanlık seçimini kaybettiği öğrenildi. Bu gelişme üzerine Hırvatistan'a giden ve dünkü Osijek maçını izleyen sportif direktör Ünal Karaman'ın, yeni başkan ile konuyu görüştüğü bildirildi. Karaman'ın Gabriç transferi konusunda yeni yönetimden söz aldığı kaydedildi.(Fotomaç)
        Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          matrix nerelerde yahu

geldim selamun aleyküm cümleten
          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Bordo-mavili takımın forvetleri hazırlık maçlarını golsüz kapattı. Gökhan ve Umut forma giydikleri maçlarda fileleri havalandıramazken, 2'şer gol atan Alanzinho ile Eren Görür, kampın en skorer isimleri oldular.

(fotomaç)
            Trabzonlu taraftarlar, dün oynanan Bochum maçında da Fatih Tekke ısrarını sürdürdü. Takımlarını desteklemek için Rewirpower Stadı'na gelen bordo-mavililer, "Fatih Tekke'yi istiyoruz" yazılı bir pankart açarak, eski kaptanlarının takıma dönmesini istedi. (fotomaç)
            Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              aleyküm selaaam hoşgeldin..

anlat bakalım noldu gabric

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar Pazar günü herhangi bir gelişme beklemeyin. Ne olacaksa hafta içi olur sanırsam yarın falan taze haberler görebiliriz.
                Evet,hafta sonlari transferde gelismeler olmasi cok düsük bir ihtimaldir.

Bu arada forvet icin clujdan youssouf kone dikkatimi cekti,geelecek sezon sözlesmesi sona eriyor.

Forvete bu tip sözlesmesi 1 sene icinde bitecek ve düsük bir bedele alinabilecek oyuncular düsünülebilir.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Evet,hafta sonlari transferde gelismeler olmasi cok düsük bir ihtimaldir.

Bu arada forvet icin clujdan youssouf kone dikkatimi cekti,geelecek sezon sözlesmesi sona eriyor.

Forvete bu tip sözlesmesi 1 sene icinde bitecek ve düsük bir bedele alinabilecek oyuncular düsünülebilir.
                  Takip etmekte yarar olabilir. Ancak yabancı sorunumuz var. Eldekilerden daha verimli olabileceğine inandığımız isimler olursa çekinilmeden transfer edilebilir.
                  yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hoşgeldin matrix, yeni neler var bakalım

Yorum

• Matrix üstad nerelerdesin yahu. Herkes seni bekliyor
                      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Stepanov Malaga'ya kiralık gitti

İlk olarak kapça_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzondan oyle neler koparılmadı kii milan, szymek, marcelinho, aurelio, petkoviç su oyuncular ı kullanamadık ya... şimdi bi szymek orta sahaya, stepanov egemenin yanına, marcelinho nun ilk geldiği zman ki halii....offf ulan offf
                        Stepanov, Malaga'ya kiralandı. Ne topçuydu ama.. O da Z.D. gazabına uğramıştı ... Yolu açık olsun ....
                        NE ASKLAR GORDUM NE SEVDALAR...
                        HER ASK YALANDI HER SEVDA BITTI
                        BIR TEK SEN OLMEDIN SEN BITMEDIN...
                        TRABZONSPOR -gameshidze
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• sadece o uğramadı ki...taraftar olarak asıl biz gazaba uğradık...

İlk olarak Attila Selçuk Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Stepanov, Malaga'ya kiralandı. Ne topçuydu ama.. O da Z.D. gazabına uğramıştı ... Yolu açık olsun ....
                          Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• ünal karaman gabriç konusunda görüşme yaptı erken gelmesi konusunda eğer geç gelme durumu olursa transferinden vazgeçilebilir.(orası tam net değil)hoca ısrarla sola adam istiyor gelmezse yerine farklı mevki düşünmeyin yine sol olacak kesinlikle.ayrıca forvet için almanyada bir kaç temas olmuş ama ismi alamadım(gurbetçi)
                            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• dok haberleri matrix

Yorum

• desene bu saatten sonra ya gabriç gelicek ya da sezon boyle gidicek...

İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ünal karaman gabriç konusunda görüşme yaptı erken gelmesi konusunda eğer geç gelme durumu olursa transferinden vazgeçilebilir.(orası tam net değil)hoca ısrarla sola adam istiyor gelmezse yerine farklı mevki düşünmeyin yine sol olacak kesinlikle.ayrıca forvet için almanyada bir kaç temas olmuş ama ismi alamadım(gurbetçi)
                                Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

Çalışıyor...
                                X