zapo iyi topçu ama song ta onun kadar iyi topçu.yönetim zapoyu songun yerine düşünüyorsa yıllık ücretinden dolayı olur.böyle birşey varsa madem kiralamasınlar ucuza kapatsınlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır haber61'de de yazıyodu aynı haber..
simdi anladim...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegiray bu takımın topçusu degil..
Yorum
-
İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegiray bu takımda rahat rahat oynar.
giray çok iyi topçu birkaç hafta peş peşe oynasa hep beraber göreceğiz.
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleedittttttttttttttttt
simdi anladim"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu hep sorucam unutuyorum bu editttttttttttt ne oluyo
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu hep sorucam unutuyorum bu editttttttttttt ne oluyo
Yorum
-
İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
İlk olarak joseph61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleünal karaman trabzonsporun spor direktörlüğüne getirilmiş doğrumudur acaba bilgisa olan varmı medyatrabzonda yazıyor
Yorum
Yorum