Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• zapo iyi topçu ama song ta onun kadar iyi topçu.yönetim zapoyu songun yerine düşünüyorsa yıllık ücretinden dolayı olur.böyle birşey varsa madem kiralamasınlar ucuza kapatsınlar.
    Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• keşke doğru olsa ünal gibi otoriter biri olması ve yönetimle hoca arasında bir köprü oluşturması gayet mantıklı

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hayır haber61'de de yazıyodu aynı haber..
        edittttttttttttttttt

simdi anladim
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          giray bu takımın topçusu degil..
          Tamam ....

Yorum

• giray bu takımda rahat rahat oynar.
            giray çok iyi topçu birkaç hafta peş peşe oynasa hep beraber göreceğiz.
            Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              giray bu takımda rahat rahat oynar.
              giray çok iyi topçu birkaç hafta peş peşe oynasa hep beraber göreceğiz.
              hamleli degil giydigi formanın farkında degil hala...

Yorum

• bence giray kaldıramaz hem lig hem avrupa egemenin yanına biraz daha tecrübeli bir stoper lazım giray ise ii bir yedek olur ancak

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  edittttttttttttttttt

simdi anladim
                  Yahu hep sorucam unutuyorum bu editttttttttttt ne oluyo
                  "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Besiktas'in begenmeyip yenisini aldigi ve kiralamak icin yer aradigi adami almak apacik bir prestij kaybidir. Jun ile bjkya attigimiz golu baska bir Cek olan Zapo ile yemeyelim...

Yorum

• Zapo müthis olur gercekten. Kendi kendime diyordum biz alsak hic de fena olmaz diye. Besiktas neden bi süre sonra oynatmadi zopuyu anlam veremedim. Benim cok begendigim bi stoper. Cok faydali olucal. Hem gol bölgelerinde de becerikle

Yorum

• burası kalabalık diye yazdım
                        https://twitter.com/akfgr

Yorum

yani yazdigini sonradan düzeltmis/silmis.

Yorum

Türkçesi bulunamayan bir kelime. yorumunu siliyo güyya. tak günuhuna...

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              tabi tabi Suclu Biziz
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak joseph61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ünal karaman trabzonsporun spor direktörlüğüne getirilmiş doğrumudur acaba bilgisa olan varmı medyatrabzonda yazıyor
                                Futbol takımımızda yer alan tüm oyuncularımıza ve teknik kadrorumuza ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı forum bölümüdür...

Yorum

Yükleniyor...
                                X