İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecolmanın gidecegini düsünmüyordum ama bugün atiba muhabbeti dönmeye baslayınca olabilir diye düsünmeye basladım...gidecekler yatara alan ikisinden biri gidecek yönetim yattarayı satmayı düsünüyor,song issac zaten yolcuEn son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 09.07.2009, 01:25.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağ kanata oyuncu alınıyorsa ve Yattara-Feindouno takası gündemdeyse Feindouno'yu forvet/forvet arkası oynatmayı düşünüyor olmalılar.
Yattara gidici .
Yorum
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecolmanın gidecegini düsünmüyordum ama bugün atiba muhabbeti dönmeye baslayınca olabilir diye düsünmeye basladım...gidecekler yattara alan ikisinden biri gidecek yönetim yattarayı satmayı düsünüyor,song issac zaten yolcu
Yorum
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben kimseyi satmıyorum kardes bana kalsa kimseyi satmadan 4 nokta transferle hallederim ama bana sormuyolarI am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben kimseyi satmıyorum kardes bana kalsa kimseyi satmadan 4 nokta transferle hallederim ama bana sormuyolar
gidecek oyuncumuz yok kadroda istikrarı yakalamayı bilin önce yıllar sonra iskelet kadronuz oturmuş alışmadınız ya başladınız hemen parçalamaya. gidecek oyuncu yok gönderilirse nuri den farkı kalmaz bu yonetimin ama ben inanmıyorum öyle bişe yapacaklarına
Yorum
-
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülematrix te aday yazıp duruyo kardeşim sağ bek veya forvete adayları yazsana banane sağ açıklardan ya.
futbolcularımızı gidecek tarzı gündeme getiren herkesin mesajlarını raporlayacagım yeter artık.
bu futbolcuları alman için göndermeleri lazım
ha ban kalırsa bencede satılmasınBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 nokta transfer yeterli sağ bek ve forvete.
gidecek oyuncumuz yok kadroda istikrarı yakalamayı bilin önce yıllar sonra iskelet kadronuz oturmuş alışmadınız ya başladınız hemen parçalamaya. gidecek oyuncu yok gönderilirse nuri den farkı kalmaz bu yonetimin ama ben inanmıyorum öyle bişe yapacaklarına!
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonu git yönetime söyle sağ açığı yada sol açığı ben almıyorum birader
bu futbolcuları alman için göndermeleri lazım
ha ban kalırsa bencede satılmasın
hacısalihoglunun acıklamalarına gelince eger o acıklamayı cidden yapmışsa lanet olsun bu aralar yönetim sadece boş konuşuyor o zaman. şampiyon olcam diyosun kadronu zenginleştirdigin yok üstüne birde en degerli oyuncun için satabilirim diyosun bunu söylememiştir inanamıyorum o habere gercekse lanet olsun!
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyattara kesinlikle gönderilmemeli seneye çok yararlı olucak mevcut kadrodan song ısaac ferhat gönderilmeli ve 3 transfer yapılmalı stoper,sağbek,santrafor artık bunları yazmaktan bıktık valla kimi alıcaklarsa alsınlar artık..
Yorum
Yorum