Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    anca satıyoruz zaten aldığımız yok kimseyi arkadaş süpriz isimlr gidebilir dedi...3 kişi olabilir...colman alanzinho yada yattara...hiç birininde gitmesi taraftarı değilim...
    colmanın gidecegini düsünmüyordum ama bugün atiba muhabbeti dönmeye baslayınca olabilir diye düsünmeye basladım...gidecekler yattara alan ikisinden biri gidecek yönetim yattarayı satmayı düsünüyor,song issac zaten yolcu
    !

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      colmanın gidecegini düsünmüyordum ama bugün atiba muhabbeti dönmeye baslayınca olabilir diye düsünmeye basladım...gidecekler yatara alan ikisinden biri gidecek yönetim yattarayı satmayı düsünüyor,song issac zaten yolcu
      yönetimin alanzinho ve colmanı satıcağını sanmıyorum satmak istedikleri sadece yattara..
      En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 09.07.2009, 01:25.
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sağ kanata oyuncu alınıyorsa ve Yattara-Feindouno takası gündemdeyse Feindouno'yu forvet/forvet arkası oynatmayı düşünüyor olmalılar.

Yattara gidici .
        gitmeyecek anasını satıym ya nefret ediyorum degerli oyuncularımızın gidecek tarzında olaylarla gündeme gelmesinden. takımda heryerde 3 tane adam varyta göndermeye bakıyoz bizde burda yeter ya

Yorum

colmanın gidecegini düsünmüyordum ama bugün atiba muhabbeti dönmeye baslayınca olabilir diye düsünmeye basladım...gidecekler yattara alan ikisinden biri gidecek yönetim yattarayı satmayı düsünüyor,song issac zaten yolcu
          satın satın bu kafayla şampiyonluk falan hikaye sadece hikaye.

Yorum

• ben kimseyi satmıyorum kardes bana kalsa kimseyi satmadan 4 nokta transferle hallederim ama bana sormuyolar
            !

Yorum

• matrix te aday yazıp duruyo kardeşim sağ bek veya forvete adayları yazsana banane sağ açıklardan ya.

futbolcularımızı gidecek tarzı gündeme getiren herkesin mesajlarını raporlayacagım yeter artık.

Yorum

ben kimseyi satmıyorum kardes bana kalsa kimseyi satmadan 4 nokta transferle hallederim ama bana sormuyolar
                4 nokta transfer yapıcak para yok işte olsa yapıcaklar zaten ...belki 2 nokta transfer yapılır..

Yorum

ben kimseyi satmıyorum kardes bana kalsa kimseyi satmadan 4 nokta transferle hallederim ama bana sormuyolar
                  2 nokta transfer yeterli sağ bek ve forvete.

gidecek oyuncumuz yok kadroda istikrarı yakalamayı bilin önce yıllar sonra iskelet kadronuz oturmuş alışmadınız ya başladınız hemen parçalamaya. gidecek oyuncu yok gönderilirse nuri den farkı kalmaz bu yonetimin ama ben inanmıyorum öyle bişe yapacaklarına

Yorum

• ya ben anlamıyorum bu para bir bizde yok kardesim....paran yoksa gelme yönetime o zaman
                    !

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      matrix te aday yazıp duruyo kardeşim sağ bek veya forvete adayları yazsana banane sağ açıklardan ya.

futbolcularımızı gidecek tarzı gündeme getiren herkesin mesajlarını raporlayacagım yeter artık.
                      onu git yönetime söyle sağ açığı yada sol açığı ben almıyorum birader
                      bu futbolcuları alman için göndermeleri lazım

ha ban kalırsa bencede satılmasın
                      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2 nokta transfer yeterli sağ bek ve forvete.

gidecek oyuncumuz yok kadroda istikrarı yakalamayı bilin önce yıllar sonra iskelet kadronuz oturmuş alışmadınız ya başladınız hemen parçalamaya. gidecek oyuncu yok gönderilirse nuri den farkı kalmaz bu yonetimin ama ben inanmıyorum öyle bişe yapacaklarına
                        murat inanmıyorsun ama gazetedeki hacısalihoglunun acıklamasına bak istersen
                        !

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          onu git yönetime söyle sağ açığı yada sol açığı ben almıyorum birader
                          bu futbolcuları alman için göndermeleri lazım

ha ban kalırsa bencede satılmasın
                          yönetim ilgilenmiyodur onlarla yani umarım böyledir.

hacısalihoglunun acıklamalarına gelince eger o acıklamayı cidden yapmışsa lanet olsun bu aralar yönetim sadece boş konuşuyor o zaman. şampiyon olcam diyosun kadronu zenginleştirdigin yok üstüne birde en degerli oyuncun için satabilirim diyosun bunu söylememiştir inanamıyorum o habere gercekse lanet olsun!

Yorum

• yattara kesinlikle gönderilmemeli seneye çok yararlı olucak mevcut kadrodan song ısaac ferhat gönderilmeli ve 3 transfer yapılmalı stoper,sağbek,santrafor artık bunları yazmaktan bıktık valla kimi alıcaklarsa alsınlar artık..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yattara kesinlikle gönderilmemeli seneye çok yararlı olucak mevcut kadrodan song ısaac ferhat gönderilmeli ve 3 transfer yapılmalı stoper,sağbek,santrafor artık bunları yazmaktan bıktık valla kimi alıcaklarsa alsınlar artık..
                              ferhat isaac yok zaten. birkaç gün önce ayrılmak istiyorum diye songla bu iş olmaz oda gönderilmeli. stoperde boşluk doğacak. sağ bek ve forvet transferine böylece birde stoper eklenecek. bu şartlar altında bu 3 yere nokta transfer yapmak zorundadır bu yönetim!

Yorum

• arkadas türkiyedede adam gibi bir sag bek yok gidip yabancı sag bek almakda bana biraz ters geliyor
                                !

Yorum

Yükleniyor...
                                X