iki transfer gerekli bize. gerisi masraf olur. sol açık ve ortasahaya. sol açık için Denilson yerinde olur. yaşı var ama Barış da var. Değişimli oynayabilirler, çok maça katkısı olur Denilsonun, kalitesi belli. Ortasahaya da ilk etapta Tabata derim veya o ayarda bir oyuncu. Özer de belki oynayabilir ama ben pek kaldırabileceği inancında değilim. Tekniği gayet iyi ama ciddiyet problemi var Yattara gibi. İstikrarsızlığı da var. Theo Weeks de gerçekten kaliteli iyi bir oyuncu düşünülebilir. Hücum gücümüz yeterli. Sol bek içinde Karadenizden İsmailin acil olarak geri çağırılmasını ve Calenin oraya gönderilmesi taraftarıyım. Hüseyin uygun bir ücrete satılaibilir, keza Ferhatı da bedelsiz isteyen bir kulübe, ki mümkün olduğunca Trabzondan uzak bir kulup olsun, vermek gereikr.
Cale . . .Hrvoje cale . . .Hane şu önünde sol açık olmadığı için her maç 90 dakika ileri geri çalışan cale . . .Karadenizspora gidecek öylemi . . .
Yapma be abi calenin önüne sol açık koy o zaman izle caleyi sen
Cale . . .Hrvoje cale . . .Hane şu önünde sol açık olmadığı için her maç 90 dakika ileri geri çalışan cale . . .Karadenizspora gidecek öylemi . . .
Katılıyorum sana. Adamın önünde kimse yok. O kanadı tek başına götürmeye çalışıyor.
kocaeli macında gördünüz cale yi serkan biraz önünde oynayınca cale hücumada katıldı hatta selcuk un sert vurdugu bir top vardı orda pozisyonun içindeydi serkan gelince adama güven geldi be....
bu sene yabancılarımız hakketten iyi
bu demek oluyorki bir takımı diğğer takımın önüne geçiren yabanılardan aldığı verimmiş
eebize bir tane kaliteli sol kanat gelirse (denilson ) uygundur .
weeks olayına gelince iyi futbolcu ama bizim takımın yükünü kaldıramaz alınıp başka takıma kiraya verilirse iyi olabilir ilerisi için ankaradan sadece bonservisini alsınlar kalsın orada bence
adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem
Özer Hurmaci´ya konsantre olmaliyiz.. Özer Hurmaci´yi alalim yeter, baska birde Fatih Tekke´yi kiraliyabilirsek kiraliyalim. o kadar. baska transfere gerek yok bence, takimin kimyasini bozar..
Birde takimda Colman, Isaac, Baris ve Ceyhun gibi formsuz veya fazla sans bulamiyan oyuncular var.. onlari takima katkilari acisindan daha iyi kullanabilirsek, üstüne yeni tansferlerle ulasamiyacagimiz bir sekilde cok daha gücleniriz..
Budur.
Futbolu hangi gözlerle izliyoruz, Cale'nin ilk geldiği dönemlerde , takıma savunmada sağladığı katkıyı unuttuk malesef. Ancak geçen süre zarfı içerisinde takıma sol kanatta ek bazı katkılar istendiği için esas mevkisinde bazı zaafları da ortaya çıktı, olay bundan ibarettir. Cale Budur.
''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
ibrahim akın,özer,engin baytar alınsın kesin şampiyonuz arkadaslar otesi berisi yok bu işin
bu üç adamda bizi şampiyon yapmaya yetmez abi. i.akın adam olsa beşiktaş tarafından gönderilmezdi. ibb ye gönderildikten sonra ben aslen trabzonoluyum istesin hemen gelirim diyip de kendini garantiye almak isteyen biridir kendisi. bence trabzon şampiyonluğunda etken olacak bir adam değil. bence daha etkili silahlar bulunmalı
yazdıklarım yanlış anlaşılmasın ama i akına kesinlikle karşıyım ben. engin ise bizi şampiyon yapmaz sadece gökhan gibi rakiplerin elinden alınmış bir transfer olur ve adı da geleceğe yatırım olur. özer ise umarım beklentileri boşa çıkarmaz alınırsa.
İllaki ikisinden biri olur.. Birde Engin Baytarı ekle listeye.. Bunlardan 1 'i muhtemeldir. Asıl ben Angelos Charisteas'ı merak ediyorum... Bugün günebakış haber yapmış, dün ben fısıltı gazetsinden duyduklarımı paylaşmak istemiştim...
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz Coolankara ve Erdal abi var mı kulağınıza gelen birşey?
"""Angelos Charisteas ile ilgili haberler dolaşıyor...
Ayağında top tutan , hava toplarına hakim... 28 yaşında... FC Nuremberg de bundesliga 2 de forma giyiyor... Bu durumdan pek hoşnut değil..
Paylaşmak istedim..."""
En son Rasim YILMAZ tarafından düzenlendi; 11.12.2008, 17:15.
Yorum