Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bize yırtıcı bi forvet lazım.mehmet yıldız bence iyi olur ama o da fenerin yolunu tuttu gibi.
    ama yönetimden bi sürpriz bekliyorum. inşallah daha iyisini bulup getirirler.mesela fatih. :-)
    Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• setubar porto macında setubarın sol bekini izleyen oldumu sisokko genc bir usak uzun boylu iki ayagıda var isabetli sert kavisli ortaları da var.güçlü usak portolularla iyi mucadele etti.hucumdada iyiydi cok hızlı henry gibi sanki rakibiyle aynı hızda kosuyomus gibi goruyorsun ama cok rahat fark atıyor ve deparı da kesilmiyor.tecrubesiz ama belli.ilerde cok can yakar

Yorum

• bu arada bizim yabancı sayımız 6 değilmi. yen yabancı oyuncu gelmesi kadrodakileri kullanma açısından sorun yaratabilir.
        Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Samimi söylemek gerekirse Theo Weeks hiç alıcı gözüyle bakmadım.

Dolayısıyla kendisi hakkında çok fazla yorum yapmam yanlış olur.

Fakat burada ki büyüklerimiz söylemine göre gerçekten kaliteli bir oyuncu.

Yanlış hatırlamıyorsam ilk maçta gereksiz iki 2 sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışında kalan futbolcu.

Bildiğim kadarıyla Ankaspor 6.000 Dolar karşılığında transfer edip oynatıyormuş. Gerçekten Aurelio durumuna benziyor.

Bunun dışında sol açık ve orta saha aldığımız taktirde forvet'ten bir oyuncu eksileceğini göz ardı etmemek gerekiyor.

Bu bize nasıl yansıyacak bunuda ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Hadi Hayırlısı..
          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
          Real Madrid
          Manchester United
          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Faydalanamadığımız bir(kaç) futbolcuyu Ankaraspor kulübüne verip yıl sonunda " x ücrete " satın alma önceliği alabiliriz .

Geçen sene gs 3 futbolcu kiralık vererek Özer'i 800bin euro karşılığı satın alma hakkına sahip olmuş fakat kullanamamıştı .

Devre arası orta sahamızdan bir futbolcumuz ayrılırsa , hemen gerçekleştirebilmek koşulllarıda araştırılabilir .

Beni düşündüren devre arasında fener ağırlıklı olarak iç piyasaya yönelecek olması . İlgi gösterdikleri futbolculardan biride Theo . Eğer avrupa kupalarında devam edebilselerdi takviyeleride muhtemelen fransa liginden yapacaklardı . Şu anki durum piyasadaki fiyatları tırmandıracak nitelikte .

Hem Özer hem de Theo devre arası transfer olma ihtimali var . Her iki futbolcuyu tek kulübe bırakmamalıyız .
            Farabi,
            ben aziz yıldırım'ın yönettiği ekonomik güçle yaptığı transfer hamleleri arasında ters orantı görüyorum.
            bu yüzden devre arasında daha çok medyatik ve taraftara narkoz etkisi yapıcak işler peşinde koşucaktır diye düşünüyorum.
            medyadaki furyası sayesinde belki Özer'in peşinde olabilir ama Theo Weeks
            en azından şu anda onun camiaya vermek istediği narkoz standartında değil.(futbolu senin gibi bilen insanlar dışında Weeks'in farkında olan pek yok şimdilik)bizim forumdan başkada bir yerde adı geçtiğini sanmıyorum...
            bence Özer'i onlar Weeks'i biz alalım. malum seneye avrupa'dayız orada futbol başka standartlarda oynanıyor Weeks avrupa'da daha çok işimizi görür gibime geliyor.

Yorum

• Şahsen Özer mi Theo mu deseler hiç tereddütsüz Theo derim.
              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şahsen Özer mi Theo mu deseler hiç tereddütsüz Theo derim.
                ben sahsen theo dan hic ümitli degilim

Yorum

• biraz baktım yetenekli cocukmus yabancılarında dikkatini çekmiş http://www.soccermanager.com/forum/s...ad.php?t=30859

Yorum

• iki transfer gerekli bize. gerisi masraf olur. sol açık ve ortasahaya. sol açık için Denilson yerinde olur. yaşı var ama Barış da var. Değişimli oynayabilirler, çok maça katkısı olur Denilsonun, kalitesi belli. Ortasahaya da ilk etapta Tabata derim veya o ayarda bir oyuncu. Özer de belki oynayabilir ama ben pek kaldırabileceği inancında değilim. Tekniği gayet iyi ama ciddiyet problemi var Yattara gibi. İstikrarsızlığı da var. Theo Weeks de gerçekten kaliteli iyi bir oyuncu düşünülebilir. Hücum gücümüz yeterli. Sol bek içinde Karadenizden İsmailin acil olarak geri çağırılmasını ve Calenin oraya gönderilmesi taraftarıyım. Hüseyin uygun bir ücrete satılaibilir, keza Ferhatı da bedelsiz isteyen bir kulübe, ki mümkün olduğunca Trabzondan uzak bir kulup olsun, vermek gereikr.
                    OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Calenin oraya gönderilmesi taraftarıyım. Hüseyin uygun bir ücrete satılaibilir, keza Ferhatı da bedelsiz isteyen bir kulübe, ki mümkün olduğunca Trabzondan uzak bir kulup olsun, vermek gereikr.
                      Yapma Cale bizim takımda gördüğüm en iyi sol beklerden biri. Beyninin kullanan futbolcu bizde az olurdu. Cale hem aklıllı hem defansif anlamda yetenekli

Yorum

• Theo Weeks´i ve Özer´i alici gözüyle hic izlemedim. Kaldi ki eziklerle yaptiklari son 3 macida izlemedim. Onlara hep alternatif gözüyle baktigim icin, biri bana lütfen son 3 mactaki 270 dk.lik performanslarini yazabilir mi?

Ah forvete keske Heskey olsa diyor insan. Sorun bonservisindede olmaz ama alacagi Maas gercekten dengeleri bozar. O dengeyi yakalayabilmemiz icin Sampiyonlar liginde oynamamiz gerek.
                        TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                        TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• sol tarafa denızlı lı çağlar alıncak gıbı bana ole gelıyo kaynak: içime doğuyor

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sol tarafa denızlı lı çağlar alıncak gıbı bana ole gelıyo kaynak: içime doğuyor
                            ben cagların alınmasını istemiyorum bir kaç tane macını izledim bir adam gecip orta yaptıgını görmedim sadece durdugu yerden orta yapıyor..
                            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

dedesi delikanlı adammış
                              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

• çocuksu bir anlayış oluşuyor taraftarımızda transfer söz konusu olduğu zaman. burada ismi geçen herkes dünya yıldızıymış gibi yorumlanıyor.

biraz buradan gelip geçen isimleri düşünelim şimdi. forumda en az 500 farklı kullanıcı tarafından chermiti dendi durdu sezon başında .şimdi nerede ne yapar bir düşünün.

keza burak yılmaz. hiç gündemde yokken ismi bile geçmezdi, sonra selçuk'un artı biri olarak gelmesi söz konusu oldu adam bildiğimiz Burak değil de yılların efsanevi oyuncusu gibi yorumlanmaya başladı.

Özer de bu tipte bir oyuncu.Evet 2 sezon öncesinden beri yetenekli olduğu belli olan ancak istikrar sıkıntısı yaşayan bir Özer var. Takıma gelirse de öyle inanılmaz katkılar sağlamayacak bu adam. Gelmesini isterim tabi.

Ancak Özer'i olmazsa olmaz, süperstar gözüyle de yorumlamayın komik oluyo.

Theo Weeks i ise çok geç olmadan mutlaka takıma katmalıyız diye düşünüyorum.Bence hiç 3 kızkardeşlere de uğramadan Geremi gibi direkt avrupanın yolunu tutacak bu adam.
                                Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X