Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Song yaşlı diyolar en az 35 yaşında vardır bencede; ibricic mibricic anlamam ben o adamı seyretmedim, illa on numara giymesine gerek yok bence sol ayaklı sol açık oynamaya yatkın bi adam alınmalı, mansare gibi olabilir. BARIŞ MEMİŞ e güveniyorsak sorun yok, aslında ben barışın oynaması taraftarıyım, oynamayan adam nasıl ilerleyecek; bence sol kanatı barış memişe vermeliler, oyun kurucu için illa adam alacaklarsa bu sol ayaklı sola girebilen bir adam olmalı. Stopere adam arayacağınada bence sağ beke adam arasalar daha iyi olur. Koşamayan bir serkan ile sağ bek olmaz umarım sağ bek alırlar.
    Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• İlk olarak kurtcebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kaynak )
      kaynağı burda da söyliyom işte; bu arada turuncu formaların pek güzel olmadığınıda ekliyim
      niye yeni üyeler hep böyle sallar anlamam
      https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        o ile k'nin yerini değişsen iyi olur
        okuyorum yerine koyuyorum yazmışsın
        Sağol kardeş uyardığın için az kalsın yanlış anlaşılacaktık ççç
        .

Yorum

• Yaw kardeş 30 yaşında adam boş konuşmaz neyse boş ver demedi farz et
          Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• Ne kadar sakin burası)
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• ben pek ümitli değilim bu transferden.

Yorum

• s.a. cümleden.tolga muhabbetlerinizi okudum çok güldüm ama olmasını isterdim merak ediyorum nasıl oynar diye

Yorum

• İlk olarak # Ajmel Ahsas # tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Manchester United'da ne günleri vardı ...
                  Haha Ne günleri vardıki abi adam hiçbişey yapamadı Manchester'da.Top toplayıcılık yapacaktı orada kalsa
                  ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• evet arkadaslar transferde son gelismeler nedir?
                    firtina öncesi sessizlik devam ediyor mu?
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• song savunma için bir ilaçtır.tolga ile erdinçi düşünüyorumda.

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İnşallah Tolga ve Onura çok şey öğretir.
                        onlara bir sey ögretmekten ziyade öncelikle kendi görevini yapsa yeter.
                        tony sylva dan cok sey beklemeyelim.
                        yoksa hayal kirikligina ugrayabiliriz.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          evet arkadaslar transferde son gelismeler nedir?
                          firtina öncesi sessizlik devam ediyor mu?
                          Hiçbir gelişme yok abi...

Bu gidişle fırtınada olmayacak gibi... ( Transfer için... )
                          En son Kaan tarafından düzenlendi; 22.06.2008, 18:49.
                          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• öğretmen değil kaleci almak lazım.bizde görevini yapsın acemiler ondan alacağını alır zatan.

Yorum

• s.a arkadaslar transferde ne oldu bılmıyyorum bu gun foruma gıremedım ama bıraz bıldıgımı vereyım djemba dejemba alınmayacak sadece bır onerı song konusu dogru ersun hoca anstazın yerıne ıstıyor 10 numara adayı ibricic..tesekkurler.

Yorum

• bence ibricic, zafer yelen, aimar, yıldıray, song, antzas, shovkovskiy, abdurrahman, rukavina, engin baytar, bilal çubukçu, djemba djemba bide mehmet yıldız'ı alıp transferi kapatmalıyız.. abartmaya gerek yok yani, bunlar yeterli bence
                                Més que un club!
                                Nil Satis Nisi Optimum..
                                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

Yükleniyor...
                                X