Song yaşlı diyolar en az 35 yaşında vardır bencede; ibricic mibricic anlamam ben o adamı seyretmedim, illa on numara giymesine gerek yok bence sol ayaklı sol açık oynamaya yatkın bi adam alınmalı, mansare gibi olabilir. BARIŞ MEMİŞ e güveniyorsak sorun yok, aslında ben barışın oynaması taraftarıyım, oynamayan adam nasıl ilerleyecek; bence sol kanatı barış memişe vermeliler, oyun kurucu için illa adam alacaklarsa bu sol ayaklı sola girebilen bir adam olmalı. Stopere adam arayacağınada bence sağ beke adam arasalar daha iyi olur. Koşamayan bir serkan ile sağ bek olmaz umarım sağ bek alırlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak kurtcebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaynak)
kaynağı burda da söyliyom işte; bu arada turuncu formaların pek güzel olmadığınıda ekliyim
Yorum
-
İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo ile k'nin yerini değişsen iyi olur
okuyorum yerine koyuyorum yazmışsın.
Yorum
-
İlk olarak # Ajmel Ahsas # tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManchester United'da ne günleri vardı ...Ne günleri vardıki abi adam hiçbişey yapamadı Manchester'da.Top toplayıcılık yapacaktı orada kalsa
''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah Tolga ve Onura çok şey öğretir.
tony sylva dan cok sey beklemeyelim.
yoksa hayal kirikligina ugrayabiliriz."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet arkadaslar transferde son gelismeler nedir?
firtina öncesi sessizlik devam ediyor mu?
Bu gidişle fırtınada olmayacak gibi...( Transfer için... )
En son Kaan tarafından düzenlendi; 22.06.2008, 18:49.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
bence ibricic, zafer yelen, aimar, yıldıray, song, antzas, shovkovskiy, abdurrahman, rukavina, engin baytar, bilal çubukçu, djemba djemba bide mehmet yıldız'ı alıp transferi kapatmalıyız.. abartmaya gerek yok yani, bunlar yeterli benceMés que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
Yorum