Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    recoba alınsın ersun hoca onu koca sezonda 5 maçta ilk 11 başlatsın ben bu işi hiç bilmiyorum. Söylemekten usandım. Alex tarzı oyuncuya ersun hocanın sisteminde yer yok. Recoba geçen yıl hangi takımda oynadı ve ne yaptı diye bakarsan artık onunda torunlarını sevme zamanının geldiğini anlarsın
    Hocanın düşündüğü sisteme uymayabilir orda haklısın, ama etkisiz olucağını düşünmüyorum.Bak başka bir örnek daha veriyim; Hooijdonk'un da çok özelliği yokdu.Ama frikikleriyle, tekniğiyle, liderliğiyle takımı şampiyonluğa taşıdı.Çok hantal ve 34 (yada 35) yaşında olmasına rağmen.Yaşa değilde birazda kapasitesine bakmamız lazım.Üstelik bahsettiğimiz adam daha büyük bir yıldız ve daha genç.Örnekleri daha da çoğaltabiliriz Hagi, Mondragon, Tümer vesaire hep 30'lu yaşlarda takımlarının en önemli silahları arasındaydı.Çoğunluklada takımlarının şampiyonluklarında başrollerdeydiler.Yaşına değilde biraz da yapabiliceklerine bakalım.

Not:Bu arada avukatı gibi oldum adamın yanlış anlaşılmıyım, az önce dediğimi tekrarlıyorum, alsak da olur almasakda.
    Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak _SeRKaN_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      3 gündür farklı sitelerde içeriği aynı olarak yayınlandı...Yeni bir haber değil bugün Trabzonunsesi siteside aynı içerik ve resimle haberi koymuş...Bu arada bu haberi ilk pazar günü Haber61 sitesinde okumuştum bugünün haberiyle aynı şekilde...
      teşekkür ederim yalan olma ihtimali çok yüksek bir haber demek ki ben ilk kez karşılaştığım için bu mesaj kirliliğine yol açtım
      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Vay be millet recobayı beğenmez olmuşadam 32 yaşında beyler hagi tr de 35 yaşında iş yaptı .Alex desen yürüyerek iş yapıyor.Van Hojdonk kaç yaşındaydı.daha sayayım mı.bu adam serbest vuruşları şutları ve ortaları ile tr yi ayağa kaldırır ama tr ye gelir mi o başka bişey tabi

Yorum

• Bir tek bu konuda herkese muhalefetim İLLEDE ONUR İLLEDE TOLGA diyorum başka birşey demiyorum
          UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• recoba iyi futbolcu olabilir ama bence bizde iyi iş yapmaz...sol açıkta ben barış'ın oynaması kanaatindeyim...artı figo ya da carlos gibi genç futbolculara öncülük edebileceğine inanmıyorum..
            https://twitter.com/akfgr

Yorum

şu başlığı okudukça geriliyorum. adamları 3-4 sene önce izlemişsiniz sanıyorsunuzki kaliteleri hep aynı. recobayı alın yanınada gidin brezilyadan romarioyu alın. Size bunlar layık.

kızma Engin.Olur böyle şeyler.Gündemde futbolcu yok.Napsın millet ,yazıyor işte.

Romario.? Aslında fena fikir değil.
              ....................Celliac ..................

Yorum

• hehe recoba figo beğenmiyoruz

Yorum

• İlk olarak walwo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hehe recoba figo beğenmiyoruz
                  beğenmemekle alakası yok artık onların zamanı geçti yaşlandı hepsi

Yorum

• o adamların ölüsü 3kat fazla forma sattırır bence. Hagi örneği unutulmamalı.

Yorum

o adamların ölüsü 3kat fazla forma sattırır bence. Hagi örneği unutulmamalı.
                      bizim taraftarımızda oyuncu forması almak diye bir şey yokki olsa bile az var...herkesin sırtında 61 ve kendi ismi yazıyor

Yorum

• İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir tek bu konuda herkese muhalefetim İLLEDE ONUR İLLEDE TOLGA diyorum başka birşey demiyorum
                        sana katılıyorum abi iyi bir kaleci olabilir ama gençlerin önünü açmalıyız

Yorum

recoba alınsın ersun hoca onu koca sezonda 5 maçta ilk 11 başlatsın ben bu işi hiç bilmiyorum. Söylemekten usandım. Alex tarzı oyuncuya ersun hocanın sisteminde yer yok. Recoba geçen yıl hangi takımda oynadı ve ne yaptı diye bakarsan artık onunda torunlarını sevme zamanının geldiğini anlarsın
                          Acaba Hagi geldiğinde çok farklı durumda mıydı ? Buna da bakmak gerekir diye düşünüyorum .

Bu futbolcuların sadece takıma mı katkısı olur ?
                          Bir bakalım ... Ulusal basında yer alırsın ( Tanınırlığın artar ) . Kombine , forma sayıların artar , küskünlerde kıpırdamalar olur . Trabzonspor lu çocuklar Bizde de Recoba var ne olmuş der arkadaşlarına ( Çocukları Trabzonsporlu yapmak diye bir başlığımızda var ) Ayrıca Futbolculuklarına kariyerlerine kimse tek bişey söyleyemez sahada ne vereceklerini bilirsin . ( Uyum sorunu yaşamazlarsa ) Sana tek başına maç alabilirler . Hagi nin Emre yi Emre yapması gibi belki Recoba Barışı BArış yapar ne dersiniz ? Olamaz mı ?

Saygılarımla
                          En son firidin61 tarafından düzenlendi; 17.06.2008, 12:02.

Yorum

• Giggs'i alalım o zaman
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• La forma satacağım diye fubolcu mu alınır . Bizde herkes 3 er tane forma alıyor zaten . Real Madrid mi sandınız siz bu takımı ...

Adamlar Japonya'da dünyanın formasını sattılar Beckham alındığı zaman ...
                              RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

o adamların ölüsü 3kat fazla forma sattırır bence. Hagi örneği unutulmamalı.
                                birde sırf forma sattırsın diye oyuncu alınmazki

Yorum

Yükleniyor...
                                X