Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    anladım da türkiyede istisnasız her takımın bu yetenekteki oyuncuyu alabileceği yaş 30 dan başlar..

fener gs farketmez..

van hojidonk ları hagileri hatta gene yaşına ve düzensizliğine rağmen 100. yılında bjk yi nerdeyse ilhanla tek başına şampiyon yapan sergeni bi gözüne getir..

tecrübeli duran top kullanma becerisi olan bir adam aynı zamanda saha içinde topsuzken uyumuyorsa türkiyede kral olur..

ne recoba ne aimar ne yıldıray topsuz oyunda az önce saydığım 3 oyuncu kadar pasif adamlar değil.

üçü de benzerlerine göre takım savunmasına katılır..

duran topların ne manaya geldiğini öğrenmemiz için fenerin yata yata büyüyen alex le 5 şampiyonluk daha alması lazım herhalde..
    Alex denilen futbolcuyu değerlendiriyorken koşmuyor , prese dayanamıyor dediğimizde muhtemelen aynı şeyleri yapacak olan bir futbolcu içinde geçerli olmaz mı?

Sergen örneği vermişsin. Hoca lucescu olsun recobayı al oynar ama ersun hocanın sisteminde bu olmaz.

Aimara lafım yok ayrıca hani gerçekleşse o transfer

Yorum

geçen yıl torinoda oynayan recoba kaç tane zelenka yapar??
      ben iddia ediyorum en az 3...

kadro dışında kalana kadar manisada sahada ne kadar etkili olduğunu da anlatmaya gerek yok herhalde..

kaldı ki recoba dediğin adam bugüne kadar adı geen isimler içinde duran topları en etkili kullanan adam.
      ya tamam diyelim ki ben haksızım siz haklısınız bu recobayı torino neden bırakıyor bu kadar iyi ise

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Alex denilen futbolcuyu değerlendiriyorken koşmuyor , prese dayanamıyor dediğimizde muhtemelen aynı şeyleri yapacak olan bir futbolcu içinde geçerli olmaz mı?

Sergen örneği vermişsin. Hoca lucescu olsun recobayı al oynar ama ersun hocanın sisteminde bu olmaz.

Aimara lafım yok ayrıca hani gerçekleşse o transfer
        bizimle adı geçen oyuncuların hiçbiri alex tipi pres yapmayan adamlar değil.
        muhtemelen aynı şeyleri yapacak derken duran toplarda yapacaktır..

yıldıraydan tut aimar recoba diouf a kadar..

bu adamların hiçbiri sahada yatan adamlar değil.
        pres yapmayan tipler değil.

zaten o özellikte olsalar isimleri bile geçmez emin olun...
        gülerler adama..
        ersun yanalın sisteminde alex oynamaz bunda hemfikirim.
        ama sayılan adamlardan hiçbiri alex değil..(topsuz oyun konusunda)

Yorum

• İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hangı arkadas soyledı onu davıd vılla umut bulutun yedegı oylemı ya davıd vılla bıze gelsın umut sahadan ıcerı gıremez ne yedegı kafamı buluyorsun...!
          ironi ancak böyle katledilir tebrik ediyorum seni

Yorum

• durduk yere gelmeyeceği biline biline fatih tekke ısrarındaki arkadaşları anlamakta güclük cekiyorum.
            kulubune 7.5 milyon euro kazandırmış,liginde şampiyon olmuş,çiçeği burnunda uefa kupası kaldırmış...
            bırakalım keyfini sürsün.
            o bizim hep kralımız,sultanımız.
            dünyada lider özlellikte cok oyuncu var.
            giden başarılıysa geri çağırma!

Yorum

• İlk olarak ELA ELA LEOSE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bırakın recobayı aımar bize fatih tekke lazım
              bize lider lazımsa lider o işte başka adam ihtiyaç yok
              sahada duruşuyla hem futbolcuları hem traftarı hareketlendiricek bi adam hemde kendi evladımız
              Kıymetli kardeşim merhaba ,yorumlarını beğenerek okuyordum bu yorumuna kadar.Fatih için kendi evladımız dedin .Fatihe kadar Hüseyinde bizim evladımız kadromuzda hazır adam.

Yorum

• sola engin gelsin, göreceksiniz recoba'dan aşşağı kalır yanı var mı
                Més que un club!
                Nil Satis Nisi Optimum..
                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

bizimle adı geçen oyuncuların hiçbiri alex tipi pres yapmayan adamlar değil.
                  muhtemelen aynı şeyleri yapacak derken duran toplarda yapacaktır..

yıldıraydan tut aimar recoba diouf a kadar..

bu adamların hiçbiri sahada yatan adamlar değil.
                  pres yapmayan tipler değil.

zaten o özellikte olsalar isimleri bile geçmez emin olun...
                  gülerler adama..
                  ersun yanalın sisteminde alex oynamaz bunda hemfikirim.
                  ama sayılan adamlardan hiçbiri alex değil..(topsuz oyun konusunda)
                  saydığın bu isimlerden recobaya karşı çıkıyorum sadece diğerleri ideal transfer olurlar

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya tamam diyelim ki ben haksızım siz haklısınız bu recobayı torino neden bırakıyor bu kadar iyi ise
                    italya ula orası..

türkiye değil..

tabi orada ekstradan mali durumu biraz bozulan kulübü yerin dibine yollarlar..

italyada recobaya verdiğin paranın karşılığını alamaman mümkün..
                    futbolun katliam gibi oynandığı tek yerden bahsediyoruz.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kıymetli kardeşim merhaba ,yorumlarını beğenerek okuyordum bu yorumuna kadar.Fatih için kendi evladımız dedin .Fatihe kadar Hüseyinde bizim evladımız kadromuzda hazır adam.
                      bence de huseyin kalsın
                      hatta ersun yanal onu ilk onbir oynatacağına inanıyorum
                      ama iyi para verirlerse gitsin tabiki bizde daha iyisini alalım

Yorum

italya ula orası..

türkiye değil..

tabi orada ekstradan mali durumu biraz bozulan kulübü yerin dibine yollarlar..

italyada recobaya verdiğin paranın karşılığını alamaman mümkün..
                        futbolun katliam gibi oynandığı tek yerden bahsediyoruz.
                        Fatih recobayı torinodayken hiç izlemedim. Ben okuduklarıma,istatistiklere bakarak yorum yapıyorum. İzleyen varsa bilgilendirsin bizi ...

Yorum

• gelecekler tamamda elden çıkarılacak futbolcuların hepsi duruyor. gitse de olur kalsa da olur musa büyük, çağdaş atan gitti.

şu andaki takım kadrosunu tam olarak kim sayabilir. toplam kaç futbolcumuz var?
                          EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• recoba,aımar inanılmaz yetenekte oyuncular.
                            bu tarz deneyimli oyuncu mutlaka alınmalıdır.
                            taraftarı heyecanlandıracak isimler gerek.

Yorum

• Recoba İnter'de yıllarca yatarak para aldı . Adam Moratti'nin kankası gibi birşey di ama artık tak dedi geçen sene kiraladılar bu sende elden çıkarmaya uğraşıyorlar . Recoba'yı istemem bende. Bu tarz doymuş , futbolunun sön dönemine girmiş adamları almak doğru değil bana göre .

Yorum

• Recoba beğenilmez olmuş ha vay bee ...

Bu arkadaşlara Albayrak lazım ne çabuk unuttunuz o günleri ...
                                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

Yükleniyor...
                                X