Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Belki o Torino'yu istemiyordur.Nerden biliyonuz?
    Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
    Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
    N.F.Kısakürek

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      rakitici aldığı için
      Bu lincoln'ün iş görmez ya da artık kaliteli olmadığı anlamına gelmez.
      Varsa Schalke kadar -yoruma açık- , bizde alırız Modric'i...Ama yok.

Ha bu arada , evet , yeri geldiğinde alemin en akıllısı biziz.Karadenizliler...Hiç şüphem yok.

Bu arada Zafer için , eğer alınırsa - ki öyle görünüyor - , süper bir transfer yapılmış olur.
      Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• ççççççççççççççç
        İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu alemin akıllısı bizmiyiz

Yorum

bu alemin akıllısı bizmiyiz
          Mustafa Keçeliye elden çıkarabildiğimize göre olabiliriz.Peki biz bu ülkenin yetiştirme yurdumuyuz topluyoruz u-17 leri yoksa büyük klupmüyüz?

Yorum

• İlk olarak josehakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Zafer yelende Sona Yaklaşılmış arkadaşlar Kesin bizde hayırlı olsun
            Gece gece Transfer haberi OKUYUN

Trabzon iki süper Lejyoner getiriyor

Zafer Yelen ile her konuda anlaşan yönetim, kulübünü ikna etmeye çabalıyor. Transferin bitmesi an meselesi

Zafere doğru

Zafer Yelen ile her konuda anlaşan yönetim, kulübünü ikna etmeye çabalıyor. Transferin bitmesi an meselesi.

Transferin hızlı takımı Trabzonspor, Zafer Yelen'de de mutlu sona çok yaklaştı. Uzun süredir ilgilendikleri 22 yaşındaki gurbetçi oyuncu ile büyük ölçüde anlaşan bordo-mavili yöneticiler, geçen sezon Bundesliga'ya veda eden kulübü Hansa Rostock'u ikna etmeye çalışıyor. Transferin 1-2 gün içinde bitebileceği belirtiliyor.

ROSTOCK'UN ELMASI
            Ümit Milli Takımımızda da forma giyen Zafer, beyin görevini üstlendiği Hansa Rostock'un en önemli oyuncuları arasında yer alıyor. Almanya'da 'Rostock'un elması' olarak anılan genç yıldız, ortada oynamasına rağmen 20 maçta 1 gol attığı geçen sezon dışında genelde takımın en skorer isimleri arasında yer alarak dikkat çekti.
            Demeki ben baska Zafer Yeleni seyretmissim

Yorum

• Hvorje Cale Hırvat Milli takımından son anda çıkarılmış arkadaşlar bnada bugun arkadaş söledi kavga mı etmiş nee öle bişiy diodu

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu lincoln'ün iş görmez ya da artık kaliteli olmadığı anlamına gelmez.
                Varsa Schalke kadar -yoruma açık- , bizde alırız Modric'i...Ama yok.

Ha bu arada , evet , yeri geldiğinde alemin en akıllısı biziz.Karadenizliler...Hiç şüphem yok.

Bu arada Zafer için , eğer alınırsa - ki öyle görünüyor - , süper bir transfer yapılmış olur.
                vallahi ne derseniz diyin ersun hoca varken kömür olmaya aday fosiller bu takımdan içeri giremez.

Lincoln yediği cezalar sonucu takımını şampiyonluktan edince satıldı...

Ayrıca çeyrek parasına rakitic alındı

Yorum

• ....

İlk olarak Baggio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Demeki ben baska Zafer Yeleni seyretmissim
                  Başka Zafer YELEN mi alla alla nerde

Yorum

• İlk olarak martinpetrov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mustafa Keçeliye elden çıkarabildiğimize göre olabiliriz.Peki biz bu ülkenin yetiştirme yurdumuyuz topluyoruz u-17 leri yoksa büyük klupmüyüz?
                    Ağzından bal damlıyor

Yorum

• Trabzonspor'da bir transfer daha

Trabzonspor, uzun süredir transferi için girişimlerde bulunduğu G.Birliği'nden Engin Baytar ile anlaşmaya vardı.

Trabzon'un Engin için Başkent kulübüyle yapılan pazarlıklarda büyük oranda anlaşmaya vardığı, bu hafta içinde de kesin olarak transferini bitireceği belirtildi.
                      Bu arada Senegalli El-Hadji Diouf'un Trabzonspor'a önerildiği öğrenildi.
                      En son josehakan tarafından düzenlendi; 17.06.2008, 02:58. Sebep: hata

Yorum

vallahi ne derseniz diyin ersun hoca varken kömür olmaya aday fosiller bu takımdan içeri giremez.

Yüzde yüz dogru yorum. Lincoln Almanyada en iyi 10numaraydi. Ama Hocasiyla ve sik sik Kirmizi kart görüyordu.

Yorum

Evet ama , schalke'ye gittiği için.
                          Trabzona isteyelim bakalım , lincoln'ün kaç katına gelir ?

Neyse,

Daha öncede söylemiştim.Bunların hepsi fikir alış verişi...

Alınsa da alınmasa da ,

Allaha çok sükür ki - " Vardır hocanın bir bildiği "
                          Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Lincoln buraya 5 milyon euroya glse 1.25 e alınmış oluyo RAKİTİC 6.5e geldi ben o transferi takip etmiştim Managerde Ögrencimdi de oyüzden

Yorum

Lincoln buraya 5 milyon euroya glse 1.25 e alınmış oluyo RAKİTİC 6.5e geldi ben o transferi takip etmiştim Managerde Ögrencimdi de oyüzden
                              Bırakın bu manager işlerini oyun değil transfer işi

Yorum

Lincoln buraya 5 milyon euroya glse 1.25 e alınmış oluyo RAKİTİC 6.5e geldi ben o transferi takip etmiştim Managerde Ögrencimdi de oyüzden
                                5 senelik kontrati var Rakitic'in. 600.000Euro senede aliyor. Lincoln 2 milyondan üstün bir para aliyordu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X