Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Antsaz dünkü maçda oynamadı neden acaba?
    adam isvec macında berbattı galiba ondan
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Baskayaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tony silvia-serkan-giray-egemen-cale-selcuk-hüseyin-colman-yattara-gökhan-umut kadro bu beyler.....
      sağ bek serkan yerine buğra
      hüseyin yerine 1 sol açık
      colman,selçuk göbekte
      buda benim kadrom olurdu

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mehmet Batdal ümit milli oldu abi .

tff.org oyuncu bilgilerinden bakabilirsin .
        Sagol kardes, burada cok övülen bir futbolcu. Sahsen hic bir bilgim yok. Ama sadece 3 kere mi Milli olabilmis, ilginc
        TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
        TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• İlk olarak töre61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          orta sahayı nasıl dizdin?hangisi solda?ya da birisi defans önüne mi koydun?
          iki ön libero bu sistem tam uygun..
          Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            adam isvec macında berbattı galiba ondan
            herkes iyi dediydi isveç maçı için?ben izleyemedim de maçı???
            üç büyük var;bir de en büyük var!!!

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Antsaz dünkü maçda oynamadı neden acaba?
              Isvec macinda 5'li defansla oynadilar, oynayan 3 stoperden birisiydi ama Rusya macina 4'lu defansla ciktilar ve kesik yiyen bu eleman oldu.
              Su adamin alinmasini hic istemiyorum, son derece gereksiz bir transfer olur eksiklerimiz varken....

Yorum

• Kötü oynadığından kesilmedi Antzas, Sadece sistem değişikliği oldu ve Rusya gibi bir takıma karşı 5'li defans uygun gelmedi Rehagel'e. O 3 lüden Krgyakos Antzas Dellasdan taibki kesiği Antzas yedi.Ama bende istemiyorum bunu 7-8 sayfa önce belirttiğim gibi.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• ben de barış' ın biraz abartıldığını düşünüyorum.
                  uzun yıllardır alt yapıdan bir yıldız çıkartamadığımız için hepimizde bir kurtarıcı hevesi belirdi özellikle fatih ve gökdeniz gittikten sonra hepimiz bir süpermen arıyoruz...
                  barış ı ilk oynadığı kupa maçında ben de çok beğenmiştim ama daha sonra oynadğı maçlarda gerçekten çuvalladı. tabiki genç oyuncu hata yapacak ama gerek yaptığı top kayıpları, gerek silik futbolcu gerekse fiziksel yetersiliği beni en azından bu sene için ondan çok ciddi bir verim almamız konsununda umutsuzluğa düşürdü.
                  tabi bir de şöyle bir durum var, ersun hoca ile ilk defa sezon başı kampına katılacak, muhtemelen ersun hoca ona ciddi bir kondüsyon ve dayanıklılık yüklemesi yapacaktır, sonrasına hep birlikte bakacağız.
                  son 3 maçta hiç umut vaadetmeyen gençlere bile şan verilirken barış' a hiç şans verilmemesi de beni ersun hoca2 nın barış' a bakış açısı konusunda şüphelendiriyor. neyse bekleyip göreceğiz ama bu sene sol tarafı barış' ın alıp götümesini beklemek biraz fazla hayalcilik olur düşüncesindeyim.
                  buğra konusunda yazılanlar umarım doğrudur çünkü bu takımda hala bizim sağbekimiz olabilecek dört dörtlük bir oyuncu yok.
                  bu takıma bir sol açık alındıktan sonra kampı bekleyip gençleri de görüdükten sonra diğer yabancı haklarımızı kullanmanın daha akıllıca olacağını düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak töre61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    herkes iyi dediydi isveç maçı için?ben izleyemedim de maçı???
                    eger iyi oynasaydı rusya macında kesik yemezdi defansta 1 o oynamadı diger maca bakarsak adam cok agır onu yabancı hakkımızı bu kadar kötü kullanmamalıyız
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• tamam fotomac'a güvenilmez ama böyle de bir haber var;

Sylva krizi

Para konusunda taviz vermeme kararı alan bordo-mavili ekip Akinfeev ve Zuberbuehler için girişim yapmaya hazırlanıyor.

Taviz verilmeyecek
                      Trabzonspor
                      'da Sylva şoku yaşanıyor. Bordo-mavili yöneticilerin her konuda anlaştığı ve ön protokol yaptığı Senegalli kalecinin menajeri fiyat yükseltince transfer çıkmaza girdi. Yöneticiler, Tony Sylva ile temasa geçerek transferde önceki şartların geçerli olduğunu belirtip menajerin tutumunu
                      eleştirdi. Resmi imzanın bu yüzden geciktiği ve taviz vermeyeceği açıklandı.

B planı Akinfeev
                      Bordo
                      -mavili kulüp, Senegalli kaleci Tony Sylva'yı transfer etmek için son ana kadar uğraşmayı planlıyor. Ancak olası bir anlaşmazlık durumunda B ve C planı da hazır tutuluyor. Buna göre Trabzon, Sylva konusunda sorun yaşarsa CSKA'nın kalecisi İgor Akinfeev'e teklif götürecek. Üçüncü sırada ise İsviçre Milli Takımı'nın 3. kalecisi Pascal Zuberbuehler var.
                      Cevat KOL

neyse, her iste bir hayir vardir...

Yorum

• İlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben de barış' ın biraz abartıldığını düşünüyorum.
                        uzun yıllardır alt yapıdan bir yıldız çıkartamadığımız için hepimizde bir kurtarıcı hevesi belirdi özellikle fatih ve gökdeniz gittikten sonra hepimiz bir süpermen arıyoruz...
                        barış ı ilk oynadığı kupa maçında ben de çok beğenmiştim ama daha sonra oynadğı maçlarda gerçekten çuvalladı. tabiki genç oyuncu hata yapacak ama gerek yaptığı top kayıpları, gerek silik futbolcu gerekse fiziksel yetersiliği beni en azından bu sene için ondan çok ciddi bir verim almamız konsununda umutsuzluğa düşürdü.
                        tabi bir de şöyle bir durum var, ersun hoca ile ilk defa sezon başı kampına katılacak, muhtemelen ersun hoca ona ciddi bir kondüsyon ve dayanıklılık yüklemesi yapacaktır, sonrasına hep birlikte bakacağız.
                        son 3 maçta hiç umut vaadetmeyen gençlere bile şan verilirken barış' a hiç şans verilmemesi de beni ersun hoca2 nın barış' a bakış açısı konusunda şüphelendiriyor. neyse bekleyip göreceğiz ama bu sene sol tarafı barış' ın alıp götümesini beklemek biraz fazla hayalcilik olur düşüncesindeyim.
                        buğra konusunda yazılanlar umarım doğrudur çünkü bu takımda hala bizim sağbekimiz olabilecek dört dörtlük bir oyuncu yok.
                        bu takıma bir sol açık alındıktan sonra kampı bekleyip gençleri de görüdükten sonra diğer yabancı haklarımızı kullanmanın daha akıllıca olacağını düşünüyorum.
                        bende abartildigini düsünüyorum. Oynadigi maclarda verdigi görüntü kesinlikle ileride iyi bir oyuncu olacagi ama bu haliyle sampiyonluga oynamak istiyorsak ilk 11 biraz zor yer bulmali.
                        Belki son 15-20 dk oyuna girebilir. Daha cok eksigi var bu cocugun.

Yorum

• şampiyonlar liginde son yıllarda nerdeyse her sene son 16'ya kalan takımın stoperini bir maça bakarak harcıyorsunuz ya bravo

Yorum

• Tolga
                            Egemen Giray
                            Tayfun Cale
                            Hüseyin
                            Selçuk Colman

Yattara Barış

Gökhan

Selam millet...Samsundan bir TS sevdalısıyım...adım Fatih....kadro bu ve benzeri şekilde olabilir....stoperde tecrübeli birisi....orta alanda biraz daha ofansif birisi....barışın yerinde daha güçlü bir sol açık olabilir....çift forvete geçtiğimizde gönlümden geçen hüseyinin yedeğe geçip umutun fotvete monte edilmesi...ve 4-4-2 veya 4-1-3-2 gibi bir düzenin oluşması....Ama benim için isimlerin çok fazla önemi yok...yürek ve istek önemli....takım olabilmek önemli....beraber hareket edebilmek önemli...hatırlayın ziya dönemini tekke gökdeniz szimkoviak yattara hücum gerisi savunma..ve hatta bu 4 lüden artı olarak birde savunma bekliyorduk...o 4 lü tüm gücüyle rakip 11 le mücadele edip gol atıyolardı...fenada değillerdi ama düşününki onlara geride kalan sağ ve sol beklerde katılsın...ara sıra stoperler katılsın,,,sıksık orta alandaki ön libero ve diğerleride katılsın...o zaman o kadar yorulurmuydu yattaramız tekkemiz ve diğerleri....
                            diceğim odur ki tek tek isimlere bakmayın..eğer o formayı giymişlerse yeteneklidirler ama sadece yetenek yetmiyor...reali hatırlayalım dünyanın en büyük yıldızlarını topladı sonrada maçlarda nerdeyse nal topladı...takım olabilmek önemli...futbolcu teknik kadro ve taraftar birlik olabilmeli....
                            Maçları kazanmaları önemli evet ama bence en önemlisi oynadıkları oyun....hücum futbolunun gereklerini yerine getirsinler dahada doğrusu büyük takım olgusunu kabullensinler ve kanıksasınlar ona göre sahaya çıksınlar...artık kontra atak oynayan bir ts izlemek istemiyorum...helehele ligin orta ve düşük sınıf takımlarına karşı....biz hücum ederiz rakibi sahasına kapatırız şut çekeriz gol atar yada kaçırırız topu gezdiririz ordan orya ordan orya ...sahaya biz hükmederiz...yinede yenilirsek üzülmeyiz takımımızı alkışlarız...ki bu şekilde oynarsanda kaybedeceğin maç sayısı çok ama çok az olur.....neyse çok yazdım sanırım....
                            Çok mu şey istiyorum ya da hakkım olmayan bişeyi mi istiyorum ne dersiniz?????
                            KARARDI KARADENİZ.....BU GELEN TRABZONSPOR MUDUR ???

Yorum

• İlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben de barış' ın biraz abartıldığını düşünüyorum.
                              Barış hem yetenekli hemde zeki bir oyuncu Arkadaşında dediği gibi biz Trabzonda altyapıdan oyuncu çıkaramadığımız için Barışın özelliklerini abartıyor olabiliriz. Belkide bu sezon altyapıdan çıkmuş bir yıldızımız olmayacak ilke kez bu sezon kadroda..

bu arada barış gibi yetenekli ve aklıyla top oynayan cok topcu gördüm halısahalarda... BArışdan beklentilerimiz kısa vadeli olmamalı barış disiplinli bir şekilde cok çalışır ona söylenen açıklarını kapatmak için uğraşırsa 2 yıl sonra omuzlarımıza alacağımız yıldız olur inşallah..
                              .....J U S T W A I T I N G........

Yorum

• Gel Sylvam Gelll
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X