Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu nasıl bir transfer politikasıdır...alınan adamların hiçbiri hocanın istediği adamlar değil...iyi futbolcular olsa idi ya fatih hoca milli takıma alırdı ya da istanbul kulüpleri kapardı...hocayla yönetim anlaşamıyor...yakında yolları ayırırlar...ondan sonra yönetim de istifa eder...sezon başlamadan büyük başkan nuri ve büyük hoca ziya geri döner...onun için bir kaç iyi basan ön libero almalıyız...

Çok "objektif" ve bilimsel bir yorum mu oldu ne?
    İçindeki düşmanlara inat, başarıda ben ya da benim desteklediğim adamlar yoksa başarı gelmesin diyen hainlere inat, bizden görünüp bizden olmayanlara inat, her türlü felaket tellallarına inat, bütün provakatörlere inat;
    SADRİ BAŞKAN+ERSUN HOCA+GERÇEK TARAFTAR bir gün TRABZONSPOR'umuzu ŞAMPİYON yapacak!!!
    Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• Ben Ersun Hoca ile sezonu tamamlayabileceğimizi sanmıyorum.. bu da benim şahsi düşüncem kimseleri de bağlamaz. ayrıca yönetimimizin de aynı kanaat de olduğunu düşünüyorum. belkide bir yolunu arıyorlardır onu göndermek için yani planları gizlide olabilir sinsi de olabilir.. uzun lafın kısası ; ben Ersun hoca da takımımızı özlediği başarılara ulaştıracak heyecan ve hırs göremiyorum sanki emanetçi gibi duruyor orda...

Yorum

• Ünyeli..

Ersun yanal gençlerdeyken Gökhan defans oyuncusuydu...

Ayrıca Sami Haypia ve Hasseilbank Samsun'dan topçu olmaz diye gönderildi...

Keza Appiah...

Hatta belkide o beğendiğin Ziya, Uğur Boral ,Serkan Çalık ve Barış Özbek'i bunlardan bizde çok var dye almadı..

Yani olur böle vakalar...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Nurettin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ; ben Ersun hoca da takımımızı özlediği başarılara ulaştıracak heyecan ve hırs göremiyorum sanki emanetçi gibi duruyor orda...
          Trabzonspor'un bu sezon attığı tüm gollere bak
          acaba son 10 yılda gollere bu kadar sevinen birisini hatırlıyormusun??

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ünyeli..

Ersun yanal gençlerdeyken Gökhan defans oyuncusuydu...

Ayrıca Sami Haypia ve Hasseilbank Samsun'dan topçu olmaz diye gönderildi...

Keza Appiah...

Hatta belkide o beğendiğin Ziya, Uğur Boral ,Serkan Çalık ve Barış Özbek'i bunlardan bizde çok var dye almadı..

Yani olur böle vakalar...
            onları geçtim quaresma barcelona'da beğenilmeyip gönderildi şimdi real madrid istiyor
            keza riquelme de öyle

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor'un bu sezon attığı tüm gollere bak
              acaba son 10 yılda gollere bu kadar sevinen birisini hatırlıyormusun??

Hatta futbolcusuna bu kadar içten sarılan biri ben görmedim Şenol hocadan beri...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Adamın biri çıkıyor ve önce "Bu takımı Ersun Hoca kurmadı. Yönetim kurdu. Onun istediklerinden bir tanesi dahi alınmadı" diyor..

Daha sonra da utanmadan bir gazete kupüründen alıntı yaparak "Ersun Hoca zorla bu adamı bize aldırdı. Hem de bir dünya paraya.." diye burada çığırtkanlık yapıyor..

Biz de bu "objektif" komediyi keyifle izliyoruz burada
                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Ünyeli Murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ünyeli Murat tarafından yazılan

Ersun Yanal nereden nereye..
                  05 Haziran 2008 Perşembe 14:13
                  Yanal 6 yıl önce G.Birliği'ni çalıştırırken, "Bundan futbolcu olmaz" diyerek sattırdığı Gökhan Ünal için Traebzon'a 5 milyon saydırdı!

Trabzon'un hocası Ersun Yanal 6 sezon önce G.Birliği'ni çalıştırırken, "Bundan futbolcu olmaz" diyerek K.Erciyes'e sattırdığı Gökhan Ünal'ı bu kez 5 milyon euroya geri aldırdı.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal bundan 6 sezon önce Gençlerbirliği'ni çalıştırdığı dönemde Başkan İlhan Cavcav'a Gökhan'la ilgili olarak, "Bundan hiçbir şey olmaz. Ben bunu asla oynatmam" deyince Cavcav'ın Gökhan Ünal'ı 10 bin YTL'ye Kayseri Erciyesspor'a sattığı ortaya çıktı.

Astronomik rakam verilecek

O dönemde Gökhan'ı takımdan kovduran teknik Direktör Ersun Yanal, bu kez bu oyuncuyu ısrarla isteyince Trabzonspor, Kayserispor'a sadece bonservis bedeli olarak 5 milyon euro ödeyecek. Golcü oyuncuya ise 3 yıl için 4 milyon 250 bin euro gibi yüksek bir rakam verilecek.

ben bir şey daha söylemiyorum........
                  Bundan bisey olmaz, bunu oynatmiyorum dedigine inaniyorsan helal olsun yani. Daha ne diyelim. Teknik direktör bir oyuncuyu kadrosunda düsünmeyebilir. Ama bu lafi kesinlikle söylemez. Hele Ersun Yanal hic söylemez. Ayrica Gökhan Ünal kendisini sonradan gelistirdi. O zamanlar böyle iyi oynamiyordu. Ersun Yanal'in esas istedigi oyuncunun Burak Yilmaz oldugunu söyleyeyim bir de. Burak yan cizince Gökhan Ünal'i aldilar. Yoksa israrla isteme diye bir sey de yok ortada. Ne oldugu belli gazetelerden aldigin alintilarla tezini destekliyorsan senin Trabzonsporlu oldugundan bile süphe duyarim.
                  "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                  "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                  Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    onları geçtim quaresma barcelona'da beğenilmeyip gönderildi şimdi real madrid istiyor
                    keza riquelme de öyle
                    Tamam canım kardeşim haklısında,onları gönderen teknik direktör mü var şimdi onları isteyen takımların başında

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tamam canım kardeşim haklısında,onları gönderen teknik direktör mü var şimdi onları isteyen takımların başında
                      sonuçta beğenilmeyip gönderildiler ve sonraki durumları ortada

Yorum

Hah kadro şimdi tamam işte...
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adamın biri çıkıyor ve önce "Bu takımı Ersun Hoca kurmadı. Yönetim kurdu. Onun istediklerinden bir tanesi dahi alınmadı" diyor..

Daha sonra da utanmadan bir gazete kupüründen alıntı yaparak "Ersun Hoca zorla bu adamı bize aldırdı. Hem de bir dünya paraya.." diye burada çığırtkanlık yapıyor..

Biz de bu "objektif" komediyi keyifle izliyoruz burada
                          Ayrica Ersun Yanal; Cale, Colman ve Ceyhun'u bizzat kendisi ve yardimcisinin izledigini ve öve öve bitiremedigini söyledi Ergun Ata, kendisiyle yaptigi bir söyleside.
                          "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                          "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                          Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

Evet Rijkaard hala takımın başında

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ayrica Ersun Yanal; Cale, Colman ve Ceyhun'u bizzat kendisi ve yardimcisinin izledigini ve öve öve bitiremedigini söyledi Ergun Ata, kendisiyle yaptigi bir söyleside.
                              bu açıklama olumlu(bizim için) olduğundan o habere inanmazlar
                              ama aynı gazetenin olumsuz bir haberine hemen inanırlar

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Evet Rijkaard hala takımın başında
                                yok sonunda kovuldu

Yorum

Yükleniyor...
                                X