bu nasıl bir transfer politikasıdır...alınan adamların hiçbiri hocanın istediği adamlar değil...iyi futbolcular olsa idi ya fatih hoca milli takıma alırdı ya da istanbul kulüpleri kapardı...hocayla yönetim anlaşamıyor...yakında yolları ayırırlar...ondan sonra yönetim de istifa eder...sezon başlamadan büyük başkan nuri ve büyük hoca ziya geri döner...onun için bir kaç iyi basan ön libero almalıyız...
Çok "objektif" ve bilimsel bir yorum mu oldu ne?
İçindeki düşmanlara inat, başarıda ben ya da benim desteklediğim adamlar yoksa başarı gelmesin diyen hainlere inat, bizden görünüp bizden olmayanlara inat, her türlü felaket tellallarına inat, bütün provakatörlere inat;
SADRİ BAŞKAN+ERSUN HOCA+GERÇEK TARAFTAR bir gün TRABZONSPOR'umuzu ŞAMPİYON yapacak!!!
Çok "objektif" ve bilimsel bir yorum mu oldu ne?
İçindeki düşmanlara inat, başarıda ben ya da benim desteklediğim adamlar yoksa başarı gelmesin diyen hainlere inat, bizden görünüp bizden olmayanlara inat, her türlü felaket tellallarına inat, bütün provakatörlere inat;
SADRİ BAŞKAN+ERSUN HOCA+GERÇEK TARAFTAR bir gün TRABZONSPOR'umuzu ŞAMPİYON yapacak!!!
Yorum