Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar inanmıyacaksınız ama vikipedi'de engin baytarı Trabzonspor'a transfer etmişler.
    yaw buradaki arkadaşlar çok hızlı walla
    helal olsun
    inşallah resmiyet de kazanır
    McLas was Here

Yorum

• Arkadaşlar bırakın şu vikipedi'yi rahat. Döndü fotomaç gazetesine koskoca viki.
      "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• Şu anlık sadece haber61 sitesinde çıktı,diğer sitelerde böyle bir haber yok.Ama engin ile ilgilenildiği sitelerde kısa süreli olarak geçmişti.Sol kanat için takımın bir oyuncuya ihtiyacı vardı Engin ile bu sorun çözülebilir.2-3 sene içinde çok şey beklediğim oyunculardan biri.Eğer bu transfer gerçekleştiyse türkiye'den alınabilecek oyunculardan birini daha almış durumda oluyoruz.Önümüzdeki hafta başı bu transferin netleşeceğini düşünüyorum
        "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar şu Engin için kaynak kimdir Ahmet abi mi ?
          wikipedia
          üç büyük var;bir de en büyük var!!!

Yorum

• Bu mesajımdan sonra Gökdeniz ve Milli Takımla ilgili gelecek olan mesajlar koşulsuz olarak silinecektir...

Yorum

• TS Engin Baytar ile anlaştı
              14 Haziran 2008 / 19:43
              Trabzonspor uzun süredir peşinde olduğu Engin Baytar ile anlaştı.

Trabzonspor uzun süreden beri transfer etmek için uğraştığı Gençlerbirliği'nin orta saha oyuncusu Engin Baytar ile anlaşma sağladı.
              Gençlerbirliği'nde oynayan Trabzon doğumlu futbolcunun transferindeki bonservis sorunu bu kulüple yapılan uzun görüşmeler sonucunda anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Kaynak:
              . .
              . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
              . .

Yorum

• ligtv de enginle ilgili herhangi bir haber vermedi...sadece ankaragücü ile gençlerbirliğinin haberlerini verdi bide milli haberleri verdiler...istanbul takımlarının habelerinide vermediler..
                .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Engin Baytar, (d. 11 Temmuz 1983, Almanya), Gençlerbirliği'nin Maltepspor'dan transfer ettiği orta saha oyuncusu.2008 yılından itibaren Trabzonspor forması giyecektir.
                  vikiped e bunları yazan sapık kim acaba yahu..

Yorum

• dedikodulara inanmayın resmı sitede yayınlandıkdan sora bence inanın sora hüsrana uğramayalım resmı sitede açıklansın çoşkusunu hep beraber yaşarız
                    ŞaMPiYoN TRaBZoNSPoR

Yorum

• Engin'i aldık mı sahi? Ayman gitti takaslık kimi veriyoruz? Ve takaslıklar ne olacak eğer Türkiye'den transferi kapatırsak?
                      En son Travelair tarafından düzenlendi; 14.06.2008, 21:53.
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ya bu rusya da oynayan zirkov süper adam..
                        onun gibi bi sol kanat bulsak süper olacak ya
                        McLas was Here

Yorum

• Ben, Engin Baytar transferinin büyük ihtimalle gerçekleştirildiğini düşünüyorum. Kulübümüze hayırlı uğurlu olsun...
                          Akl-ı selim taraftarların tuttuğu takım: Trabzonspor => SAÜ-TS

Yorum

• Arkadaşlar yeni geldim...

6'dan itibaren bir gelişme var mı..?
                            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

bu arada resmi sitede oyuncu sayımız 34 oldu. şu giden oyuncuları da silseler diyorum. daha net ve güzel bir tablo olur. bu arada gökhan ünal hala yok listede
                              KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

Yükleniyor...
                              X