İlk olarak Emo91 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol Güneş
-
İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenerede yazıyor
wikipedia deme ne olur
kesin bizden biri yazmıştırMcLas was Here
Yorum
-
İlk olarak vaslat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHence, over speculation in Turkish media has reported Trabzonspor will make an 8 million euro offer to Real Zaragoza to lure him to Turkey
doğruysa güzel
Yorum
-
İlk olarak kafkaS_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenerde yaziyor bu ??
Yorum
-
hayırlı olsun da aldık mı engini?Başkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak... Hz.Ömer (R.A.)
https://twitter.com/saityildiz61
Yorum
-
İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildialdık
mı??
kimseden ses çıkmıyor ki yaa?
Kesinlikle aldığımızdan emin olabilirsiniz.
Luckdown ve coolank teyit ettiler. Onlara güveniyorum.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla abi v yerine w kullansan sana çok ses ederim ben ama w 'den kaybediyorsun. Kötü bir alışkanlık olmuş.
Kesinlikle aldığımızdan emin olabilirsiniz.
Luckdown ve coolank teyit ettiler. Onlara güveniyorum.
evet alışkanlık oldu ama nesine ses edeceksin onu anlamadım?
madem öyle hayırlı olsun o zaman..başkanın burayı takip ettiğine bir kez daha inandımMcLas was Here
Yorum
-
Arkadaşlar inanmıyacaksınız ama vikipedi'de engin baytarı Trabzonspor'a transfer etmişler.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
Yorum