Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu başlık çığrınddan çıkmışş Eskiden burada transfer haberlerini takip ederdik
    Fantezi yapıyo insanlar artık burda.. son 2-3 sayfaya bakıyorum sadece geyik

Yorum

• İlk olarak emhhre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      linki bulabilirsen yazarmısın merak ettim yada hangi sitenin linkiydi?
      yazdım arkadaşım...kesin bişey demiyorum çünkü bende orda okudum yani...

http://www.trabzonspor.mobi/2008/06/...-seferberligi/
      Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
      Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Arkadaslar hep 10 numara ariyoruz ama su kadro daha iyi olmaz mi?

----------------Sylva--------------------
        Abdurrahman---Antzas---Giray-----Cale
        ------------------Selcuk---------------
        Yattara--------------------------Colman
        ------------------Baris---------------
        ----------Gökhan-----Umut (Eren)-----
        "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
        "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
        Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çok saol biraz yalan haber kokusu var ama neyse hayırlısı
          En son Emre HIZAL tarafından düzenlendi; 12.06.2008, 21:18.
          Oy TRABZON TRABZON yaşa şanunla yaşa
          "ŞAMPİYON" yazacaksun yeniden dağa taşa
          Oy TRABZON TRABZON yık yeşil sahaları
          Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları....

Yorum

• benim anlamadığım bişey var wikipedia da aimarın newcastle ile ilgili hiçbişey yazmıyo ama trabzonla adı geçiyo aimarın newcastle anlaştığını yazan bi kaç arkadaş vardı o yüzden dikkatimi çekti...
            Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy

Yorum

• modric ile kranjcar izledikten sonra hüseyin ile ayman'ın futbolu bırakmaları gerektiğini düşünüyorum...
              poetricus

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ama Erdal abi Bmn'nin anasayfasında Yıldıray'ın transferi hakkında Murat Aydın tarafından yazılmış yazı bile varÜzerine formalar bile giydirildi.

Bu yöntemi onaylamasam da işe yaradığı kesin...Benzer yöntemi geçen sene aziz yıldırımö da uygulamıştı...Murat ın dahli yoktur eminim ) Her şey Trabzonspor için..Umarım ne kasdettiğimi anşamışsındır...Tekrar ediyorum her iki isimde gelmeyecek...
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Burada transfer dısında hersey konusulmaya baslandı sayfalar dolusu bosseyler yazacagamıza keske aldıgımız futbolcuları konussak ama maalesef göremiyorum Trabzonsporumuzun forvet hattında Gökhan Ünal ve Umut Bulut gibi 26 ve 25 yasında iki kaliteli golcü var bunlara birde 21 yasında 1.90 cm boyunda Eren Görür alındı önemli özellikleri olan o fizigine ragmen 100 metreyi 11 saniyede kosan önemli yıldız adayı

Orta sahanın ortasında Hüseyin ve Serkanın yanına Selcuk ve Colman Ceyhun alındı ayrıca burada Ferhat ve Yusufda alternatif olarak mevcut

Defansın soluna ciddi takviyeler yapıldı Hırvat Cale Dardanelden alınan İsmail ve en son olarakda Hamburgdan alındıgı iddaa edilen Fatih Altundagla bu bölge güclendi defansın sagına gelince Dardanelden gelen Bugrayla Pazardan gelen Abdulaziz burada forma bulmaya yakın isimler yoksa ne Serkan nede Tayfun bu bölgede gercek anlamda verimli olamiyorlar

Defansın ortasına gelince Egemen Giray alındı orada gecen seneden Tayfun Cora kaldı buraya tecrübeli bir oyuncu sart oda herkes bu konuda hemfikirki Yunan Paraskevas Antsacz insallah alınır

Bizim en sıkıntılı oldugumuz bölgeler orta sahanın sagı ve solu Orta sahanın sagında Yattara var ama orada baska alternatifimiz yok orta sahanın solundaysa Barıs haricinde futbolcumuz yok o yüzden özellikle oratnın soluna sol ayaklı tecrübeli bir isim alınmalı mevcut ülkemizdeki futbolcuları düsünürsek yabancı olmalı diye düsünüyorum

Ayrıca orta sahaya teknik ve güclü bir oyuncuda alınabilir genc olması gelecek acısından tercihimdir mevcut sartlarda bilinen isimler Zafer Yelen Nuri sahin ve Özer Hurmacı olarak göze carpıyor ikincisinde Bjknin gözü var Özeri Ankara ucuyor o zaman en mantıklı tercih Zafer Yelen olarak göze carpıyor

Adnan Güngörü unuttum ortanın sagında degerlendirilebilir zaman zaman kalması faydalı bence

Kale emin ellerde Tony Tolga Onur ve Yakup bu bölgeyi rahatlıkla koruyacaktır
                  2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Beyler lutfen aimar ve yıldıray isimlerini unutalım yada ben unuttum siz unutun cünkü hayal kırıklığına uğrayacaksnız ve onlar gelmediği takdirde kim bilir bu kadar harika transfer hiçe sayılacak.

Yorum

• İlk olarak emhhre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çok saol biraz yalan haber kokusu var ama neyse hayırlısı
                      bide şunu dene istersen

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        benim anlamadığım bişey var wikipedia da aimarın newcastle ile ilgili hiçbişey yazmıyo ama trabzonla adı geçiyo aimarın newcastle anlaştığını yazan bi kaç arkadaş vardı o yüzden dikkatimi çekti...

wikipedia da istedigin degislikligi yaparsın

cristiano ronaldo trabzonda istersen gir yap

Yorum

• bncede Kadro böyle olabilir

-----------------------sylva--------------------

serkan -----antsaz---------egemen(giray)-------------cale

-----------------selcuk-----------colman

yattara--------------------------------------------barıs

-----------------umut
                          ------------------------------------Gokhan
                          http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak brutalize tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            wikipedia da istedigin degislikligi yaparsın

cristiano ronaldo trabzonda istersen gir yap

hadi yaaa)) bilmiyodum onu neyse

Yorum

• ne diye ugrasıyoruz getir Fatih Tekkeyi 10 numara 9 numara 8 numara 7 numara bilmem kac numara hepsine gider

Yorum

Yükleniyor...
                              X