Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 'Özer Hurmacı Fenerbahçe'de' iddiası!

Fenerbahçe, Ankaraspor'un genç yıldızı Özer Hurmacı'nın transferi için mavi-beyazlı kulüple anlaşmaya vardı. İHA'nın servis ettiği habere göre Özer Hurmacı gelecek sezon Fenerbahçe forması giyecek. Sarı-lacivertli kulübün Özer'in transferi için Ankaraspor ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin Ümit Milli Takım'la birlikte Fransa'da bulunan Özer'le anlaşmaya vardığı ve genç futbolcuyla Türkiye'ye dönüşünde sözleşme imzalayacağı kaydedildi. Özer'in transferi için daha önce Ankaraspor ile Galatasaray anlaşmaya varmış, ancak iki kulüp arasında şartlar oluşmayınca transfer gerçekleşmemişti. 21 yaşındaki başarılı oyuncu orta sahada görev yapıyor.
    Sporx'ten: Konu ile ilgili henüz Fenerbahçe kulübünden resmi bir açıklama gelmiş durumda değil. Turkcell Süper Lig'de devre arasında Özer Hurmacı ile kısa bir röportaj gerçekleştirmiştik, okumak için tıklayın

23.05.2008
    Kaynak : İHA

Yorum

• selcukla hala sözlesme imzalanmadimi..hayal kirikligi yasamaya basliyorum
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• @ of_le

laftan anlamıyosunuz galiba eklenmiş haberleri eklemeyin diye yüz defa söylendi
        Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak mustafa gürsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Saydığınız futbolcuları teker teker ele alalım veya grup grup .....

Ogün ve Abdullah fenerbahçeye giderken her iki tarafında haysiyeti vardı. Normal bir transfer hikayesi. Ogün ve Abdullah bizde forma giyerken fb den puan almak amacıyla yalan konumuşmudur!!!

Çağdaş bjk ile bağlarını koparıp geldi bizlede sornu olmamıştı

Serkan transferi ise klasik bir transfer öyküsü.

Gelelim şu şişirilmiş büyük forvete. Sezonun ilk maçına çıkmışsın. Saha içerisinde yenemediğin takımı başka türlü yenme yoluna gidiyorsun. Bazı embesil taraftarlarımız bunlarada fırsat verdiler. Lakin hiç bir şey kafama metal bir cisimle vurdular cümlesini açıklamaya yetmez. Bu yalancılıktır, bu haysiyetsizliktir, bu hırsızlıktır vb.

Bize hırsız haysiyetsiz futbolcu lazım değil. Üç puan içim haysiyetini şerefini satan yarın neler için nelerini satabilir!!!
          ewt size hasan hüseyin ayman celalettin ömer rıza tarzı oyuncular lazım
          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kardeşim tekrardan yaparsan sorun olmaz ben su sitedeyim
            AYARLARLAN FALAN OYNADINMI AG BAGLANTILARIM FALAN....

Yorum

• İlk olarak of_le tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Morais IsrarıTarih: 23.05.2008 10:13:58 (4095 okuma) Trabzonspor taraftarları Fernando’dan vazgeçen yönetimden duran top ustasını istiyor.
              Trabzonspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Belçika’da kamp kuran teknik patron Ersun Yanal’ın aklı fikri Brezilya’da. Fernando için yönetimle uzlaşı sağlayamayan Yanal, bu kez Vasgo da Gama takımın beyni ve duran top ustası Morais için bastırıyor.

Trabzonspor taraftarları da takımda Brezilya rüzgarının esmesinden yana. Marois’in özelliklerini bilen ve internetten izleyen Bordo-Mavi aşığı taraftarlar bu oyucuya formanın giydirilmesini istiyorlar. Yönetimin Gustavo’dan sonra kime yöneleceği belirsiz.

Bu çocuğu alabileceğimize inanmak isterim ama inanamıyorum...
              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak mustafa gürsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yavaş gel

Ne rooney i ya Milli takım geçmişini açıklayın bana Veya birisi bana mehmet yıldızın son 4-5 yıldır hangi takımlarda oynadığını söylesin

Mehmet yıldızı bu yıl izleyeceğiz bakalım ne olacak Hangi takımda olursa olsun şişme oluğu ortaya çıkacak

Mehmet yıldız 3 umut bulut 12 burak yılmaz eder.
                THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Egemen'in durumu belirsiz

Bursaspor'da sözleşmesi sona eren takım kaptanı Egemen Korkmaz'ın durumu belirsizliğini koruyor. Egemen Korkmaz'ın menajeri Erdinç Şehit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oyuncunun transferiyle ilgili Bursaspor Kulübü yöneticileriyle görüşmelerin sürdüğünü bildirdi.
                  Egemen'in takımdan ayrılmak istemediğini belirten Şehit, ''Kaptan, takımında kalmak için uğraş veriyor. Kendisi tam bir Bursa ve Bursaspor aşığı. 'Bursaspor'dan gideyim' diyen biri de değil'' dedi.
                  Şehit, görüşmelerin 3-5 güne kadar sonuçlanacağına inandığını sözlerine ekledi.

23.05.2008
                  Kaynak : AA

Yorum

• İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu çocuğu alabileceğimize inanmak isterim ama inanamıyorum...
                    NEDENKİ???

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      selcukla hala sözlesme imzalanmadimi..hayal kirikligi yasamaya basliyorum
                      değerli kardeşim hayallerin selçuk la kısıtlanacak kadar darmı ?

Yorum

• takımımızın transfer politikası çok iyi aldığımız oyuncular 23 yaşlarında böylesi daha iyi..
                        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                        ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Nurettin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          değerli kardeşim hayallerin selçuk la kısıtlanacak kadar darmı ?
                          bi futbolcunun adı ne kadar çok geçerse değeri gözümüzde o kadar artıyor bunu farkettim.

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            takımımızın transfer politikası çok iyi aldığımız oyuncular 23 yaşlarında böylesi daha iyi..
                            EwT orda haklısın sol kanat veya oyun kurucu da genc bı oyuncu olursa cok ıyı olur...dinamik bi takım oluruz..

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              selcukla hala sözlesme imzalanmadimi..hayal kirikligi yasamaya basliyorum
                              ironi yapma usta

herkes algılayamıyor
                              Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu Elton a Bayildim ben burada Takimsiz yaziyor Mansareden bile daha iyi SÜPER!!!!!!!!!

Buradada Videosu var:

Süper bir sol acik

http://www.metacafe.com/watch/610499..._xavier_gomes/
                                geride kalmasin, bence mutlaka alinmali, yonetime baski yapalim, yada agaoglu sozunu bunu alipta gerceklestirsin

Yorum

Yükleniyor...
                                X