Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    30 metre'den gecen hafta atmisdi.
    bugün kafayla atti golü
    allah allah ben sitesine girdim öyle bir şeyler yazıyor yada yanlış tahmin ettim
    aynen böyle yazıyordu;
    28.) Toooooooooor für Haching. Zillner bringt einen Freistoß aus 30 Metern halbrechter Position in den Strafraum, der heute verabschiedete Gülselam schleicht sich hinter dem eben erwähnten Spizak durch und köpft die Kugel unhaltbar für Knödler zum 1:0 ins Tor.
    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
    ~Twitter ~

Yorum

Teklif gelen futbolcu olursa bunu yönetim olarak değerlendiririz.

Şener: "Teklifi değerlendiririz"
      Trabzonspor başkanı Sadri Şener mevcut futbolculara transfer teklifi gelmesi halinde yönetim olarak bunu değerlendireceklerini söyledi.Başkan Şener kulübün çıkarlarını korumak zorunda olduklarını ifade ederek” Resmi teklif gelmesi halinde yönetim olarak bunu değerlendiririz. Ciddi teklifle karşımıza kim gelirse o konuyu yönetim olarak düşünürüz.Tüm futbolcularımız için bunu yapar teklifi değerlendiririz.

Colman Hüseyin ile aynı mevkide oynuyor Hüseyin'e birkaç yabancı talip ver teklif gelmesi halinde Hüseyin'i verir misiniz şeklindeki bir soruya da başkan Şener “Hüseyin dahil hangi futbolcumuza teklif gelirse gelsin,hepsini değerlendiririz. Yönetim olarak oturur karar veririz. Hem kulübün hem futbolcunun menfaati varsa göndeririz. Tabiî ki hocamızın da görüşü önemli Hocamızın kalmasını istediği futbolcuların yerini dolduramayacaksak kimseyle pazarlık yapmayız .Yani kalması gerekeni de vermeyiz.”dedi
      ii demiş baskanumuz guzel konusyo adam .. helal
      bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        allah allah ben sitesine girdim öyle bir şeyler yazıyor yada yanlış tahmin ettim
        aynen böyle yazıyordu;
        28.) Toooooooooor für Haching. Zillner bringt einen Freistoß aus 30 Metern halbrechter Position in den Strafraum, der heute verabschiedete Gülselam schleicht sich hinter dem eben erwähnten Spizak durch und köpft die Kugel unhaltbar für Knödler zum 1:0 ins Tor.
        baska bir oyuncu orta yapmis 30 metreden ceyhun'da kafa'yi vurup golü atmis,demek istiyorlar

Yorum

aynen böyle yazıyordu;

Kafa ile Gol atmis
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• yonetımın sag gosterıp sol vurma ıhtımalı sıze gore kac..
            bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• Özer'i iyi motive etmek gerek . İstekli oynadığı maçlarda kaybettiği topu 30 metre kovalayan bir oyuncu . Fiziksel olarakta oynadığı bölgelere göre ortalamanın oldukça üstünde .

Tekniği ve saha hakimiyeti kusursuza yakın ama yetmiyor . Özer'e "sorumluluk vererek" ( Rabbit doğru saptama , katılıyorum ) üzerinde ısrar etmek gerek .

Onu Alişen ile Ufuk ile karıştırmamak için dört önemli sebep var .

1-Alman altyapı sistemi ve ona kazandırdığı futbola bakış açısı .

2-Tam olarak futbolcu fiziğine sahip .

3-Kendini kısmen kanıtladı . Milli takımlarda düzenli olarak 11de şans veriliyor . Yıl içinde farklı mevkilerde oynamasına her yıl 3-4 maçın anahtar futbolcusu oluyor .

4-Prestij ; galatasaray alamadı , diğer istanbul taraftarlarınında ona olan ilgisi üst seviyede .

4 maddeden haraketle ; Giray ve Ceyhun'u aldık . Selçuk ve Özer'ide alırsak daha önce yaşanmamış bir şey gerçekleşecek .

Yorum

• önceki senelerde nasıldı burası şimdi nasıl devam başkan yönetime hep destek tam destek

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Özer'i iyi motive etmek gerek . İstekli oynadığı maçlarda kaybettiği topu 30 metre kovalayan bir oyuncu . Fiziksel olarakta oynadığı bölgelere göre ortalamanın oldukça üstünde .

Tekniği ve saha hakimiyeti kusursuza yakın ama yetmiyor . Özer'e "sorumluluk vererek" ( Rabbit doğru saptama , katılıyorum ) üzerinde ısrar etmek gerek .

3-Kendini kısmen kanıtladı . Milli takımlarda düzenli olarak 11de şans veriliyor . Yıl içinde farklı mevkilerde oynamasına her yıl 3-4 maçın anahtar futbolcusu oluyor .

4-Prestij ; galatasaray alamadı , diğer istanbul taraftarlarınında ona olan ilgisi üst seviyede .

4 maddeden haraketle ; Giray ve Ceyhun'u aldık . Selçuk ve Özer'ide alırsak daha önce yaşanmamış bir şey gerçekleşecek .
                  4. maddeye katılmamak elde değil son yıllarda görülmüş şey değil doğrusu
                  sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı

Yorum

• ceyhunun takımı 3-1 yaptı durumu
                    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                    ~Twitter ~

Yorum

baska bir oyuncu orta yapmis 30 metreden ceyhun'da kafa'yi vurup golü atmis,demek istiyorlar
                      30 metreden kafayla gol

Rekor olmalı
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Rota Kosta Rikalı
                        Trabzonspor'da yeniden Belçika seferi başladı. Transferde gençlere yönelen Trabzonspor aradığı forveti gökte ararken Gent'te buldu. Belçika'nın Gent takımında forma giyen 22 yaşındaki Kosta Rikalı forvet Bryan Ruiz González takibe alındı.

1,86 m boyundaki 22 yaşındaki genç forvet bu yıl oynadığı 32 maçta 11 gole imza atarken 6 da asist yaptı. Son vuruşlardaki ustalığı ile göze çarpan golcünün tekniğinin de göz doldurduğu öğrenildi. Topla dripling özelliğinin mükemmel olduğu öğrenilen genç golcü Kosta Rika milli takıma adına çıktığı 8 maçta da 3 gol kaydetti. Genç golcünün aranan özellikte olduğu bildirilirken şu an ki sorunun Gent takımının istediği yüksek bonservis bedeli olduğu öğrenildi.

Ayrıca Trabzonspor İsviçre'nin Basel takımında oynayan gurbetçi futbolcu Eren Derdiyok içinde girişimlerini sürdürüyor. Şuanda İsviçre milli takımında bulunan gurbetçi futbolcunun menajeri ile görüşmeler devam ediyor.
                        TRABZONSPOR
                        https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

ceyhunun takımı 3-1 yaptı durumu

Haftaya 1 Mac daha oynayacak. Diger Oyuncularimizdan daha kisa Tatil yapacak.
                          Bence simdi tam Kirmizi Kart görme zamani

Yoksa Allah korusun son Macda sakatlanirda basimiza is acmis oluruz.
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Özer'i iyi motive etmek gerek . İstekli oynadığı maçlarda kaybettiği topu 30 metre kovalayan bir oyuncu . Fiziksel olarakta oynadığı bölgelere göre ortalamanın oldukça üstünde .

Diğer yorumların gibi bu yorumuna da katılıyorum.Bu adam iş yapar.
                            Ne için yaşıyoruz..........

Yorum

• başkan c.tesi'ye kadar opsiyon var dedin bitmeden şu opsiyon kullanalım

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Haftaya 1 Mac daha oynayacak. Diger Oyuncularimizdan daha kisa Tatil yapacak.
                                Bence simdi tam Kirmizi Kart görme zamani

Yoksa Allah korusun son Macda sakatlanirda basimiza is acmis oluruz.
                                bunca zaman ekmeğini yediği takıma bunu yapmaz bence. yapmamalıda..

Yorum

Yükleniyor...
                                X