Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransferler patliyor arka arkaya helal olsun...selcuk büyük ihtimal geliyormus dogrumudur sence
Yorum
-
İlk olarak trab61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyonetimin haberi yok galiba. dun gece konustuk bu konuyu,bilen varsa lutfen mail atsin kulube veya ersun hocaya. ben hayran kaldim hatta boyle bisey gormedim yahuu.
sozlesmeside bitmis bostaymis su anda. takip edecem eltonu goreceksiniz iyi bir kulube gidecek. ama pesine dusse yonetim kesin alir onu. cunmu simdiye kadar ust duzey kulublerde oynamamis. brezilyada basladi sonra stau bukarete gitti en sonda misirda oynadi. simdide bosta.
yattara sagda elton solda umut kesin 30 barajini asar bide ortaya ibricici aldikmi kesin sampiyonuz forvete bile ihtiyacimiz kalmaz bence.bir SEVDADIR trabzon.......
Yorum
-
Doğal olarak yeni transfer edilen oyuncuların yanı sıra geçtiğimiz yıl kadroda bulunan ancak sözleşmesi yenilenmeyecek ya da sözleşmesi olmasına rağmen kadroda düşünülmeyecek bazı isimlerin de Trabzonspor’dan ayrılacaklarına değinen Hacısalihoğlu, “Bu oyuncularımızla asla kişisel bir sorunumuz olmadığı gibi hiç biriyle de insan açıdan herhangi bir sıkıntı yaşanmamıştır. Hedefimiz sadece seneye yeni bir ekip oluşturma yönündeki düşüncemizi hayata geçirmektir” değerlendirmesinde bulundu.
sözlesmesi yenilenmeyecek futbolcular:tolga moawad cagdas musa
sözlesmesi devam etmesine ragmen gönderilecekler:erdinc jabi hasan ahmet jefferson ömer rıza murat ocak mustafa keceli adnan güngör .......2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...
Yorum
-
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi adam lafin sonunada gelirselcuk büyük ihtimal geliyormus dogrumudur sence
bekleyip görelim...Giray ile Selcuk kesin diyordum bakalim Selcuk gelecek mi..
Transferler devam edecek......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
-------------------------------------onur kıvrak-------------------------------------
------------musa-------------(?????)tayfun--------------giray--------------cale----------
-----------------------ayman--------------------colman-------------------- --------
----------------yattara-------------(????????)-------------------barış memiş-----------
---------------------------------(?????????????)umut bulut---------------------------
Yorum
-
İlk olarak SercanTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIste bunu cok guzel dedin!!! biz yonetimden oyuncu transferi istiyoruz , gec kaldiklarinda veya herneyse, hemen kiziyoruz!
simdi bu transferler yapildiktan sonra yeni formalar cikinca herkes almali!! gerekirse 2 tane almaliyiz!! hersey Trabzonsporumuz icin!!
Yorum
-
İlk olarak oflimfatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-------------------------------------onur kıvrak-------------------------------------
------------musa-------------(ceyhun) tayfun--------------giray--------------cale----------
-----------------------ayman--------------------colman-------------------- --------
----------------yattara------------(elton)-------------------barış memiş-----------
---------------------------------(rukavına ) umut bulut---------------------------bir SEVDADIR trabzon.......
Yorum
Yorum