Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• abi bunlar yalan diye bilirim , jentzsch kesinlikle trabzonspora gelmicekmis , 20.04.2008 tarihli alman yazisinda söyle bir yazi var :
    jentzsch trabzonspor ile görüstü ama sonradan türkiyede oynamama karari aldi ve manejeri aciklama yapdi , türkiyeye gitmeyecek.

abicim saten bizim böyle kalecilerle ilgilenmemiz yanlis. bize tolga yi pisirecek kaleci lazim (bartez, dudek, frank rost)

kaynak:
    http://www.rp-online.de/public/article/sport/fussball/bundesliga/558032/Wolfsburger-Jentzsch-sagt-Trabzonspor-ab.html
    En büyük TS

Yorum

• İlk olarak mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ağbi kaynak nedir acaba?
      KAYNAK : http://www.karadenizgazete.net/haber...php?h_id=31832

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Baskan diyorki istanbul takimlarindan oyuncu almam, song afrikada mi oynuyor?
        Başkanımız o lafının yanında, 'Fener bize Alex'i verirse, neden almayalım' demişti.

Bence Song da GS'nin en iyi oyuncularından biridir ve bize çok faydası olur.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şimdi yüreğimizi ve aklımızı ve de vicdanımızı önümüze koyalım...

Bendeniz -youtube denen illetten pek anlamam ama- Umut Bulut'un özellikle Bursa, Rize ve Kayseri'ye attığı gollerin ağırlıkta olduğu bir kaç youtubevideosu hazırlasam...

Bu videoların yanında Umut Bulut'un gol ve asist istatistiklerini yazsam...

Bunun yanında oynadığı takımın - Türkiye Ligine yakın bir lig olsun diye- Romanya Ligi'ni geçen sene 4. bu senede de 6. bitirdiğini yazsam...

Hemen yanına da Umut Bulut ile ilgilenen Ajax takımının haberlerini koysam....

Ve desem ki Sadri Şener Umut Bulut adlı bu topçuyla ilgileniyor...

Aramızdan kaç kişi "Aman ha elini çabuk tut Sadri Başkan, Hertha elimizden kapacak yoksa" demez...
          Buraya da yazma gereği duydum...

Acep nedendir?

Yorum

• İlk olarak erol-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor Simon’u bitirdi
            Wolfsburg kulübü, tecrübeli kaleci için Bordo-Mavililer ile anlaştıklarını açıkladı

Trabzonspor, 1 numaralı kaleci adayı Simon’un işini sessizce bitirdi... Wolfsburg kulübü, yeni sezonda kaleyi tecrübeli bir isime emanet etmeyi planlayan Trabzonspor yönetimi ile anlaştıklarını açıkladı. Wolfsburg kulübünün internet sitesinden yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz yıl Trabzonspor’dan transfer ettiğimiz Marcelinho’nun kalan bonservis ücreti karşılığında Simon’un bonservisini Trabzonspor’a vereceğiz” denildi. Wolfsburg kulübünün bu açıklaması üzerine top Trabzonspor yönetimine geçti. Trabzonspor yönetimi, Simon ile görüşüp, maddi konularda anlaşması halinde transfer gerçekleşecek.
            sessizce mi? zimbabwe'deki ücra bir köydekiler bile duydu ya artık simonla ilgilendiğimizi

Yorum

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yaşı 31 den fazladır...
              song 36 yalında benim bildiğim(gerçek yaşı
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Song 1976 dogumlu
                TRABZONSPOR 1967

Yorum

• ya ne song u .bırakın songo mongu gidin hırvatistana,balkanlara alın... gelin......
                  Delinse yer, çökse gök yansa kül olsa dört yan,
                  Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
                  Yıldırımdan tipiden kasırgadan yılmayan,
                  Ölümlerle eğlenen tunç yürekli Türkleriz…

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Song'un yaşını küçülttüğü söyleniyo.Tahminen 2-3 yaş daha büyüktür.

Yorum

• bırakın

bırakın alllah aşkına song denilen adam her sezon en az 2 ay sakat 1ayda milli maça gider kesin işimize yaramaz derim onun yerine stepanov tarzı gelecek vadeden oyuncular almamız lazım bu arada yusuf (denizli) hernan losada - mansare de ilk almamız gereken adamlardır diyorum

Yorum

• İlk olarak cengizalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bırakın alllah aşkına song denilen adam her sezon en az 2 ay sakat 1ayda milli maça gider kesin işimize yaramaz derim onun yerine stepanov tarzı gelecek vadeden oyuncular almamız lazım bu arada yusuf (denizli) hernan losada - mansare de ilk almamız gereken adamlardır diyorum
                        songU istemeyip yusuf'u almamızı istemen bir garip kaçtı.ben ikisini de istemem açıkçası.ama song mu yusuf mu derseniz tabi ki song derim...
                        Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                        my name is onur....
                        Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• size bi haber yaziyimm....okuyun....

ŞANSAL BÜYÜKA: Geçen hafta İstanbul’a gelen en kötü takım Trabzonspor demiştiniz. Denizli’yi gördükten sonra fikriniz değişti mi? – Hayır değişmedi. Trabzon’un yanına Denizli’yi koydum. Hocam dün aynı saatte Trabzon maçı var ve Sivas maçı var. Yayıncı olarak biz 4 maçı yayınlıyoruz. 5 yayınlayamıyoruz. Sen olsan hangi maçı yayınlardın?

ŞANSAL BÜYÜKA: Hocam Trabzon maçını yayınlasanız ben boğazda yemeğe giderdim. Ama Sivas maçını yayınladınız ben yemeğe gidemedim gittim maçı izledim.

ERMAN TOROĞLU: Şöyle bir tepki geliyor. “Biz büyük değil miyiz? Diye.

ŞANSAL BÜYÜKA: Şuan değilsin abi.

ERMAN TOROĞLU: Büyüklüğüne bir lafımız yok ama şuan bakınca sıradan bir maçın ötesine geçemiyor ligde. Ama Sivas maçına bakıyoruz zirveye doğrudan bağlantılı e dönüyoruz rakibine bakıyoruz düşme hattı için bağlantılı. E neyin tepkisini veriyorsunuz?

ŞANSAL BÜYÜKA: Şu anda yıldız Sivas. Tabi ki ben Sivas’ın maçını izleyeceğim abi. Trabzon’dan bana ne ya! Çok iyi maç oldu Sivas maçı da.

ERMAN TOROĞLU: Kötü maç da olabilir ama sonuçta şampiyonluğa oynayan bir takım var ortada.

artik kimse takmiyo bizii beyler...su halimize bakkk...elin denyosu sansal ve ermanda artik her bku diyo,.trabzonda oturan arkadaslara ricam..son mac fener macini izlettirmesinler kimseyee..bakalim neler olucak.ipler bizim elimizde..biz maca gelemiyoz..sampiyonlugu cozecek belki o mac..herkese sesleniyom biseyler yapalimda turkiye izlemesin su macii..lig tv bakalim ne yapcak sonra
                          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Erman Toroğlu'ndan bana ne ya?

Ne ekleme gereği duyuyorsunuz buraya ?

Kaale alanınız var mı ?

Seneye görüşeceğiz o " edit "le..
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              songU istemeyip yusuf'u almamızı istemen bir garip kaçtı.ben ikisini de istemem açıkçası.ama song mu yusuf mu derseniz tabi ki song derim...
                              hocam yusuf istikrarlı bi tablo sergiliyo ayrıca tek başına maç kazandırabilecek bi adam bence kadroda b ulunması lazım diyorum bonserviside yok yanılmıyosam

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Erman Toroğlu'ndan bana ne ya?

Ne ekleme gereği duyuyorsunuz buraya ?

Kaale alanınız var mı ?

Seneye görüşeceğiz o " edit "le..

kale almak degilde sinirden deli oluyorum ya..adam iyice zivanadan cikti denyoo...gecen haftada dunya sey dedi...eskiden kendi yaptigi pislikleri unuttu ..harbi adam mis gibi davraniyo..bide eklememin nedeni son fener macina biseyler yapmalii..ben boyle dusunuyom..katilan varmi diye yazdim sadece
                                tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

Yükleniyor...
                                X