listedeki oyunculara bakarsak yapılacak transferde işvar gibi işallah yanılmayız ve özledimiz başarıyı yakalarız
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
evet barış90 kardeşim biraz çenen düşük,tamam seviyosun,heyecanlanıyosunda,
biraz daha az yazalım.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebütün avrupa peşinde bize yaramaz diyosn
O nunda ne kadar ciddi olduğu bir muamma..
Tamam belli bir kumaşı var, bu hemen belli oluyor ...
Daha yaşı 21 ..Gelişme istidadı var..Ama şöyle 2-3 sene beklersen..O da kesin değil..Çünkü futbolda yarın ne olacağı belli değil..
Bugün için ise bize derman olacak seviyede değil, benim gözlemlediğim kadarıyla..
Tabii bu bir maçlık izlenimim, ve sadece benim görüşüm..
Ayrıca kolay kolay beğenmiyen birisi olduğumu ve de hislerimde pek yanılmadığımıda belirtiyim..
Yorum
-
İlk olarak barış90 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence rota alex ve ferandaoya donsunNick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61
Yorum
-
erman kilicta siradan bi oyuncu gibi...yani ben pek begenmedim hatta yok gibi oyunda))yoksa yedekmitut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak turphan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİBB'deki Tijikuzu bizim ön liberolardan çok daha kaliteli gibi...Hem savunma hem de direk pas yapabilen bir oyuncu...
Yorum
-
Trabzonsporun futbolcusu olan ve kiralık olarak Ofsporda oynayan Zafer Cansız ın üzerinde durulması gereken bir oyuncu olduğuna inanıyorum.Bir iki yıl içerisinde önemli sıçrama yapacağını düşünüyorum.
Trabzonspor elinin altındaki bu genç yeteneği görmeli ve değerlendirmeli.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim ön liberolardan zaten herkesınkı iyi biz en iyisini istiyoruzDİNDAR AMA ADİL OLMAYANLARDANSA ADİL AMA ATEİST OLANLARIN BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VARDIR !!!
Yorum
-
yabanci transferleri icin umutluydum ama gün gectikce endiselenmeye basladim, cünkü agir travma gecirdigimiz son üc transfer sezonunda kullanilan cümleler kullanilmaya baslandi.örnek: futbolcu almak icin futbolcu almayacagiz..mide bulandirici cümlelerden birisiKORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak turphan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç ön libero arar halimiz yok ki...Bence o mevkide sadece gölge olarak sayı fazlalığı var, formanın içini dolduran alı selim bir ön liberomuz yok
Yorum
-
kesinlikle bu tunusluların alınması taraftarı değilim tunus liginde ki bir maçta vasat görüntü çizen bir futbolcunun bizim ligde neler yapacağını kestirmek pek zor olmasa gerek kesinlikle doğu bloku ülkeleri tercihimdir bunun yanında tabi bu ekole yakın futbol disiplini olan çek cumhuriyiti,sırbıstan,hırvatistan,romanya danada bir çok futbolcu bulunabilirki bunların kimler olabileceği çok kez söylendi bu forumda umarım transferde hatalar serisine devam edilmez
Yorum
Yorum