Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Quelle: transfermarketweb.com (Status: vage)
    TRABZONSPOR, Keen on Isaksson
    04.04.2008 19.10 by Marco Gori read 36
    Trazbonspor are seeking a goalkeeper, and, according to french sources, the main targets are Manchester City's Isaksson, Lille's Tony Silva, Bolton's Jaaskelainen and Koeln's Faryd Mondragon.

dördüncü ayın beşinde transfermarkt.de ye girmişler haberi
    fransız kaynaklarına göre yukarıdaki kalecilerle ilgileniyormuşuz
    Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Yıldıray Trabzon'da olsa çoktan kıyamet kopmuştu bence
      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak spotreis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        benden öncede soranlarmı oldu?
        bir kaç gün önce bu konu yine burda gündeme gelmişti

Yorum

• yan topları zayıf mı??
          yuh artık..
          mükemmel demeyin anladık da .
          zayıf da nedir??
          2002 dünya kupasını da mı izlemediniz??

yan topları gayet iyi adamın.

hele çizgide psikopat bi kaleci..
          şahsen dida dan daha faydalı olur diye düşünüyorum..

çamurlamaktan vazgeçin..
          ne zayıfı.??

Yorum

• onur'u ne kadar abarttınız.duyan rüştü sanacak,bu kaleci ile onur karşılaştırılmamalı.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak baydere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ArkadaŞlar Fransada YaŞayan ArkadaŞimi Aradim Dİyorkİ Onun ÖlÜsÜ TÜrkİyenİn En İyİ Kalecİsİ Olur Dİyor.Şu An TÜrkİyede Onun Ayarinda Kalecİ Yok Dİyor.5 Tane Volkan Ve RÜŞtÜ Eder Dİyor.tolga Onun Yaninda Yetersİz Kalir.onur Bİr Şeyler Kaparsa Kapar Dİyor.
              Fransa ligi maçlarını takip eden biri olarak bende eğer alındıysa çok iyi bir iş yaptığımızı düşünüyorum. Çok sağlam bir kaleci. Kim ne derse desin formda bir rüştüyle beraber Türkiye standartlarının üstünde bir kaleci bana göre.

Yorum

• burda fazla konuşulmadıysa kolpadır o haber. gündeminizi meşgul ettim kusura bakmayın
                Birgün herkes TRABZONSPORlu olmasın

Bırakın o şeref bizde kalsın....!

Yorum

• eleştiri yapmayı cok seviyoruz nedense.. kaleci alındı işte boşuna ne olumsuz yorum yapılıyor..
                  7n bitirdin bizi

Yorum

• dedigim gibi, bu kaleci çok faydali olacak, stresli kaleci degil, buyuk maçlardada kotu performans sergilemez sanirim, Onur ondan kapar biseyler vede 2sene sonra takimin YILDIZ'i olurrr
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

burda fazla konuşulmadıysa kolpadır o haber. gündeminizi meşgul ettim kusura bakmayın
                      çok az konuşulduğu söylenemez ama pek ihtimal verilmedi
                      ama yarın meydanda kesin olarak öğrenmeye çalışacam bunu
                      şahsen bende pek ihtimal vermiyorum doğruluğuna

Yorum

• İlk olarak 61coloman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        eleştiri yapmayı cok seviyoruz nedense.. kaleci alındı işte boşuna ne olumsuz yorum yapılıyor..
                        Benim de anlatmak istediğim bu. Her yaptığımız transfere bir kusur bulan çıkıyor nedense.

Yorum

• Trabzonspor Sylva ile anlaştı!

Ve Trabzonspor uzun süredir aradığı kalecisini buldu! Bordo mavili ekibin Senagalli Tony Sylva ile anlaştığı belirtildi! Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından izlenerek transfer listesine dahil edilden 33 yaşında Sylva'nın, salı günü Trabzon'a geleceği kaydedildi..

Spor61'in haberine göre, Lille ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan ve 4 milyon Euro bonservis bedeli bulunan Sylva'nın 1,5 milyon Euro'ya alındığı belirtildi.

Avrupa'nın en iyi 10 kalecisi arasında gösterildiği belirtilen Senegal Milli Takımının kalecisi Tony Sylva'nın son olarak Tunus-Senegal Milli maçında Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından izlendiği ve bu karşılaşmada çok beğenildiği için transfer listesine dahil edildiği bildirildi.
                          √ OKAN™ 1987

Yorum

• Beyler Tony Sylva'nın yediği ilk gole bakın

http://www.ktunnel.com/index.php/101...3ff8bd19915960
                            Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                            Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                            N.F.Kısakürek

Yorum

• futbol mundialde yıllar önce, fransada oynayan afrikalı bir kaleci tanıtmışlardı. şimdi o tanıttıkları kalecinin ismin hatırlamıyorum ama sylvia ise çok iyi bir kaleciydi. bence birinci önceliğimiz sol açıktı ama tekrar hayırlı olsun diyelim

Yorum

arkadaşlar yanlış anlamazsanız bişey sormak istiyorum. yönetim yıldırayla ilgilenmiyoruz demeçleri veriyor sürekli ama benim trabzondaki arkadaşlar yıldırayı zorluda görmüşler iki gündür orda kalıyormuş, pek inanmak gelmedi içimden aslında. sizin bir bilginiz varmı bu konuda? amacım farklı bi tartışma değil sadece eğer öyle bişey varsa yani trabzondaysa burda bilenler vardır ondan

Kardeş yok öyle bir şey...Yıldıray konusunda henüz somut bir gelişme yok. Olunca duyulur zaten ...
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Yükleniyor...
                                X