Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tümer mi..
    kendimi boğazdan atarım..

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      metin yatti sen geldin yatin kardesim..ses getirecek su bu diyor..tüm özellikleri birlestirince ip uclarida yildirayi gösteriyor..basinda cikmayan birisi ise.suana kadar basinda cikmayan bir isim ama bu transfer ses getirecek dersiniz olur biter basinda cikmayan bir isim söyledin oda ayranic ama bence bunu söylemen inandiriciligi zedeler..ben metin kardesin samimi olduguna inaniyordumda senin bu ayranic lafindan sonra emin degilim
      e arkadasim öyle de canimi ye.. gitmeyin hau usagin üstüne da.. aciklamiyorsa bir bildigi vardir. maksat dikkatleri dagitip konu'nun artik bukadar ciddiye alinip bu adami bukadar köseye SIKI$TIRMANIZI engellemek ise Ayranic yerinde bir laf idi basinda haberi cikmamis ancak ses getirecek bir transfer biz Trabzonspor seyircilerini bekliyor.. bu konu hakkinda bukadar yorum yapalim ve bu konu ilerleyen günlerde bizler icin bir sürpriz olsun diyorum
      KaNuNSuZ oFLu ™
      aDiM aDiM SaMPiYoNLuGa.. TeK RaKiBiMiZ THY iDi oDa DüSTü...
      (Düsen ucakda canini kaybedenleri saygiyla aniyorum)

Yorum

• ya konuyla ilgisi yok ama bu radyoda bordomavi.net'i kim soyluyo. ilk duydugumda dardonet anladim. dondurma ismi zannettim

Yorum

• nerde bu yönetim yaa ula açıklayın işte,
          en azından transfer bitti diyipte adamın canını sıkmayın
          7

Yorum

• İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ha pardon, Sadri Baba..
            Respect
            ula zeyyat sen misun yoksanori napay nooori

Yorum

• İlk olarak KaNuNSuZ oFLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              buarada metin abi adini sir gibi sakladigin transferi bende biliyorum.. kaynaklarimiz ayni ve bu haber dogru arkadaslar seneye gelecek 10 numaramiz ile sampiyonuz.. isin en güzel yönü ise bu ise en cok istanbul takimlari fitil olacak.. onlara bir sezonda iki kapak agir gelecek
              Abi sen de oflusun bende..Hade özel mesaj at bani hadi

Yorum

• Brezilya SürpriziTarih: 08.06.2008 22:38:08 (503 okuma)

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ani bir kararla Brezilya’ya gitme kararı aldı.
                Burada bazı maçları izleyecek olan Yanal’ın özellikle 10 numara üzerinde duracağı öğrenildi. Yanal bir süre önce Fernando’u yu almak istedi ancak bu transfer hikayesi başlamadan bitmişti. Ersun Yanal’ın özellikle Vasco de Gama’da oynayan Morais’i izleyeceği belirtiliyor.

Takagazete.com
                En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 09.06.2008, 02:43.

Yorum

• İlk olarak DaNGeR_BoY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ula zeyyat sen misun yoksanori napay nooori
                  buda güzel...

nörüciiiim
                  7

Yorum

• erdal abi al şimdi
                    istanbul takımlarına kapak bilmem ne.

gel de çıtayı düşük tut şimdi..

Yorum

• Noori, buyuklarini kesti sigara iciy... birinici shigarasi
                      twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• Kanunsuz oflu, kanunsuzun geldiği yer bir büyüğümüzün lakabı mı eğer oyle ise bak akraba bile çıkabiliriz ona gore yap bi kıyak habu hemşerine...
                        Oy TRABZON TRABZON yaşa şanunla yaşa
                        "ŞAMPİYON" yazacaksun yeniden dağa taşa
                        Oy TRABZON TRABZON yık yeşil sahaları
                        Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları....

Yorum

• İlk olarak KaNuNSuZ oFLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          e arkadasim öyle de canimi ye.. gitmeyin hau usagin üstüne da.. aciklamiyorsa bir bildigi vardir. maksat dikkatleri dagitip konu'nun artik bukadar ciddiye alinip bu adami bukadar köseye SIKI$TIRMANIZI engellemek ise Ayranic yerinde bir laf idi basinda haberi cikmamis ancak ses getirecek bir transfer biz Trabzonspor seyircilerini bekliyor.. bu konu hakkinda bukadar yorum yapalim ve bu konu ilerleyen günlerde bizler icin bir sürpriz olsun diyorum
                          yok sIkIstirilmasini bu lafin engellemez..kendisi engelleyebilirdi ama bence oda bunu birazda istedi
                          neyse basinda cikmamis ama ses getirecek birisiyse gelecek sese bakariz..ben zaten pek basina yansimamis birisi oldugunu düsünüyordum..hirvat ve romen di tahminlerim ama ordanda ses getirecek kimse gelmiyor aklima..bakalim avrupa kupasinda oynayan takimlardan birisidir belki..
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• buldum ula. madem kapak olcakmış bu istanbullulara
                            adriano nereye koyarsan koy oynar adam. durduğu yerden şut çeksin yeter.

Yorum

• İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Noori, buyuklarini kesti sigara iciy... birinici shigarasi
                              onun ben ta...
                              7

Yorum

• Arkadaşlar... Saat 23:00 , 24:00'ten itibaren yeni bir gelişme var mı..?
                                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

Yükleniyor...
                                X