Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Söylenenlere göre iyi kaleci.Hayırlı olsun.İnşallah Tolga ve Omura çok şey öğretir.

Yorum

• Trabzonspor'da imzalar yarın da sürecek

09 / 06 / 2008 16:08

Bordo-mavili kulübün Akçaabat Sebatspor'dan Necdet Kaba, Zafer Aydoğdu, Arsinspor'dan Mustafa Yumlu ve Selçuk Yıldırım ile yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde saat 12.00'de sözleşme yapacağı belirtildi.

Birkaç genç oyuncuyla daha görüşmelerin sürdüğü ve olumlu sonuç alınması halinde imza sayısının yarın artabileceği kaydedildi.

Bu arada, Fransa'nın Lille takımında oynayan Senegalli Kaleci Tony Sylva'nın görüşülen birkaç kaleciden biri olduğu ve şu ana dek bir anlaşma sağlanmadığı bildirildi.
      AA

biz sylva'yı aldık mı almadık mı?
      Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kimi aldilarki
        Jan Simak.....

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          benim için farketmez
          morais aimar yıldıray.

kafaya koydularsa 10 numara transferini allah selamet versin.
          bana hepsi uyar.

AMİİİİNNNNNNNNNN.....
          morais aimar yıldıray keşke böyle bir oyuncu olsada karışımlarını alsak
          ama ayrı ayrıda razıyım

Yorum

• 33 yaşındaymış baya tecrübeli demekki
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kimi aldilarki
              jan Simak.....

Yorum

• Bordo-mavili kulübün Akçaabat Sebatspor'dan Necdet Kaba, Zafer Aydoğdu, Arsinspor'dan Mustafa Yumlu ve Selçuk Yıldırım ile yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde saat 12.00'de sözleşme yapacağı belirtildi.
                bunlar A takımda mı oynayacak
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bi sol açık çok acil olarak lazım. Önce sol açık. Oyun kurucudan, 10 numaradan falan çok daha önce bi sol açık lazım

Yorum

• İlk olarak Baggio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Jan Simak.....
                    adam stuttgartla anlasmis, 2010a kadar... daha nisanda imazalamis

Yorum

• benim bildigim.....Yildiray senede 2.5milyon Avro senede aliyor.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        marcelinho da büyük bir nam ile trabzona geldi.ne kadar formasi satildi?sayet yildirayin bonservisi elinde olsa durum degisirdi.sadece yildirayin masrafi belki karsilanirdi.ama kulübüne ödemeniz gereken en az 4-5 milyon euro var.bu paralar az paralar degil.hele birde 13 milyon euro civarinda harcama yapilan bir dönemde böyle bir transfer beklenemez.bilmem anlatabildim mi?
                        abi aldın kağıt kalemi ele başladın para hesabına..
                        tutan tutuyor hesabını bize ne.

gökdenizden gelen paralar. istanbuldaki işadamlarına kitlenen kombinelerden gelen paralar..
                        kulübün kasasından para çıkmış mı bu transferlere çok merak ediyorum.. ve çok az olduğunu da tahmin ediyorum..

üstüne de bana ne diyorum.
                        harcayana da güveniyorum harcatana da..

onlar tutsun hesabını..
                        10 numara olayı olmasaydı basına sızdırılmazdı.

alacaklar bi oyunu yönlendiren adam..
                        sen boşver parasını.
                        kulübü batıracak bi yönetim yok başımızda.
                        alıyorsa kaynağını da ayarlamıştır..

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bunlar A takımda mı oynayacak
                          hayir,pilot takimda iyice pisecekler.biz nice böyle pismesi gereken oyuncular gördük.bircogu 2.lig a kategorisinden yukariya cikamadi.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            marcelinho da büyük bir nam ile trabzona geldi.ne kadar formasi satildi?sayet yildirayin bonservisi elinde olsa durum degisirdi.sadece yildirayin masrafi belki karsilanirdi.ama kulübüne ödemeniz gereken en az 4-5 milyon euro var.bu paralar az paralar degil.hele birde 13 milyon euro civarinda harcama yapilan bir dönemde böyle bir transfer beklenemez.bilmem anlatabildim mi?
                            Ama Marcelinho'lan, Aimar bir degil...! Aimar, Marcelinho'dan cok cok daha iyi bir futbolcu...!
                            Trabzonspor'a gelene kadar ben Marcelinho'yu tanimiyordum...! Ama Aimar'i nerdeyse herkez taniyor...!

Insallah Aimar gelir...!^^

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              adam stuttgartla anlasmis, 2010a kadar... daha nisanda imazalamis
                              Onu söyledim zaten.

Yorum

• İlk olarak Baggio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                benim bildigim.....Yildiray senede 2.5milyon Avro senede aliyor.
                                %30-40 civarı bir vergi ile birlikte alıyor..
                                onu düştüğün zaman baya farkeder..
                                türkiyede o civarda vergi zaten yok.

Yorum

Yükleniyor...
                                X