Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yunanlı alınırsa yedek kalır işte hiç mi yedek oyuncumuz olmayacak sakatlığı var cezası var
    Yedek oyuncu modelinde diiliz bence alternatifte diil direk 11'lik 2side benim tercihim Giraydan yana olurdu şahsen.

Yorum

• İlk olarak Seyit Hoca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      işin büyüsünü bozmayın Fatih....
      anlatma artık..
      sabote etmenin dr bir şerefi var di mi..?
      abi ben hiç o işe girmedim.. o işi haburanın moderatörleri bi de o engin densizi yaptı.. halı saha maçları bilmem ne..
      ben gündelik tartışmalara katılıyorum..

şurası ciddi.. futbol kültürü konusunda öğrenmeleri gereken çok şey var..

İlk olarak Oğuzhan Turhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fatih_bm :-)
      Bir şey ifade ediyormu :-)
      Yanlız avatar çok şey ifade ediyor..
      la o adam açık açık söylüyor trabzonlu olduğunu.
      lütfen. lütfen..

bm nedur.. direk bordo mavi..

ben karda yürürken iz bırakmam reca ediyorum..

Yorum

• fatih_bm ye laf yok kızdırmayın beni
        Sen ağlat biz severiz seni...
        Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
        ts_mania

Yorum

• bi ton sayfa okudum ama kimsenin forvette ki isimle ilgili bir duyumu yok galiba öyle mi???ayrıca Sadri başkanın aklında bir yıldız var onu alak için uğraşıyo ismi sır gibi saklanıyo diyen arkadaşlarımız vardı.onda bir gelişme yok mu??isim olmasada bişeyler söyleseniz.final dönemindeyim vallahi bu başlığı takip etmekten finallere bile doğru düzgün bakmıyorum.
          inadına TRABZON
          ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• İlk olarak ts_mania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            fatih_bm ye laf yok kızdırmayın beni
            fatih_bm çıktı ortaya :-)
            efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• 'Ancak bu konuda aceleci olmayacağız. Ayrıca oluşacak kadroyu bölge takımlarından istikbal vadeden genç oyuncularla takviye ederek daha da dinamik bir hale getirmeye çalıştık. Bir anlamda da sadece bir tane değil, birden fazla 61 ruhunu ve anlayışını taşıyan oyuncuyu kadroya katmayı hedefledik. Eğer ortada bir başarı varsa bu Trabzonspor'un isminin büyüklüğü ve ekonomik imkanları sonucunda ortaya çıkmıştır. Bizler ise sadece camia adına işleri yürütmeye ve beklentileri yerine getirmeye çalışıyoruz.''

Böle Bekle Gör Taktigi Hosuma gidio Helal olsun SADRİ BAŞKAN ve Hayrettin Hac.... Şİmdi alacagımız Yabancıları Ölçüp biçin ANTSZAS ve CERNAT yerli EREN ve MEHMET bunlar gelirse UFF bomba gibi takım oluruz

Yorum

• Artık stoper gereksiz transfer olur,Çok iyi bir forvet kesin almamız lazım,birde yine orta sahaya özer gelse yeterli olur...
                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bi ton sayfa okudum ama kimsenin forvette ki isimle ilgili bir duyumu yok galiba öyle mi???ayrıca Sadri başkanın aklında bir yıldız var onu alak için uğraşıyo ismi sır gibi saklanıyo diyen arkadaşlarımız vardı.onda bir gelişme yok mu??isim olmasada bişeyler söyleseniz.final dönemindeyim vallahi bu başlığı takip etmekten finallere bile doğru düzgün bakmıyorum.
                  sır vallahi..
                  bi yabancı ile anlaşma noktasındalarmış..

ama mantıklı düşününce sükse yapacak bir adamsa önümüzdeki hafta açıklanır..
                  sebep?
                  geçen gün yerel tv de açıklandığı üzre kombineler haftaya satışa çıkacakmış..

arkasına aldığı rüzgârla kombinelere hücum ettirmeye çalışacaktır yönetim..

Yorum

• Transferlerde emeği geçen herkesten Allah razı olsun.Burak'ı istemiyorum diyodum ama oda hoşgeldi.Fakat M.Yıldız nolur gelmesin kesinlkle yanlış bi transfer olur.Bize yırtıcı,hızlı,teknik bi forwet lazım.M.Yıldız gbi bi tank lazm değil...
                    facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• hüseyinden gelecek para ile iyi bir golcü almak zorundayız, ötesi yok. bir tane sol orta saha oyuncusunu söylemiyorum bile...
                      Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                      my name is onur....
                      Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sır vallahi..
                        bi yabancı ile anlaşma noktasındalarmış..

ama mantıklı düşününce sükse yapacak bir adamsa önümüzdeki hafta açıklanır..
                        sebep?
                        geçen gün yerel tv de açıklandığı üzre kombineler haftaya satışa çıkacakmış..

arkasına aldığı rüzgârla kombinelere hücum ettirmeye çalışacaktır yönetim..

Bu sene kombine almayanın aklına şaşarım
                        Kombine almayan çok pişman olacak çookk...
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Acilen istanbulda maç olmalı ki takımı bağrımıza basalım bu hazırlık maçı da olabilir...

Yorum

• Şu Terim yüzünden milli takımı izlememe noktasındayım...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Acilen istanbulda maç olmalı ki takımı bağrımıza basalım bu hazırlık maçı da olabilir...
                              Kesinlikle katılıyorum
                              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Acilen istanbulda maç olmalı ki takımı bağrımıza basalım bu hazırlık maçı da olabilir...

Tam da böyle bir maç olmalı bence...

İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sezon açılmadan hemen önce ya da kamptan hemen sonra...
                                Trabzonspor'a emek vermiş eski oyuncular ile şimdiki kadro (tabi emektarlarımız bir şekilde kazanacak)...
                                Hami --- Şota
                                Abdullah ---------------Ünal(Kaptan)---------------- Soner
                                Osman -------------------------İskender

Hamdi ---- Ogün ----- Lemi
                                Nihat
                                Yedekler: Orhan (Furtuna Orhan), Cengiz, Kemal, Metin Aktaş, Vugrineç, Arçil
                                --------------------------------------------------------------------------
                                Umut
                                Barış--------------------------------------Yattara
                                Selçuk ---------- Colman
                                Hüseyin
                                Cale - Egemen - Giray - Serkan
                                Tolga Zengin
                                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

Yükleniyor...
                                X