Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu soruyu ciddi olarak soruyorum.Neden Emrah Kol bizde oynayamaz,takip ediyormusunuz gelişimini yada maçlarını?
    Ayrıca Kocaelispor'la anlaşmış kendisi,başkanları açıkladı.
    yahu manisaya gitti takas olarak beeee

eyi geceler ben yatayrum
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• ha bide bu maçkalı,nurettin bede birisi daha vardı onlar olmayınca böyle oluyor biliyorum ben kesin sadri başkanın adamları onlar ) forumda can sınıtısını gidermeleri babında

Yorum

• İlk olarak aruwana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başkanımızın ismi sadri şener isterse alır satılmıyacak futbolcu yoktur.
        sponsor lazım ona. 10m euro fiyata satmadı istanbula..
        zooooor..

gerçi bu gece zorları konuşma gecesi herhalde...

Yorum

• İlk olarak josehakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bir TRABZONSPORLU canımı istesin veririm...? Biliyorumki o canım Degerli bir insandadır.....

LazZ_hakaN......

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ha bide bu maçkalı,nurettin bede birisi daha vardı onlar olmayınca böyle oluyor biliyorum ben kesin sadri başkanın adamları onlar ) forumda can sınıtısını gidermeleri babında
            Sende can sıkıtınmızı gideriyorsun ince esprilerinle.
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• ajanssporu takip eden var mı??
              forumu karıştıran kongre üyesi (sanki çok muhkem bişe. ben de üyeyim.) vatandaş vermiş mi yeni bilgi yorumlarında..??

adam bi taş attı 150 kişi peşinden koştuk vallahi..
              ne azimli adamlarız.

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sır vallahi..
                bi yabancı ile anlaşma noktasındalarmış..

ama mantıklı düşününce sükse yapacak bir adamsa önümüzdeki hafta açıklanır..
                sebep?
                geçen gün yerel tv de açıklandığı üzre kombineler haftaya satışa çıkacakmış..

arkasına aldığı rüzgârla kombinelere hücum ettirmeye çalışacaktır yönetim..

abicim bu sır gibi saklanan yabancı kesin mi yani bilmek önemli değil böyle bir durumun olduğunu gene Badaloğlundan mı öğrendiniz
                yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak josehakan tarafından gönderildi
                  Bari bi konu ortaya atıyımmda TARTIŞAK...demi ama

Yaw Bu FİGO'yu alsaydık olmazmıydı yhaa Öle topculardan ögrenecek çoook şey var...hemde SOL AÇIK harika bia dam teslim edilmiş olurdu vede tabiki 10numara da olurdu...ACABA?? Fİkirleriniz??
                  Şahsev ben Figo gibi bir oyuncunun Trabzonspor'dan veto yiyeceğini zannetmiyorum.. O kariyerdeki ve tecrübedeki biri eğer disiplinsizlik ya da maksatlı sakatlık sorunları çıkarmayacak ise (Ki Figo genelde oynamayı seven bir topçu ama başka sorunları var..) her takıma alınır..
                  Ha bana sorarsanız; Figo pek sevdiğim bir oyuncu değil. Bana çok sevimsiz geliyor.. Hani dediğim başka sorunları; 7 numaradan başkasını giymiyor. Çabuk arıza çıkarıyor. Pek söz dinlemiyor. Yedek beklemekten hoşlanmıyor.. Erken çıkarılmaktan hoşlanmıyor. Var da var...
                  Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sponsor lazım ona. 10m euro fiyata satmadı istanbula..
                    zooooor..

gerçi bu gece zorları konuşma gecesi herhalde...
                    Kayseride ipini koparttı o paraya 5 tane mehmet topuz alınır.
                    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Bu soruyu ciddi olarak soruyorum.Neden Emrah Kol bizde oynayamaz,takip ediyormusunuz gelişimini yada maçlarını?
                      Ayrıca Kocaelispor'la anlaşmış kendisi,başkanları açıkladı.

Arkadaşım Trabzonspor da şu an oynamaz bence... Hiç bir açıdan ... Bu arada Rizeye imza attı .. NE MANİSA NE KOCAELİ ....Emrah Kol u Manisa istedi dogru ama alamadı çünkü Rizeye imza attı ...Yakında duyarsınız ...Emrah Kol u bir ankara takımı çok kovaladı ..Bu arada ben menejer falan değilim yanlış anlaşılmasın

Yorum

• ---------------------------tolga-------------------------------------------------
                        egemen-----------giray---------------yunanlıstoper-----------cale---------------

------hüseyin------------------------

yattara--------------------colman------selcuk---------------transfer

------------------------------umut(yeni transfer)----------------------------

arkadaşlar benim kadromda bu hüseyinii satmadıkça kolay kolay takımdan kesmezler benim kadromda ondan var

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          abicim bu sır gibi saklanan yabancı kesin mi yani bilmek önemli değil böyle bir durumun olduğunu gene Badaloğlundan mı öğrendiniz
                          ahmet abi bunu söylemedi ama süpriz olacak dedi. yerli yahut yabancı adı geçmedi.
                          yabancı olduğu konusu enteresan..

bi ali ağaoğlu efsanesi geziyor trabzon sokaklarında..
                          burada biri söyledi.
                          aradım trabzonu ulen herkesin ağzında bi ali ağaoğlu..
                          yabancı yıldız bi topçu alacakmış.

her transfer döneminde reklam yapıyor. inşallah bu sefer karşılığını alırız..

Yorum

• Barış sol kanatta oynayamaz mı acaba?
                            kimse kadrosuna koymuyor çocuğu
                            T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Bilgin İÇin TEşekkürler KARDEŞ

İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şahsev ben Figo gibi bir oyuncunun Trabzonspor'dan veto yiyeceğini zannetmiyorum.. O kariyerdeki ve tecrübedeki biri eğer disiplinsizlik ya da maksatlı sakatlık sorunları çıkarmayacak ise (Ki Figo genelde oynamayı seven bir topçu ama başka sorunları var..) her takıma alınır..
                              Ha bana sorarsanız; Figo pek sevdiğim bir oyuncu değil. Bana çok sevimsiz geliyor.. Hani dediğim başka sorunları; 7 numaradan başkasını giymiyor. Çabuk arıza çıkarıyor. Pek söz dinlemiyor. Yedek beklemekten hoşlanmıyor.. Erken çıkarılmaktan hoşlanmıyor. Var da var...

SAOLSIN ben konuyu bi açıyım dedim .. saolsun Bilgi için

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Barış sol kanatta oynayamaz mı acaba?
                                kimse kadrosuna koymuyor çocuğu
                                sol ayaklı bi sol açığımız olmayacak mı hiç

Yorum

Yükleniyor...
                                X