Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    NTVSpor'da altyazı olarak geçti ama bonservisten ya da kiralıktan bahsetmedi..
    Ufukhan, Murat Ocak, Cem Demir ve Emrah Kol idi galiba.. Üstüne para da verilecek miş.. Bu durumda hepsinin bonservisi ile gittiğini sanmıyorum..
    Bu gidenlerden Emrah Kol dışında hiçbirisine üzülmedim; kaliteleri yeterli değildi zaten. Emrah Kol da artık feda olsun Selçuk ile Burak'a

Yorum

• bence kiralık gittiler bonservislerini vermemişizdir.

Yorum

• şerefsiz fatih terim affedersiniz ama bu adam gökdenize resmen küfür etti
        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• ---------Onur--------
          Musa - Egemen - Giray - Cale
          ---------Selçuk----------
          Yattara ------------Barış(transfer)
          ---------Colman---------
          ----Burak-------Umut(Transfer)

bu sisteme ne dersiniz.

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yabancı forvet lazım değilmi be başkan...
            Tabii ki lazım hocam. Yıllardır en büyük handikapımız bitirici bir santraforumuzun olmayışı. Fatih Tekke zamanında bile bu eksiklik vardı. Bence hala orta sahamız bile yeterli değil. Selçuk bir de Colman. Sıkışan maçlarda Yattara'ya hapsolup kalıyoruz. Rakipler bariyer örüyor sol kanatlarına. Sağlam bir sol açık hem Yattara'yı rahatlatır hem de takımların dengesini bozar. Yattara'mı soldakini mi derken bu benim Musampa'dan beri hayalimdir
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Bunu bir yerden araştırmamız gerek ama bu yönetim gelecek vaad eden birini bonservisi ile vermez...
              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Doğrusu ben dördüne de üzüldüm..
                Zira daha çok genç oyuncular idi hepsi..
                Potansiyellrini henüz açığa çıkaramadılar..
                Ne bileyim..
                Ben genç oyuncuyu yollayacağıma bekletirim köşede..
                En fazla kiralık yollarım..
                Onların yerine Ayman+Hasan+Mustafa Keçeli+Erdinç gitse çok hoşuma giderdi mesela...
                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Bırakalım ETO yu falanda MARTİN PETROV bu adama hayranım, paraya kıyıp bunu sol kanata alıp koysak varya, otoban gibi kullanır sol kanatı, keşke alabilsek
                  Fiyatı o kadar pahalı değil, uyum sorunu çekmez, tecrübesi de var
                  onu da alsak varya forvete gerek bile kalmaz %75 şampiyonuz derim şimdiden

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ergin keleş dururken emrah kolun gönderilmesi bana göre manidardır

ergin keleşin üst düzeyde torpili olduğunu ciddi ciddi düşünmeye başladım
                    ergin keles-hasan ücüncü

bu ikisi icin bende ayni seyleri düsünüyorum

Yorum

• İlk olarak oktay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bırakalım ETO yu falanda MARTİN PETROV bu adama hayranım, paraya kıyıp bunu sol kanata alıp koysak varya, otoban gibi kullanır sol kanatı, keşke alabilsek
                      Fiyatı o kadar pahalı değil, uyum sorunu çekmez, tecrübesi de var
                      onu da alsak varya forvete gerek bile kalmaz %75 şampiyonuz derim şimdiden
                      işte o adam 10 numara olur...ilaç olur bence takıma...

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tabii ki lazım hocam. Yıllardır en büyük handikapımız bitirici bir santraforumuzun olmayışı. Fatih Tekke zamanında bile bu eksiklik vardı. Bence hala orta sahamız bile yeterli değil. Selçuk bir de Colman. Sıkışan maçlarda Yattara'ya hapsolup kalıyoruz. Rakipler bariyer örüyor sol kanatlarına. Sağlam bir sol açık hem Yattara'yı rahatlatır hem de takımların dengesini bozar. Yattara'mı soldakini mi derken bu benim Musampa'dan beri hayalimdir
                        Başkan seninle aynı düşünüyorum, ortada şöyle alex tarzı bir adam ve forvette F.Tekke gibi ayağına çok hakim bir adam şart...
                        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şerefsiz fatih terim affedersiniz ama bu adam gökdenize resmen küfür etti
                          ne bekliosun ki fatih terimden?? nie bu kadar şaşırdın ki??? adam bi trabzonspor düşmanı bana göre bi de yıldıray....

Yorum

• ulen habu akşam kadar gülmedim..
                            huston burası dünya
                            indik mi?

bi bomba patlarsa da umarım klavyeye yığılmaz kimse..

Yorum

• Martin Petrov süper adam ya..Adam 30 yaşını aşmış ama çok hızlı...Harbi otoban gibi kullanır sol kanadı...

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ulen habu akşam kadar gülmedim..
                                huston burası dünya
                                indik mi?

bi bomba patlarsa da umarım klavyeye yığılmaz kimse..
                                abi hala yukarılardayız
                                petrov falan (10 milyon euro )

www.transfermarkt.de önce buraya bakın hayal kurmadan önce lütfen..

Yorum

Yükleniyor...
                                X